petrap
|
večer... moj že spi..mal preveč terančka... ...sta ga včeri pripeljala tast in tašča, pa smo danes mal probali..tku, da kolumbo jaz sem dolenka, pa klub vsemu mamo najraje terančka ..jaz sem ga spila dober deci, je res fajn za kri... ajvy - uboga Tarja , enga za srečo... brkn - ne se obremenjevat s kilogrami...saj je šlo vse v otročka ..hujšale bomo pa kasneje...spet skupaj... brcike - moja bejba se tud guzi pod rebri...ponavadi na levi strani...pridna je, ni kej... balonchy - sam da je vse okej za enkrat in da ni bolečin...mene tud čedale bolj bolijo sramne kosti, tko da včasih res že prou težko hodim...sva šla 2 dni nazaj po smrekico, ti povem, da sem mislila da bom mogla kar v gozdu ostat..ni šlo več..pa tud trebuh mi pol tko otrdeva, da je katastrofa..ma sam, da se bo uštimal...men je gin rekla,da naj do 2009 počakam, pol pa ni kake hudine, če grem rodit...sam jaz imam namen zdržat vsaj do 15.1., bom pa sam ležala, če bo treba ..no sam da je z vama vse okej saj pol pa ne vem več kaj sem brala ..vse ostale lepo pozdravljam... aja jutri grem končno na CSD...sem dogovorjena, da morm bit ob 8h tam...upam, da una teta ni pozabila in šla že kam na dopust, da nam bojo nakazali dinarčke do 15.1... joj najpomembnejše sem pa pozabila...sva šla danes z mojim v BC in sva kupila skoraj vse kar nama je manjkalo...no še v lekarno morm it, bom šla mogoče jutri..pol je pa res use ..po moje bom še kaj za obleč kupila, če bom kaj okrog hodila..a mislite, da bo januarja še kaj ceneje, al je to to? ker pol bom šla še zdaj mal pogledat... no cel roman...