micla
|
Ojla, sanwebdra in ostale, ki me pogrešate. Še sem tle, samo vsak dan ful hitim pisat to diplomo, k zdej na koncu mi kar šiba in se mi ne da še zvečer tipkat po comp, k že cel dan buljim noter. Čez vikend ko pa je moja princesa doma, pa ni šans, da se sploh usedem za mizo kjer je računalnik, ker kar ponori....kaj šele če bi ga odprla. Ona bi kar tipkala in tolkla......jst pa ker je čisto nov. Naša pupa je ekstra mahnjena na to moderno tehniko. Samo telefoni jo zanimajo, pa fototaparati, pa rač, pa DVD......mislim......vse morem tko skrivat, da pol še sama ne vem kam dam . Sem pa včeraj vidla, k smo bli v italiji v nekem nakupovalnem centru in naša itak da ni hotla bit v vozičku, ampak je lepo sama hodila in jst zraven. Pol pa tko na eni klopci sedi neka punca in štoca neki po mobitelu in naša Elena direkt tja k njej, malo da ne v naročje in se začne kar trest, da bi lahko tikala tisti mobitel. Vidim, da mi jo lahko vsak kupi za en bogi mobitel. Upam, da jo kmalu mine ta mrzlica. punce.....lepe smrekice in jaslice. Jst sm pa tko , k mi letos ne bomo meli, ker je preprosto nimam kam dat v tem našem slabo pospravljenem skladišču. Še vedno ni končana mansarda in tko da imam še vedno dve omari kar sredi dnevne in bolj ku težim mojmu, da naj se zmiga, slabše je. Zdej je pa itak veseli december in ima on vsak petek kako fešto, napovedano, pa tudi kar tako v treh minutah za se zmenit in pol ga ni do 4 zjutro....soboto je mačkast....nedelja pa še edini dan, k smo lahko skupaj....in tko se vleče že od junija. No vsaj zidno omaro mi je koančal prejšnji teden, tko da bom lako počasi preselila obleke vsaj iz ene omare in bomo meli vsaj prostor za hodit. Samo kaj ko še ni naštimal polic. Joj sem ga štufa, k tko mečkari, istočasno pa vem, da mu ne smem težit, ker res uredu vse nrdi, samo tolko cajta to traja....meni pa kar para skoz uha. Nič, bom pol poiskala kako lansko slikico od smrekice, ker itak bi bila letos ista, k nisem nič novga kupovala. Bolančki.... . nova10ka.....drži se. Sej bo minilo, samo da bo vse OK. Tko, zdej sm naložila, zdej pa naprej pisarit. mišk....kako gre pa tebi pisanje? Se še spomniš, da smo rekle, da se bomo spodbujale. No ja, tebi je lahko malo oproščeno, ker si , samo jst pa nimam več izgovorov. No HB sm res že skor konc. Me že ni več.......