|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 15:00:33   
Anonimen
Zverinica, saj prejle ji je dedi prinesel pravo ovčko za v košaro, da bo mala gor na njej ležala. No in prejle sva šli, kljub bednemu vremenu, malo na zrak (po darilo za očita) in je bila v kombinezončku na tej ovčki, pokrila sem jo z eno dekico pa še ta prevleka za košaro od vozička je čez prišla in ko sva prišli domou, je imel tamala lepo tople rokice ... tako da zdaj z v košaro res ne bom kupovala vreče ... za v športni del sem jo pa kar naročila ... itak jo bom spomladi pomoje še rabila pa naslednjo jesen.

A ti ne grejo kruhovi cmoki, kaj? user posted image ... Jz jih v kropu kuham dobre pol ure, samo delam vedno take majhne (recimo 4-5cm v premeru), če jih pa v sopari kuham, pa malo dlje.

Sanja, če je lepo vreme, ti kar pojdi ven ... samo dobo ga zadekaj pa bo. Mi smo šli prvič ven šele pri enem mesecu, samo je bila tamala ful švohcana, pa še vreme je bilo skos grdo.

(odgovor članu _sanja_*)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 15:06:25   
lonja
_Sanja_, dobrodošla tudi ti med nami, in user posted image  za Nala, full luštkan fantiček jeuser posted image .
Mi smo bili v nedeljo, ko je imela Manca 13 dni prvič zunaj. Je bil tudi tu pr nas tak pravi sonček, pa 10 stopinj in res nisem videla nobene ovire, da ne bi šli. Manca je v vozičku zaspala kt polhek, ko pa smo domov prišli, pa je spala še nadaljnje tri ure tolk jo je zmatralo.

Včeraj pa smo se tudi prvič kopali in je full uživala, tudi pisnila ni, pa tko se je že prav fajn odrivala z nogicami, ko jo je obrnila na bušija. Faca mala user posted image .

Otika, mi imamo tudi za v vozička ta pravo ovčko, pa sem zadovoljna, imamo pa sicer tudi vrečo od Speedyja, ki pa je ne vem kolkokrat niti nismo uporabljali, razen ko je bil res fejst mrazuser posted image .

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 16:10:22   
CIPRESA
Lonja kot bi pisala jazuser posted image user posted image Tudi mi smo bili v nedeljo zunaj in je mala spala v vozičku in še pol dolgo, pa včeraj smo se tudi mi kopali in je ravno tako uživala in ko smo jo obrnili na trebušček je z nogicami veselo brcala in se postavljala nanjeuser posted image user posted image user posted image

No danes smo bili prejle ko je posijal sonček spet zunaj in je prav pasalo.

Zdaj me pa čaka kavauser posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 16:53:31   
YOZIKA

Mene pa zanima, če vi kaj pokrijete po glavi vaše male štručke, ko greste ven? Jaz sem bila do sedaj 2x zunaj in sem imela pokritega. Danes pa mi je patronažna rekla, da to ni potrebno, da ima lahko tudi rokice zunaj in da če ga pokrijem je isto kot če bi ga imela notri pri oknu.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 18:23:26   
Detece
Pozdravček!

Nisem vsega nazaj brala, ker mi ne znese. Z user posted image  se še vedno ne dojiva popolnoma. Ziza samo takrat ko njemu je. Včeraj recimo je celi dan zizal, danes pa še sploh ne. Upam, da ko doseževa 3 kg bo dojenje bolje steklo.
Ima zdaj že lep čas poln nosek. Malo sumim na suh zrak, čeprav imava vlažnost normalno. Kašlja ne in tudi vročine nima. Se pa bojim, da ga malo grlo boli ali žgečka, ker je začel malo pokašljevati tako kot da bi ga žgečkalo ( ne znam razložiti). Samo če nima vročine potem menda nima smisla iti k zdravniku. Ali pač?
No drugače smo pa tudi mi že bili na sprehodu ob tem lepem sončnem vremenu. Jaz ga nisem imela pokritega čez glavico. Je bil pa ko sem ga vzela iz košare zelo topel, skoraj vroč - tako da ga sigurno ni zeblo.

Žal imam veliko dela s črpanjem mleka in pogrevanjem....in vas zato redno ne morem spremljati. Upam, da bo kmalu boljše.
Kako pa so kaj vaši user posted image  s kolikami?? Naš se še zaenkrat drži in ga šraufa malo ob večerih, drugače pa ne....


(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 19:02:57   
blackcoffee
hello, mamice muce!
user posted image
samo na hitro da vas pozdravim in povem, da sem še nekje.   user posted image
sicer se vse bolj vrti okoli otroka, pa vidim, da tudi na naši temi počasi napredujemo s popisanimi stranmi. in prav je tako. se vidi, da nismo več 2 v 1.

če bi imela ljubega ob sebi, bi najbrž našla več časa tudi za pisanje.. tako pa moram vse postoriti sama in mi preprosto ne znese.
danes sem imela obisk partonažne in smo se kopali!! juhu, kako veselje!  pa tudi ven sva prvič šla za 15 minutk. kar v naročju sem ga nosila, toliko, da mu je sonček obsijal okrogla lička. user posted image
nisem ga pa nič pokrivala s plenico. ni bilo vetra, tako da sva prav uživala v sončnih žarkih.

kar zadeva kolik... tudi Thora kdaj pa kaj pošraufa po trebuščku pa ga priklopim za minutko na dojko pa je bolje.
sicer pa se hraniva zlo različno. nekega urnika še nimava. žal. tako da ga dojim ali na dve uri, včasih na tri, dostikrat čez dan pa se zgodi, da zahteva gospod 'gromki' zizo tudi pogosteje. pa naj mu bo. user posted image user posted image user posted image

kako ste ve? počutje?
spanje?
počivate dovolj?

no, se beremo..
ob prihajajočih božičnih praznikih vam želim vse najlepše. dosti miru in dosti lepega z vašimi dojenčki.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 23.12.2008 19:08:58 >


_____________________________

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 19:16:42   
Anonimen
Čer!

Jaz ji prav čez glavo nisem dala nikoli plenice ... prvič ko smo bili zunaj in ker ni bilo ravno sončno, sem ji dala pleničko čez strehico od vozička, potem pa nič več.

Glede spanja sem pa prej pozabila pohvalt našo flenčo, ker je danes ponoči spala od 11ih pa do pol 7ih!!! Kdo bi si mislil!!! user posted image user posted image user posted image Če bo šlo tako naprej, bo šla kmalu že v svojo sobico.

Detece, ful fino, da vama je dojenje zlaufalo ... bravo!!!

Drugače bova pa zdejle preden tamičkeno umijeva, naredila odtise njenih nogic v eno glineno maso, ki jih bova dala potem dedkom in babicam, en odtis bova pa še zase prihranila user posted image .

Nočka (no mogoče se še kaj oglasim)!

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 19:36:10   
5ra_28
Dober večer..

Tudi Tai je danes upihnil tretjo tedensko svečko...dans je star točno 3 tedne...je dobil za darilo prvo kopanje in  s tem zadnji obisk patronažne. No, pride še pri 6 mesecih. Pri kopanju smo uživali, tako da bo pogosto na sporedu.

Zadnja dva dni ga edino krčki ali ša napenjanje bolj muči, tako da mal več prdi, se zvija, jamra in joka. Posledično mi je skor cel dan na zizi, da me je že ponoči vse bolelo.user posted image  V bistvu mi že dva dni ni spal več kot uro in pol, ponoči 1x celo dve in pol, pol noči prejamral in prestokal, pa pol časa na zizi prespal al pa fuul hitr nehal. Tako da potem sploh več nisem vedela, ali je sit ali lačen, al se s tem sam tolaži.

Smo pa bili dans tud mi na sprehodu, smo imeli super sončen dan. Voziček nabira kilometrino, jaz pa izgubljam kilograme.

_____________________________

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 19:44:56   
CIPRESA
Evo malo slikic;



< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 23.12.2008 20:02:18 >


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 19:53:58   
CIPRESA
Joj saj nemorem verjet, pa sem kliknila gum naj mi zmanjša pa ni prijelouser posted image user posted image user posted image

Bom še enkrat probala:



< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 23.12.2008 20:02:38 >


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 19:56:18   
zverinca
Čer!!

le da vas pozdravim, danes je bil zame zelooo naporen dan, no sploh popoldne. Mali, Nika, postavljanje smrekice, neuspelo kosilouser posted image (Otika, ja ti se kr smej!! user posted image ) in taku naprej in taku nazaj... še enkrat HB za vrtec, res....

Sanja, tale tvoj Nal je pa še en miceni z okroglimi lički, lepi je, ni kej!!
Na sprehod pa le pejte, dobro zadekaj malega in akcijaaa....

Otika, a za zdej spomladi misliš da boš že rabila vrečo? nee, v košari je dojenček čim dlje, nekje do 6m je fino... ne vem no, raj mal počaki res, se ti pred drugo zimo ne mudi, boš videlauser posted image

Yozika (btw, ful mi je hecen tvoj nick, hehe) jaz našega pokrujem s tetrapleničko čez voziček, da si ustvari svojo klimo z dihanjem in ne vdihava mrzlega zraka... tako sem ravnala pri prvi in enako bom sedaj. So pa tudi tu prakse in nasveti različni...

Detece, kar pristavljaj malega čim več, da se res navadi, pa če neče, probaj čez minuto dve, vmes malo crkljanja, pa spet...

Blackcoffee, ne moreš verjet... ja kje pa se skrivaš.. si pisala Božičku za laptopa da boš lahko med dojenjem čvekala? user posted image
Sam, kje pa imaš dragega?

hehe, Cipresa, čestitaaam, večjih slik še nisem videla na RRuser posted image user posted image user posted image sem jih mogla kr na disk shranit da sem vas sploh videla!!
Pa kako se mi velika zdi Anja, tam ko jo Žiga drži!! daj še Žigeca eno slikico?
A tisto si pa ti? divna crna žena

zdej pa šibnem pod tuš, sem malega prej skopala in podojila, pa kapljice dala in dudo, zavila v štruco z dekico, da si ne puli dude ven, ker potem je prec jok in se ful krega, in sedaj spi, moram izkoristit.. moj je sicer doma na očetovskem, samo dela za službouser posted image



_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 411
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 19:56:19   
CIPRESA

Joj zverinica saj sem prosila naj mi zbrišejo te moje umetnije. Zdaj mi je ratalo - končno



user posted image   user posted image

user posted image    user posted image


< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 23.12.2008 20:01:46 >


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 412
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 20:02:45   
zverinca
animaš gor možnost uredi gumbek, enako kot je citiraj?

ker vem da je en kratek čas tale gumbek viden...


< Sporočilo je popravil zverinca -- 23.12.2008 20:03:13 >


_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 413
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 20:04:53   
CIPRESA
Ne ker  slike tok povečajo vse da ne vidim nobenih gumbov na desni straniuser posted image Drugače bi že dala uredi pa  ga sploh ne vidimuser posted image

_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 414
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 20:05:34   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

animaš gor možnost uredi gumbek, enako kot je citiraj?

ker vem da je en kratek čas tale gumbek viden...


S tem gumbom lahko urejaš samo nekaj minut ali pa dokler nekdo drug ne odgovori na tvoj post.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 415
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 20:05:37   
CIPRESA
Jančika zlata si...........HVALAuser posted image

_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 20:22:00   
Jančika_
Cipresa, malenkost. Zdaj boste celo leto pri meni (user posted image ) in vas prosim, da mi javite na ZS, če bo kaj takega, ker vsega, kar napišete, seveda ne berem. Pa fajn čvekajte!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 417
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 20:29:38   
zverinca
no evo, pa je rešeno... user posted image

jaz pa tačas stuširana, kako je pasalo...  kaj pa sedaj, mal grem v hladilnik pogledat ali pa do sladke omareuser posted image


_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 21:36:05   
nanaa
Čer,

kako ste kaj? Ja tele krči se pri nas nadaljujejo, dobili smo koroške kapljice. Kako jih pa dajete pa koliko? Mi Hani do sedaj še nismo dali dude, sedaj pa razmišljam da ji dam in gor na dudo na kapam. Upam, da bo kaj pomagalo.

Mi smo tudi danes stari 3 tedne, jupi. Pri nas Hano kopava skoraj vsak dan, je rekla patronažna, da je to fajna telovadba za dojenčke. S kom pa jih namažete po telesu, opažam, da ima tako suho kožo. Zdaj sem kupila od Welede olje za dojenčke, me pa zanima ali po obrazu tudi lahko?

Drugače sem bila pa tudi jaz danes prvič v trgovini sem šla po nakupih, ati in Hana sta se pa mirkala in seveda sem kliscarla vsake 15 min če je vse okuser posted image

se tipkamo.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 22:41:40   
Anonimen
No pa sem spet tukaj, saj je Neži nekam sumljivo hitro danes zaspala user posted image . No pa saj smo jo kar konkretno namučili danes ... sprehod, sodelovanje pri izdelavi odtisa njenih nog, pa še prvič smo ji fiziološko raztopino v nos našopali in z aspiratorčkom mucike ven pozaugali ... se mi je prav smilila, bogica.

nanaa, jaz sem za po telesu kupila v lekarni mandljevo olje, samo sem opazila, da ima po njem še bolj suho kožo oz. se ji kar take luskice naredijo. Tako da jo sedaj kar z Bepatenom (roza) namažem ali pa lekarniškim hladilnim mazilom in je super.

Zverinica ... mah zdaj sem vrečo že naročila ... no v bistvu mi je ne bo treba vzet ko pride, tak da bom še videla.
Zaradi cmokov se pa ne sekiraj ... jaz sem jih že kar nekajkrat stran vrgla al pa čežano iz njih naredila, tako da saj veš kako pravijo: vaja dela mojstra! user posted image

Cipresa, katera lušna srčka! A to ste imeli danes tako lepo vreme? Pri nas se pa vreme ni moglo odločit al bo megleno ali bo samo nizko-oblačno user posted image ... no samo sva šli vseeno ven, ker se ne dava user posted image .


< Sporočilo je popravil Otika -- 23.12.2008 22:43:33 >

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 23:04:29   
čebeli
Otika, help!!!

Kako izgledajo popadki?A te cuka po trdem trebuhu in križu zraven...ko da bi šla elektrika čez? Vmes pa dete nori, ko za stavo... Ker če je vsaj malo podobno, pol se vam bom pa hmal tukej pridružla! Končno!user posted image


< Sporočilo je popravil čebeli -- 23.12.2008 23:07:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.12.2008 23:33:00   
Anonimen
Kako se spontano začnejo popadki jaz pojma nimam, ker sem dobila svečko za sprožitev poroda. Me je pa začelo ful na dol tiščat, pa križ me je grozno bolel, popadki so se pa pojavljali v obliki močnih menstrualnih krčev ... a sem ti kaj pomagala? Najbrž da ne dosti user posted image .

Upam da po čim hitrejšem in čim lažjem postopku postaneš ena od srečnih mamic božičkovih pomagačev! Držim pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 422
   RE: Božičkovi pomagači 2008
24.12.2008 0:49:04   
Anonimen
Ma ne morem spat ... tak da sem si šla slikice snet iz telefona ...

Tole je naša flenča zabubena v vozičku:

user posted image

Tole je pa najino najlepše darilo pod smrekico:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
   RE: Božičkovi pomagači 2008
24.12.2008 8:21:58   
Ana Luna
ojla!
se na hitro še jaz malo oglasim. trenutno z eno roko tipkam, z drugo črpam. mleka je toliko, da ga moram po podoju (mali trenutno spije na obrok cca. 80 ml) še črpat, da me ne raznese.

IZVIRNO SPOROČILO: *Mateja
U to sm pozabila Ana Luna kakšen čaj pa ti to piješ, da ga lahko kar 6l na dan? Jest popijem 3 skodelice čaja za dojenje ostalo pa samo vodo.


no, jaz pijem čaj teekanne za dojenje, ampak na 2 l vode dam samo dve čajni vrečki, tako da upam, da ni preveč. dodam še žličko kumine in mleko kar teče ...

IZVIRNO SPOROČILO: teja*
Da še jaz mal povem svoje dogodivščine z malo Niko. Je pa tako, da sicer pridobiva na teži (jo je babca vagala), sam mene je vseen strah, ker sploh tolk ne poje, da ni kej bolna. Ima podbradek, tko da mož prav, da se nimam kej sekirat. V bolnici so mi rekl, da jo morm zbujat na 2 do 3 ure in jo nahranit, ker na začetku nisem imela mleka. Sam pri Niki je tako, da ko ona zaspi je ne morem zbudit nikakor, pa se včas zbudi šele čez 5 ur, pa še takrat čist mal poje na eni dojki, vmes pa še dremlje, tko da jo moram ves čas pod bradico s prstom zbujat. A je pri kateri od vas tud tok zaspan otroček, da ga date na dojko, pa po največ 5 minutah že dremlje?


teja, mi smo bili na istem. tudi zbujali na 2 do 3 ure, ker mi je v porodnišnici preveč shujšal. in tudi jaz nisem imela dovolj mleka. in pri dojenju je bil pravi zaspanc. zdaj pa je že čez porodno težo, tudi sesa boljše, tako da ga večkrat pustim spat dlje, pa se kar sam zbudi. sicer pa - da te ne bi skrbelo glede pridobivanja teže - za 10 eur na mesec si lahko najameš tehtnico, da vidiš, kje ste s težo. mi smo jo najeli, in tako ves čas vodim evidenco, koliko je pojedel, pa vsako jutro ga nagega stehtam.

IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
Mleko pa se v hladilniku načrpano lahko shranjuje do 24 ur, potem ni več dobro. To informacijo sem dobila od dr. v pediatrični kliniki že ko  je bil Žiga rojen ko sem si doma črpala in nosila tja. Sedaj pa tudi jaz nimam  nič za shranit, še za načrpat včasih nič


meni so v laktariju rekli, da mleko zdrži na sobni temperaturi tudi do 48 ur. user posted image jaz tako tistega, ki ga nabrizgam čez dan, nič ne dajem v hladilnik, ampak ga uporabim pri naslednjem podoju, če sem preveč utrujena, ali pa ponoči.

IZVIRNO SPOROČILO: JAPE
Kaj pa kilogrami? Koliko ste jih izgubile? Jaz sem kar malo razočarana.
V obeh nosečnostih sem se zredila 12kg, pa sem jih prvič takoj izgubila 10, sedaj pa le 6. Tudi trebuh mi je še ostal. V nosečnosti sem tudi veliko zatekala, in še sedaj nisem splahnela ( prvič sem takoj). V nogah sicer ne, opazim na rokah in na obrazu.
A je še katera ostala otekla, tiste, ki ste zatekale?


no, pa sva že dve razočarani. od 16 pridobljenih kg, sem v porodnišnici zgubila samo 6 kg. user posted image in zdaj se sploh nič ne premakne navzdol. pa jem zelo disciplinirano, nič se ne prekršim s sladkarijami in povrh vsega še dojim. upam, da bo šlo kaj dol, ko bom začela laufat okrog z vozičkom. zatekala sem tudi jaz in občutek imam, da so noge (meča) še kar zatečene ...

vse, ki ste prilepile slikce vaših sončkov - user posted image !!! vsi so zelo luštkani. tudi jaz bom prilepila našega.
lep božični večer vam želim in veliko toplih objemčkov. papa

user posted image


(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 424
   RE: Božičkovi pomagači 2008
24.12.2008 8:58:15   
zverinca
Jutroo!

Ana Luna tudi tvoj škratek je lepiiiiiuser posted image

Kako smo punce?
mi ok, mali je lepo spal, prejle pojedel zajtrk in zdej spet spi... počakam da se zbudi, se oblečeva in greva malo ven, spet moram do lekarne, ker me grlo nenormalno boliuser posted image

Otika, ma cmoke sem jest zdej prvič delala zmrznjene, pa je bil sam notri še leden, premalo sem jih kuhala... bom vedla za drugič, da boljš da so dlje v kropu kot premalo...
za vrečo boš pa vidla ja, pa se pol odločiš...
je pa lepo Nežika zadekana notri vidimuser posted image

nič, lepo bodite, pridem še pozneje kaj pokukat, če bo katera tu, če ne pa lep Božični večer!


_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?