jasna
|
živa, ker odpovedujemo projekt "obisk sorodnikov" ta teden, bom sigurno kaj v mestu . Te pokličem kasija, jaz pa vidim par plusov na tvoji strani . Pomlad in poletje in vrt, vrt, vrt, vrt . Če bo pa še kakšen malček v okolici za skupna druženja pa sploh . Naj ti ne bo žal denarja za pripomočke, ki ti bodo maksimalno olajšali sobivanje z dvemi škratki. Kot "must have" se meni zdi peskovnik in pripadajoča strojna oprema (bager, lopatke, mogoče samokolnica...), bazenček ali vsaj vedro z vodo (mogoče bolš, ker otroc itak raje polivajo in prelivajo kot se kopajo, pa še nevarnosti utopitve ni), arafat ali podobne zadeve za senco, vse mogoče zaščite za stopnice, vrata, omarice... (da ti ni potrebno imeti Eliana non stop na očeh), kakršnokoli dvignjeno ležišče za dojenčka v dnevnem prostoru (da ga imaš lahko zraven in da E. ne more do njega), in nosilka (itak imaš ). Idealno se mi zdi, če je lahko vrt tako urejen, da ti mirno notri kuhaš, ko se E. zunaj igra. Tako smo imeli mi, ko smo bili še v podnajemu. Sicer imaš potem vso svinjarijo iz peskovnika tudi noter, ampak ne bodimo preveč pikolovski . Do jeseni boš pa že videla kako vam gre in še vedno lahko daš E. nazaj v vrtec, če ti ne znese. valči, kaj to berem o slabi vesti? Pa daj, no . Tu te vse podpiramo kahlica - najbolje navadna. Mi smo tudi imeli tisto račko, pa smo sprednji del hitro odstranili. Kot pravi janja je totalno nepraktično, ker moraš otroka čist slečt. Odvajali smo spomladi, oba sta pokapirala v parih dneh, mlajši tudi ponoči. Starost okoli 2 leti, eden malo čez, drugi malo prej. Neli se bo z njo seznanila letos poleti, pa bomo videli. Se ji bomo prilagajali . Jul - komaj čakam, da pride v LJ predavat. Skuštrana, če boš imela čas, pridi . 2ursae, če se ti ne mudi, ti knjige lahko posodim, ampak so trenutno izposojene. sanwebdra, saj sploh ne vem, kaj naj napišem . Mehurčica, ne mojmu preveč zamerit, če je bil mal zblojen . Njemu je to še sredi noči
|