Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Mi smo sicer malo boljše, zdaj samo še nos pušča, sicer pa deluje zdrav. Sva bila prejle v Kranju na Kricah Kracah, je bila ena predstavica, dva klovna, pa je kar zdržal ene pol ure. Pol je bilo pa hudo, ker je dobil bonbon in mu ga nisem upala dat, ker je bil ta trdi
. Sva šla potem v Merkur, ker sem iskala še nekaj stvari za zavit darila. Seveda nisem nič dobila, ker bi bilo po mulčevem treba 2 uri stat pri tistih živalih, ki jih imajo postavljene sredi trgovine. Tako da sva obrnila in šla. Ko sva se peljala mimo Mercatorja, je pa potem spet pol ure tulil, ker je hotel po žemljice. Meni se pa res ni dalo več skakat okrog. Doma potem ni hotel nič jest, razen žemljice. Ki je seveda nisem imela. Imam črn kruh, pa bel, pa kifeljčke, pa sirovo štručko. Obične žemlje pa pač trenutno ne. In je užaljeno večerjal vodo. Aja, pa nekaj briketov je sunil Kali
. Tako da se pridružujem glede sitnobe, ker mi je danes tako vrelo pod pokrovko, da je joj. Kaj bo, ko bosta dva - jao meni! 
kriza.
, tastr je pelov psa cept proti stklini, tko, da smo se spet znebil evrčkov, madona koko služjo