|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
20.12.2008 8:18:16   
mišk
Mi smo bli pa prejšnji vikend pri tašči, in ker ima smrekico c cteklenimi bunkicami na tleh, se je mala seveda zapodila v njo, naenkrat tri dol potegnila, pol pa dve, eno za drugo vrgla po tleh, da sta se razbili. Sej ne, da jih je škoda, samo porezala bi se lahko pa kar fajn, če ne bi takoj opazli kaj dela.
Tudi jst imam slabo izkušnjo iz otroštva, ko sem se z bunkico kar fino po prstih porezala...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
20.12.2008 9:25:36   
Kasija
Klaudia sem šele videla sporočilo, pa sva že namenjena v mesto, žal.

Joj, v tem tednu sem zvedela za 3 nove nosečke prijateljice. Pa še dve sta z umetne. Kako lepo, res, ko se komu uresniči tako težko čakana želja user posted image
A ve ste vse zanosile naravno?

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1677
20.12.2008 9:27:19   
Kasija
Pa lepe jelke. še kakšno prosim user posted image  Mi jo bomo letos morda uspeli spravit skupaj pred novim letom, ker se bomo selili, pa se mi ne da eno postavit, pa pospravit, pa spet... Tako da uživam v vaših user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
20.12.2008 20:02:40   
nova10ka
ojla, danes je pa kar zatišje tu gori...

mene je danes skor kap, ko sem stopila v dnevno sobi in vidla enega človeka na balkonu... pa je bil samo tast, ki ga je tašča poslala okraševat našo hišo user posted image mi smo hotli sicer za okrasitev poskrbet sami drug teden, samo smo očitno prepozni. tko da zdaj že imamo lučke po fasadi in smrekico na balkonu, tko da jo tjaša lahko vidi, ne more je pa šlatati user posted image kulsko user posted image

jaz sem na progesteronu - hormonskih tabletah in šele zdaj spoznavam vse slabe strani slabega nosečniškega počutja (migrene, slabosti, neznanska utrujenost). pojma nimam, kaj naj naredim, saj je mojga G težje dobiti kot Zorana Jankoviča (ampak res!!!). ful mi je bed, k tjaša nima nič od mene user posted image

hranjenje v vrtcu - se je naučila v 1 mescu jesti sama, tudi juho. doma je sama, zdanje dni štrajka pri večerji in hoče, da jo hranim. tudi ok, vsaj ni take packarije. ko je zadnjič jedla čokolado, sem ugotovila, da bi bila prav luškana zamorčica user posted image je mele rjavo celo glavi, še laske in rokice tudi.

mehurčica - jaz sem delala na štantu pozimi, ko sem bila študentka in se spomnim, da je blo kar hudo. sem rabila 3 ure, da se odtajam po šihtu.

kasija - user posted image user posted image user posted image za brcike. ti se zdaj že ok počutiš a ne? aja, saj zame itak veš - obakrat sem zanosila naravno, enkrat načrtovano, enkrat je bil (oz. je) ups user posted image

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 20.12.2008 20:03:05 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
20.12.2008 20:48:37   
mišk
Mene pa sam to živcira, ko sama je, ko se z umazanimi mastnimi rokicami po laskah boža in pol mamo zjutri drede, če ji ne operem glave!user posted image  Itak pa da se mi ne da vsak dan ji glave prat. Najraje bi ji kar kapo med hranjenjem na glavco dala.user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
20.12.2008 22:02:39   
sanwebdra
Jaz pa sem predvčerajšnjim zvečer bruhala kot vidra in potem še skoraj cel včerajšnji dan. user posted image  Mi je Julija spet prinesla "darilo" iz vrtca. Sama ima težave samo z driskanjem, čeprav sem najprej tekoče blato pripisovala zobkom (naenkrat ji rastejo trije). Sem se cel dan sestavljala (beri: spala in skoraj nič jedla - pa toooooooooooliko sem imela splanirano za delat), ker smo zvečer dobile babe, ker smo dobile obisk prijateljice iz Berlina. In se začvekale do 4-ih zjutraj. In pridem domov, preverim situacijo ... otroček pokakan, ker spi na trebuhu, je bila vsa podriskana, revica, sva jo morala kar stuširat. Njena posteljica je počakala na jutranjo preoblačenje, mi trije pa smo se stiskali celo noč. user posted image  Vsaj nekaj lepega.

Menda so imeli včeraj obisk dedka Mraza v vrtcu, se ga naša pikica baje ni nič bala, danes pa se je izkazala tudi na božičkovanju v gasilskem domu.user posted image

user posted image

user posted image

Zelo lepe smrekice, mi jo vedno postavimo 24.12., tako da do takrat nič slikic naše ... user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
20.12.2008 22:58:54   
jasna
Mišk, kar kapo na glavouser posted image .

sanwebdra, user posted image  . Lepi slikiciuser posted image

mehurčica, naj ti tole "zimovanje"user posted image  hitro mine.

Skuštrana in vse zainteresirane, Jull je v LJ januarja in bo vodil 2 delavnici. Meni temi ne ustrezata, pa tudi malo drago je. Upam, da bo imel predavanje ob promociji nove knjige.

Možiček in A. sta šla za 2 dni na lepše, jaz pa cajtam doma dva napol bolna in upam, da bosta v pon. sposobna za cepljenjeuser posted image . Tole cepljenje nam pa res ni naklonjenouser posted image . Živa, a ti so mala dva že peljala?

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
20.12.2008 23:13:51   
sanwebdra
jasna, right back at you user posted image .

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
20.12.2008 23:20:25   
skuštrana
Dober večer user posted image

Se vidi da je bil dans lep dan (no, vsaj pri nas) in je zatišje tule gor...Mi smo tudi cel dan šetkali, se nastavljali sončku, ki je končno malo pogledalo izza oblakov user posted image

Jasna, sem danes nekaj gledala in si imela prav, Juul je pisal o nevidnih otrocihuser posted image . Njegove delavnice so pa res full drage, no, mogoče bi si še privoščila, ampak me tudi teme ne pritegnejo preveč. Prva je čisto za najstnike, tam še nisemuser posted image , druga pa...Nekaj podobnega kot seminar zadnjič...

Cepljenje - dobro, da ste me spomnile, moram Arsena naročit na cepljenje pri 1 letuuser posted image

Mišk - kapo gor, pa bouser posted image

Hranjenje- pri nas je pa vseeno, je sam ali ga kdo hrani kuhinja je svinjska, ker mora gospod vsako stvar, ki jo da v usta potegnit ven in pogeldat kaj je to dobil in kako izgledauser posted image

Nova10ka, do kdaj pa moraš jemati tablete? Uh, slabosti pa to ni fajn..No, jaz imam glede tega srečo user posted image

Nič, grem sedaj spat, jutri zjutraj imamo frendice zmenek - nešto kao sex v mestu, vsako nedeljo ob 10 zjutraj na istem mestu ob istem časuuser posted image Same ali s priveski, kakor nam pač uspe...Samo jaz malo štrajkam, ker predolgo spimo..Se bom jutri potrudila, otroke pa speče pustila domauser posted image Lahko noč...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
21.12.2008 0:27:56   
valči
Sanwebdra ozdravi čimprej,bravo pogumni hčeri.

Dedek mraz,jaz sem našadva peljala danes,Nino pa pustlia doma pri babici.Je predolgo trajalo,pa ne bi mogla sama vseh treh tam iskat.Sem še Mihaela za hip zgubilauser posted image ,pa je stal pri odru in buljil v dedka mraza in čakal darilo.Nina pa gre drugo leto.

Mehurčica-volnene zokne daj gor,pa smučarske hlače preko navadnih potegni čez.Pa termovko vročega čaja vzami s sabo.Preizkušeni nasveti od moža,ki vsako soboto zmrzuje na tržnici v Jesenicah.Pa kapa,bunda,rokavice...Upam,da te ne bo premrazilo preveč.

Mišk,plenico ji zaveži kot ruto na glavo.Lahko fajn skuhaš,če ti ostajajo medeži gor

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
21.12.2008 0:32:43   
2ursae
aaaaa, uspelo mi je! Naročila sem copatke ... grem dol past user posted image

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
21.12.2008 0:35:53   
valči
Nova10kanekako nimaš resnega G,se mi zdi?Jemlješ Dabroston?Kaj pa krvavitev,je bolje?Srečnouser posted image

Slinjenje,naša Nina se nenormalno slini.Kar kaplja dol v curkih.Slinčkov primanjkuje,skoz je mokra revčka.Nobem otrok se ni tako in tako dolgo slinil.Pomalo že razmišljam,da bi P klicala in vprašala,koliko je normalno.Punca bo imela v pon. že 14. mesecev.V vrtcu je edina s slinčkom.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
21.12.2008 10:34:52   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Slinjenje,naša Nina se nenormalno slini.Kar kaplja dol v curkih.Slinčkov primanjkuje,skoz je mokra revčka.Nobem otrok se ni tako in tako dolgo slinil.Pomalo že razmišljam,da bi P klicala in vprašala,koliko je normalno.Punca bo imela v pon. že 14. mesecev.V vrtcu je edina s slinčkom.

Ne sekiraj se, pri nas smo tudi nonstop z ruticami ali slinčkom, ker rutive premočjo, pa je isto, kot da je niuser posted image

nova10ka jaz sem jemal abroston, ampak mi nikoli ni bilo slabo, samo mozoljev sem imela za izvozuser posted image

sanwebdra - upam, da si že bolje

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
21.12.2008 14:09:54   
sanosan
Pozdrav!

Brina je že oblje, se ji kozice kar sušijo, s tem da še vedno kaka nova nastane. Pri Blažu pa ni ne duha ne sluha o njih. Kakor koli že, upam, da se jih bo nalezel od Brine in da zaključimo s tem.

Valči, kar se slinjenja tiče, ti lahko povem kako je pri Blažu zgledalo. Se je začel slinit pri sedmih ali osmih mesecih in se je slinil dokler mu niso vsi zobje zrastli, kar je trajalo skoraj do drugega rojstnega dneva. Pa tudi njemu je v potokih teklo, tako da smo dnevno zamenjali po par slinčkov. Najhuje je bilo, ko smo bili zunaj (jeseni ali pozimi) in je bil skoz moker pod brado. Ampak je minilo (tolažba)

Mi pa za smrekico delamo okraske in sicer delamo takšne modelčke (ki se vlivaljo iz nekakšnega gipsa) ki jih potem sami pobarvamo. Smrekico pa bomo postavili, ko končamo okraske, verjetno 24.

lep pozdrav vsem in uživajte v sončku

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
21.12.2008 21:25:30   
živa
Hoj!

Sem imela buren vikend, v petek službeno zabavo user posted image , včeraj smo šle prijateljice na večerjo user posted image , danes pa je N. dokončno zakuhal in itak mi že dva tedna kašlja kot ta hud kadilec user posted image . Čvergi samo kašlja, drugače je ok - no ja, nos obema pušča. Jutri tako moram peljat N. k zdravniku in ne vem, če ne bi za vsaj slučaj vzela s sabo še čvergija. In to se seveda zgodi ravno zdaj, ko sem nameravala biti še tri dni v službi, zaključiti kako stvar in spotoma nabaviti darila user posted image .

Jasna, čvergi je bil že cepljen, če pa sprašuješ za klopni meningoencefalitis, pa še nobenega nisem peljala, moram poklicati in ti sporočim. Za N. pa menda dobim vabilo ok. 3. leta za sistematskega, ampak zihr zamujajo.

Vsem bolančkom user posted image .

Zdaj grem pa snemat oddajo.

Lp,

živa

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
21.12.2008 21:55:01   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: živa

za klopni meningoencefalitis, pa še nobenega nisem peljala, moram poklicati in ti sporočim.

aha, a je že čas? Jaz nameravam oba cepit, pri nas zadaj na travci imamo klope user posted image . Bom ju3, ko ima Bor kontrolo, vprašala P, kako je s tem.

Jaz sem sam prišla pokazat mal naših slikic:

Saj poznate uno pesem: "Jaz ne morem hodit še, jaz sem čist obupu in zato sem se odloču, konja si bom kupu ..." OK, original ne gre natanko tako, ampak zale naša verzija je boljša user posted image

user posted image

Naša smrekca (original je ful boljša, sam ne vem, zakaj mi je ni uspelo dobr dobit, pa še lučke sem morala ugasnit, da je kolikor toliko uspelo user posted image  ... morda je boljš slikat podnevi):

user posted image

in moje jaslice, sem kar mal ponosna nanje, sem vse sama naredila, no, razen figuric, pa te vata-ovčke je ustvaril moj lubi user posted image .

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
21.12.2008 23:25:14   
sanwebdra
Najprej še zadnja svečka user posted image . Tako, urejeno, še tri dni do ...

user posted image .

2ursae, suuuuuuuuuuuuuuuuuuper smrekca, jaslice in konjičekuser posted image ... A ta je iz Ikee?

Oh, no, živa, vi tudi ... user posted image .

Punce, hvala za skrb, jaz sem v redu, saj ponavadi pri meni take stvari trajajo 1 dan. user posted image  Edino za Julijo me vedno bolj skrbi ... res je, 3 zobki rastejo naenkrat, ampak: user posted image user posted image user posted image  Ali je normalno, da otrok že 4 dni tako driska, da ji skoraj pri vsakem izločanju premoči plenica in vse, kar ima oblečeno? Tudi če ni, in ima virus, me zanima ali se ima smisel iti pokazati k P, ker je v tej gužvi res ne bi rada izpostavljala še kakšnim dodatnim boleznim? Da mi ne bo rekla, ja, gospa, roke razkužujte, veliko naj pije ... in ostala navodila v takem primeru. Ker to itak že vse počnemo.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 21.12.2008 23:27:08 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
21.12.2008 23:26:07   
sanwebdra
BTW, kje pa je kinnie? Pa micla? Pa margareta? Pa vanili???

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
22.12.2008 9:09:39   
VANILI
dobro jutro, mamčice!
sem v totalni gužvi, slučajno imam eno uro časa v službi, pa da se malo javim - ob prvi priliki bom kaj napisaal, klaudija ,imamo 12. zobek.

zdaj pa moram šibat, lep dan!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
22.12.2008 9:54:53   
micla
Ojla,

sanwebdra in ostale, ki me pogrešate. Še sem tle, samo vsak dan ful hitim pisat to diplomo, k zdej na koncu mi kar šiba in se mi ne da še zvečer tipkat po comp, k že cel dan buljim noter. user posted image  Čez vikend ko pa je moja princesa doma, pa ni šans, da se sploh usedem za mizo kjer je računalnik, ker kar ponori....kaj šele če bi ga odprla.   Ona bi kar tipkala in tolkla......jst pa user posted image  ker je čisto nov.

Naša pupa je ekstra mahnjena na to moderno tehniko. Samo telefoni jo zanimajo, pa fototaparati, pa rač, pa DVD......mislim......vse morem tko skrivat, da pol še sama ne vem kam dam user posted image .
Sem pa včeraj vidla, k smo bli v italiji v nekem nakupovalnem centru in naša itak da ni hotla bit v vozičku, ampak je lepo sama hodila in jst zraven. Pol pa tko na eni klopci sedi neka punca in štoca neki po mobitelu in naša Elena direkt tja k njej, malo da ne v naročje in se začne kar trest, da bi lahko tikala tisti mobitel.  Vidim, da mi jo lahko vsak kupi za en bogi mobitel. user posted image   Upam, da jo kmalu mine ta mrzlica.

punce.....lepe smrekice in jaslice.  Jst sm pa tko user posted image , k mi letos ne bomo meli, ker je preprosto nimam kam dat v tem našem slabo pospravljenem skladišču.  Še vedno ni končana mansarda in tko da imam še vedno dve omari kar sredi dnevne in bolj ku težim mojmu, da naj se zmiga, slabše je. Zdej je pa itak veseli december in ima on vsak petek kako fešto, napovedano, pa tudi kar tako v treh minutah za se zmenit in pol ga ni do 4 zjutro....soboto je mačkast....nedelja pa še edini dan, k smo lahko skupaj....in tko se vleče že od junija.

No vsaj zidno omaro mi je koančal prejšnji teden, tko da bom lako počasi preselila obleke vsaj iz ene omare in bomo meli vsaj prostor za hodit. Samo kaj ko še ni naštimal polic. user posted image  Joj sem ga štufa, k tko mečkari, istočasno pa vem, da mu ne smem težit, ker res uredu vse nrdi, samo tolko cajta to traja....meni pa kar para skoz uha.  

Nič, bom pol poiskala kako lansko slikico od smrekice, ker itak bi bila letos ista, k nisem nič novga kupovala.

Bolančki....user posted image .

nova10ka.....drži se. Sej bo minilo, samo da bo vse OK.

Tko, zdej sm naložila,   zdej pa naprej pisarit.

mišk....kako gre pa tebi pisanje?  Se še spomniš, da smo rekle, da se bomo spodbujale. No ja, tebi je lahko malo oproščeno, ker si user posted image , samo jst pa nimam več izgovorov. No HB sm res že skor konc.

Me že ni več.......

micla

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
22.12.2008 15:38:51   
janja
Vidim, da je res pravo zatišje tu gor, pol se pa zgodi, da kup postov preberem kar dvakrat.

Skratka mi smo že na počitnicah, uživamo družinsko življenje. Smrekice še nismo postavili, doma imamo pravo štalo. Čakam še na nekaj polic in eno omaro, da pospravim kramo. Tako da micla, kar brez slabe vesti. Nisi edina. No, darila za otroke pa so končno kupljena.

Ljubljančanke, medve s tave bova jutri (23.12.) ob 10h v Koloseju, pa se nama lahko še katera pridruži.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
22.12.2008 17:01:22   
Klaudia
janja - jutri žal ne morem. Pa drugič.

sanwebdra - Lia je imela obdobje ko ji je vedno ko je kakala čez prišlo. Pa smo plenice večje vzeli pa je mir. Ali ima tako tekoče blato da pride skozi?

Včeraj je Lia dobila še 12. zob. Je bilo res hudo. Dlesen je bila čisto razcefrana in potem v enem dnevu cel zob zunaj. HB spi in je normalno.

2ursae - zanimive jaslice. A so štalca in drevesa iz vate?

Zdaj dam pa še jst par fotk na ogled še za tiste ki niste na FB.

Smrekica v Liini sobi
user posted image

Smreka v dnevni sobi
user posted image

Tako pa sta z očijem gradila...
robot
user posted image

eifflov stolp
user posted image

ruševine Eifflovega stolpa
user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
22.12.2008 20:41:41   
mehurčica
O, kake lušne slikice od Bora in Lie in seveda jelkic. Klaudia, desetko je pravi umetnik s temi legicami.user posted image

Punce, ima katera kaj živčkov iz Baby centra? Jaz bi jih rabla. Nekaj še jih verjetno bomo sami nabrali, ampak ne vem če jih bo dovolj. Se pa ne mudi, ker je akcija do konca januarja.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
22.12.2008 21:00:21   
nova10ka
hvala vsem za spodbudne besede.  valči, mama06 - nimam pojma, zakaj mi niso dali dabrostrona, ki je v slo običajen. sem dobila utrogestan, ki se ga ful težko dobi. zdaj ga jemljem samo zvečer in je ok, ker itak vse ta hudo prespim, pa zdi se mi, da kar pomaga. skuštranka - nimam pojma, do kdaj naj bi jemala te tablete. moj G mi nič ne pove in resno razmišljam o menjaviuser posted image imam pa čez en teden nuhalno, tako da bom takrat malo več povprašala.

2ursae - super, da si naročila copatke, carica siuser posted image user posted image kaj so ti povedali na pregledu glede cepljenja za klopni meningoencefalitis. mi imamo baje tudi klope na vrtu...

sanwebdra - jaz bi jo po 4 dnevih driskanja vseeno peljala k pediatru... upam, da ste že kaj boljeuser posted image user posted image

živa - user posted image user posted image

slikice so krasne!!!
imate prav super jelke in tele naši desetkoti so tapravi srčki...

mišk -
tjaša je včasih, ko je čokolado, taka ko zamorc. user posted image še laske ima rjave. sam jo celo obrišem z vlažilnimi robčki pa ni panike. je pa res, da ima zaenkrat še bolj malo las... drugače pa - plenica al pa kapa je verjetno res ok ideja. 

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
22.12.2008 21:01:12   
nova10ka
aja vanili, dej no kej napiš no spet. kam si mrknila

micla, lepo, da si se oglasila user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Surovo sadje
xtinchy

Kdaj ste začeli dojenčkom dajati neprekuhano sadje?

pri 6. mesecih (52%)

pri 7. mesecih (8%)

pri 8. mesecih (8%)

pri 9. mesecih (3%)

pred 6. mesecem (18%)

po 9. mesecu (10%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!