|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
18.12.2008 23:18:27   
mehurčica
No, tudi jaz sem danes okrasila jelko. Malo mi je pa moj palček David pomagal.user posted image

user posted image

Nočkooo!user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
18.12.2008 23:47:04   
2ursae
zelo, zelo lepi jelki user posted image , mi se je bomo lotili ju3, že vidim, da se bomo morali fejst otrudit, glede na to, da si pol tlele slikce kažemo user posted image .
A mate umetno ali naravno? Kolk stane umetna in kolk ste dale za naravno? Moj je včeraj pritrogal 1,5 m visoko natur jelko in zanjo prodajalcu pustil 20€ user posted image user posted image user posted image . Jaz se že več let navdušujem za umetno, pa moj lubi za to nima posluha user posted image .

nočko, se mi že očke zapirajo.

aha, telebajski: zadnjič (no, vsaj dva meseca nazaj) sem po HTV slučajno okoli osmih, se mi zdi, naletela na nekaj podobnega, je bil Bor ful navdušen. A ste vedele, da je na Poljskem ministrica za ne-spomnim-se-kaj-že hotela prepovedat telebajske, ker naj bi spodbujali homoseksualnost, saj nosi eden od njih (ki je moškega spola) torbico, pa pleše, pa objemajo se osebki istega spola ... mah, nekaj v tem smislu, skratka absurd user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1652
19.12.2008 8:10:56   
mehurčica
2ursae, mi imamo umetno že 4.leto.
Ja, to za Telebajske sem slišala ja. Mah, brezveze.

Pa vedno pozabim omenit - če ste vedele, da je reklama za Đabest snemana v MB?user posted image

Pa še slikica moje male čopke:
user posted image

Če vidi kje špangico, si jo na vsak način hoče dat gor. In ker ji seveda ne gre, jo prinese meni in "reče" naj ji dam gor. user posted image Šminkerca mala.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
19.12.2008 8:44:50   
sanosan
Punce lepo pozdravjene po dolgem času!

Od takrat ko sem se zadnjič javila, je Brina shodila (v soboto) in sedaj že super obvlada situacijo. V ponedeljek pa ji je pokukal še drugi zobek, tako da ima že dva user posted image user posted image .

No in da bo še malo bolj zanimivo, smo od srede naprej doma in pasemo vodene koze. Zaenkrat še samo z Brino, čakamo pa da se nam pridruži še Blaž.

Tako na kratko, moram it, ker je plenica smrdljiva!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1654
19.12.2008 13:04:15   
mišk
Ful lepe smrekice!user posted image user posted image
Mi jo bomo pa mogoče jutri postavli. Vidim, da jo imate kar na tleh postavljeno. Pa to nič ta malih ne privlači, da bi vse skup na tla potegnili? Midva jo bova kar na eno manjšo mizico postavla, pol bomo pa vidli kak bo blo.
Imamo pa že skoraj deset let umetno smrekico, čeprav imamo doma 10 hektarjev hoste, z marsikaterim iglavcem.user posted image  Pri naravnih mi gre predvsem to na živce, ko pol iglice začnejo odpadat.

Hodajoči otroci: Vidim, da je večina oktoberčkov že osvojilo označbo "planinca".user posted image user posted image  Upam, da se bomo tudi mi v naslednjih mesecih pridružili.user posted image

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
19.12.2008 13:33:32   
mišk
Kako jedo v vrtcih: Zanima me, kako se vaši malčki prehranjujejo, ko so vrtcu. Ne dvomim, da še noben ne zna uporabljati žlice, brez da bi se popackal, ali pojesti kruha s pašteto, ne da bi mu vse skupaj padlo na tla,... 
A to vzgojiteljce vsakega posebej nafotrajo, al jih oblečejo v pvc obleke in pustijo da jedo kakor vejo in znajo, al jim enostvano dajo hrano pred njih in naj delajo kar hočejo,...?! Jst si tega res ne predstavljam! Sploh pri tekoči hrani ne!user posted image  Ne vem zakaj se mi je porodilo to vprašnje.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
19.12.2008 14:11:42   
Kasija
brcike se moram še jaz pofočkat, čutim jih od 16 tedna user posted image

mišk s hranjenjem v vrtcu ne komplicirajo prav veliko, vsaj pri nas ne. dajo jih v mini stolčke, za mini mizo in en veeeelik slinček za vrat. eliana še hrani vzgojiteljica, če je tekoče, kruhke in smokije se je pa - glej ga čudo - v minuti naućil jesti kar sam.

2ursae jaz elianu dajem za pit tudi juho, ko je kriza s pitjem - recimo če ima vročino. sicer pa tudi pije naravne sokove - stisnjene ali hofer-made

nova10ka hb da je vse ok. drži se!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
19.12.2008 14:15:17   
jasna
Lepe smrekceuser posted image  Čopka pa user posted image . Jaz bi tudi špangice, pa čopke, pa.... pa Nelči ne mara nič na bučkiuser posted image

Bravo Brinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mišk, jedo sami, resuser posted image . Drugače pa izgleda tako, da sedijo za mizo in tistim, ki se še niso naučili vzgojiteljice pomagajo. Imajo velike slinčke, slinček je položen na mizo, skledica pa stoji na slinčku. Tako hrana ne pada na majico in hlače. Neli pride vedno čista iz vrtca (kar pa ne velja za njenega bratca pujskauser posted image ). Pa flaške tudi ne uporablja več v vrtcuuser posted image .
Doma pa je, kakor se ji ljubi. Če je preveč lačna tišči žlico meni, drugače pa tudi sama opravi z vsem.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
19.12.2008 14:18:02   
jasna
čutim jih od 16 tedna user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
19.12.2008 15:03:43   
janja
pujsa pepa - ko bi ve slišale kako Tej od tave oponaša pujsa.

hranjenje v vrtcu - se pridružujem drugim, eni jedo sami, tisti ki pa ne, pa jih vzgojiteljice nahranijo. Naš tudi v vrtcu pije iz lončka, doma pa ima flaško.

Jaz sem pa danes zaključila s službo za letos. Bomo imeli družinske praznike. Ste me pa s temi smrekcami tako zrajcale, da tud jaz razmišljam, da bi vseeno postavila tavelko. No, bomo videli.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
19.12.2008 16:09:57   
mama06
jasna in špangice - potem je Neli moje sorte. Tudi ja baje nisem pustila, da mi kaj "dajejo" na glavouser posted image user posted image

mehurčica - Lepa čopkauser posted image

hranjenje in vrtec - našega bodo absolutno morali hranit. Žlico ima v roki pri vsakem obroku, ampak ne za hranjenje, temveč za igranje. Še pač ni pripravljen na to, no na kaj pa je, saj se pusti pri vseh stvareh razvajatuser posted image

sanosan in Brina - user posted image user posted image user posted image user posted image

mišk - hoja je tudi pri nas povsem potihnila, je pa res, da je pri 8mesecih, ko je začel delat prve korake tako padel na hrbet in se ustrašil, da se je od takrat ful prizemljil in mi je tudi na NFTh dejala, da se zna zgodit, da o zaradi tega malo dlje trajalo, preden bo samostojno shodil. Pa saj še imata časuser posted image user posted image

brcike - vsem srečkam user posted image čestitke. Verjemem, da ste v user posted image

Klaudia in Lia - bravo, da je vse Ok in da v RA ne rabita več hodituser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
19.12.2008 16:12:10   
mama06
mehurčica imaš ZS

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
19.12.2008 18:17:57   
Klaudia
Ljubljančanke - A se jutri kaj dobimo v Koloseju?! Recimo ob 10h?

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
19.12.2008 18:24:51   
teka
preden grem brat vse po vrsti, odgovarjam valči: glede punčke roxane - a si vidla podobno punčko (in fantka) iz tuševe ponudbe http://www.tus.si/datoteke/akcije/katalog_igrac.pdf katalog igrač - zadnja stran? no, morda si medtem že kaj našla, nadaljujem z branjem....

< Sporočilo je popravil teka -- 19.12.2008 18:25:35 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
19.12.2008 19:13:09   
Klaudia
nosečke - če katera rabi imam polovico pampersk št.1. Nečaku namreč niso odgovarjale. So pa nemške.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
19.12.2008 19:30:35   
Klaudia
Če ima katera čas naj pogleda videospot: http://www.radio1.si/?p=video&id=27273

Oni pa bodo potem donirali 5 cento v dobrodelne namene

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
19.12.2008 21:06:01   
Klaudia
Ja kje pa ste vse danes? user posted image

Bom zgleda mogla jutri preverit kako je s srečanjem.

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
19.12.2008 21:08:39   
Ulaa
A mate umetno ali naravno? Kolk stane umetna in kolk ste dale za naravno? Moj je včeraj pritrogal 1,5 m visoko natur jelko in zanjo prodajalcu pustil 20€ . Jaz se že več let navdušujem za umetno, pa moj lubi za to nima posluha .

Nasa smrekica je letos naravna, ker sem si jo po n letih ko smo imeli umetno prav zazelela.
Ena je sprasevala kako gre smrekica in user posted image skupaj. Jaz sem dala na nizje veje plasticne bunke visje imam pa tudi steklene, pa za enkrat Nik niti ne poizkusa prevec, sem pa vzela v zakup da se zna kaksna bunkica razbit.

Tale mala copka je pa tko user posted image

user posted image super za brcike, sem vam kar malo fovs - v pozitivo seveda.

hrana v vrtcih: pri nas poizkusajo jesti sami, tistim ki gre to slabse pomagajo vzgojiteljice, jaz sem za Nika dala kar svoj plasticen slincek v vrtec da ni moker. Samo eni tam ze super jejo sami, je pa res da so v isti skupini letnik 07. kar pomeni da bodo januarja praznovali ze 2 rd, mi smo pa komaj 1.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
19.12.2008 22:14:10   
2ursae
srečanje: mi ne pridemo, smo še kar bubani user posted image .

skuštrana, imaš ZS.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
19.12.2008 22:15:09   
mama06
teka, mehurčica imata ZS

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
19.12.2008 22:33:36   
mehurčica
Obnašanje moje male miške, ko je danes prvič videla okrašeno jelko: (no, najprej je kako uro sploh opazila niuser posted image user posted image ) oči so se ji zasvetile, dih ji je zastal in začela je korakati proti svetlikajoči se božični lepoti.user posted image In potem z rokico prvo plastično bunko "cuk", ne gre dol, naslednjo plastično bunko "cuk", ne gre dol......joj, kako bi jo melaaaa!!! Kar pesti je stiskala, tako bi imela tiste bunkice.user posted image user posted image user posted image Še prestopat je začela z nožicami od veselja. Kak je bila luškana. Bi jo mogla posnet. Bom jo jutri, če bom dovolj hitra.
Sem ji pa razložila, da more samo počasi, nežno "božat". In potem ponovi v svojem jeziku "božat", ko jih boža.user posted image In, ko jih boža se ji prav vidi, kako bi STISNILA tisti okrasek. Se kar trese od sile. No, enega je že stisnila, ampak na srečo so plastični(taki 50 let stari - ene par). Imamo pa, kot vidite, platične, lesene in papirnate okraske. Tako da nima kaj bit.
Ker lani je Davidu par steklenih okraskov dol padlo, čeprav je probal lepo okoli it. Še meni je en padel.user posted image

Hvala za pohvale jelke in moje male čopke.user posted image user posted image

Klaudia, sem "pogledala" videospot.

Hranjenje vrtec: mislim, da je enako kot pri ostalih. No, jaz ji doma še ne dam žlice v roko, ker gre več mimo, kot v usta. Jo kar raje sama nahranim zaenkrat.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
19.12.2008 22:38:48   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Pa vedno pozabim omenit - če ste vedele, da je reklama za Đabest snemana v MB?user posted image

A res, kje pa? user posted image Pa nisi rekla, da ti gre ta reklama na živce user posted image user posted image user posted image
Meni pa je fajna user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1672
19.12.2008 22:44:55   
Pandica
Smrekice   vse na slikicah so full lepe user posted image
Mi je še nimamo, imamo pa umetno, črno in samo rdeče okraske gor. Ko jo postavimo vam bom pokazala kakšno slikico.
Me pa zanima kako bo to zraven Zale  user posted image   ko je tak natakljiva in samo meče vse user posted image user posted image user posted image

Mehurčica   iii, kake čopke ima Eni user posted image full je luškana, jaz še bom čakala, da jih bom moji lahko naredla user posted image
Sem bila zadnjič pri Kođaku in sem gledala, če te vidim v Sončkovi stojnici not, pa te ni bilo. Saj si tam, ne?

teka    ooo, si se nam malo javla zgubljena user posted image

Sanosan   čestitke za zobek, hojo user posted image   in čimprej se pozdravite  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
19.12.2008 22:50:54   
mehurčica
Pandica, menjavamo se na stojnici. Ne bi jaz vsak dan tam zmrzovala. Danes sem imela obute od Sanwebdre čevlje (HVALAuser posted image ), sedela na flis koci, eno pa sem imela za pokrit noge. Me je zeblo kljub žabam pod hlačami. Ma kriza je tam na miru bit po 5 ur(ali celo več).
Delam pa v ponedeljek popoldan spet tam. To je od kakih 14h naprej.

Grem...spat...papa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
19.12.2008 23:10:46   
skuštrana
2ursae, imaš ZS..mADONA, TILE ZS SEDAJ, ČISTO BREZVEZE, ČE MORAŠ PA OSEBI ŠE POST ZRAVEN NAPISAT, DA IMA zsuser posted image (pardon črke)

Vsem ostalim pa lahko noč, grem spat sem res zelo utrujena, čeprav ne vem od česauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (15%)

lana (31%)

neža (44%)

vanesa (11%)

Število vseh glasov: 94

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!