spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Marčevke moje, jaz pa moram zdaj it na čago.. pa mi ni, ampak ni izgovorov je rekel moj. Saj nas bo kr nekaj tak ampak vseeno mi ni. Nobena od nima problemov z križem ali bilo kakih drugih težav in lahko plešejo in skačejo, jaz pa sedim ko kup nesreče in se dolgočasim.. upam,da nebo imel kakih prebliskov in bo htel bit dolgo tam, ker bom zaigrala bolečine v križu in bo mogo vzdignit sidro.. pa it.. spps.. pospravljala sem stanovanje (nadzorna sem bla), pekla palačinke, jedla kiwije, ležala na kavču, opazovala trebuh kak je nekdo skakal v njem, izvajala misijo nemogoe ž britjem, zdaj pa sem pred rač.,da se moj obleče.. Pa ti?? Še kr iščem izgovore, da mi nebi blo treba it.. idi bruhat ma jaz sem se danes zbudla ob pol osmih (domov sem prišla ob 1.30) ,pa sem poležavala do 9ih,mal sem se vlekla po stanovanju,nato sem malo peljala na plesne,na hitro še usput en kafe spila,mal kontrole na RR naredila,šla po malo,skuhala,kosilo,šla počivat-vendar neuspešno pol sva pa te z malo šle mal okrske delat,da se mi pa nič ne-čakam ,da se mi perilo posuši,da ga še zložim...čakam mojga ,da pride domov...nič kaj ekstrav glavnem