mehurčica
|
Obnašanje moje male miške, ko je danes prvič videla okrašeno jelko: (no, najprej je kako uro sploh opazila ni ) oči so se ji zasvetile, dih ji je zastal in začela je korakati proti svetlikajoči se božični lepoti. In potem z rokico prvo plastično bunko "cuk", ne gre dol, naslednjo plastično bunko "cuk", ne gre dol......joj, kako bi jo melaaaa!!! Kar pesti je stiskala, tako bi imela tiste bunkice. Še prestopat je začela z nožicami od veselja. Kak je bila luškana. Bi jo mogla posnet. Bom jo jutri, če bom dovolj hitra. Sem ji pa razložila, da more samo počasi, nežno "božat". In potem ponovi v svojem jeziku "božat", ko jih boža. In, ko jih boža se ji prav vidi, kako bi STISNILA tisti okrasek. Se kar trese od sile. No, enega je že stisnila, ampak na srečo so plastični(taki 50 let stari - ene par). Imamo pa, kot vidite, platične, lesene in papirnate okraske. Tako da nima kaj bit. Ker lani je Davidu par steklenih okraskov dol padlo, čeprav je probal lepo okoli it. Še meni je en padel. Hvala za pohvale jelke in moje male čopke. Klaudia, sem "pogledala" videospot. Hranjenje vrtec: mislim, da je enako kot pri ostalih. No, jaz ji doma še ne dam žlice v roko, ker gre več mimo, kot v usta. Jo kar raje sama nahranim zaenkrat.