pf
|
To je pa še res malo prehitro za kašice, kak mesec, dva še je bolje res da počakaš. Jaz če bom imela mleko bom izključno dojila do konec šestega meseca, razen če mi bo začelo zmanjkovati za kak obrok. Še novalaca nf ne bi dajala pred spanjem, če ne bi tolikokrat se zbujala ponoči. Pa tak lepo smo že spale, do dveh, pol treh, pa potem do šestih. Ne vem kaj je to, da prvič vstane že ob dvanajstih ponoči in hoče jest. Zdaj to traja že dva, tri tedne in vidim, da je postalo konstantno. Spat bolj pozno je ne bom dajala, bom probala edino dat flašo, če je slučajno to res bolj redilno in bo vsaj za urco, dve potegnila. Danes še ni bilo haska, je spala do 00.30, samo mislim da bo kar potreben kak teden, da se navadi flaške, pa tudi jaz količine dodatka, pa bomo videli. Moram nekaj ukreniti v tej smeri, ker sva cel dan sami in izključno čisto sama skrbim zanjo in če še ponoči trikrat, štirikrat vstanem do sedmih, pol osmih sem preutrujena. Ne bom dolgo funkcionirala tak. Dvakrat še zaspim takoj nazaj, pol pa več ne in čumim v postelji in se čudim sama sebi. Zdajle pa spi na igralni površini, tak da danes bo šla bolj pozno spat. Ali pa tudi ne. je šel na zaključek, tak da bom danes tudi jaz čvekala.
|