mehurčica
|
Oktoberka in Skuštrana, brcikeee! Nova10ka, še jaz se pridružujem z , čeprav si že doma. Pa naj bo še za naprej. Katera je zadnjič vprašala, zakaj hodim v Ptuj k gin? Ker je iz MB šel tja delat in ker se poznamo, bom ostala pri njemu, ker mu lahko kdaj kaj dodatno zagnjavim, če me bo kaj skrbelo. Janja, za darilo se pridružujem mnenju Jasne, da so CD s pravljicami dobra ideja. Jaz sem moji tašči naročila naj kupi Zvezdico Zaspanko pa za Mačka Murija ji bom še rekla. Drugače pa kako knjigo ali pa če vam je mogoče zmanjkalo vodenk, papirja, plastelina... Aja, zdaj sem se spomnila. David se ful rad igra Memory. Sem danes videla Spiderman memory oz. spomin v BC. No, kupila ga nisem in zaenkrat mu ne bom nič omenila, ker bi seveda "JAAA, BI MEEEEL!" sledilo. Je pa v pismo napisal igrce z Ninjami, Powerrangersi, helikopterji(nobene ne dobi- božiček ne najde in ne podpira preveč igrc pri 5 letih), kapo in rokavice tudi s takimi motivi, letalo za streljat(sem našla od Spidermana in se mu bo zmešalo od veselja) in helikopter na daljinsko. Helikopter mu bova verjetno kupila. Kape in rokavic s Power rangersi ali Ninjami ne najdem. Jelke že imate postavljene? Mi jo ponavadi že kar hitro postavimo, ampak letos nam še ni zneslo. Sicer pa tako ne vem kako bo Eni reagirala zraven okraskov. Sem naredila zvezdice iz barvnega papirja, pa plastične, lesene in iz slame še bomo dali gor - vampi, golaž, mešano. Glavno, da bo Božiček mel kam darila za dat. Joj, jaz sem danes taaaak utrujena... Ne vem kaj mi je. Imam občutek, da mi bo glavo razneslo.