Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!!!
...
...
. Sem šla h ginekologu in brez česar koli je rekel da sem imela spontani splav
.
in upam, da se ne ponovi. Sedaj sem avgustovka, ali pa septembrka, čakam na pregled, da mi G pove.
. Se tako kot zima07 prepričujem, da so vsi nosečniški znaki super - samo, da bo s pikcem vse v redu.
za vse
ki tika-takajo,
za tiste, ki se je slabo koncalo in
da spet cimhitreje rata!
!
a ma katera kake izkušnje al bi mogla it zdravniku zarad tega ?
. hitro se pozdravi
!
. Danes zjutri sem šla službeno na pot in prevozila 400 km, na polovici km sem pa doživela šok, namreč na wcju opazila krvav izcedek na hlačkah, takoj me je zagrabila panika, (namreč preglede še nisem imela). Ko sem prispela do doma, sem se takoj odpravila do dežurnega ginekologa v nm. Ta me je tam pregledal, in povedal, da je vse normalno, res lep spejem glede nato kakšna panika me je zagrabila. Mislim, da me je vožnja tak pretresla, da sem dobila krvavi izcedek. Zdaj pa upam da bo vse naprej šlo tako, da bomo avgusta imeli zdravega dojenčka. Pri svoji ginekologinji sem naročena v ponedeljek 29 dec. upam da bo vse super,kajti nič si ne želim več, kot pa zdravega dojenčka.