|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
26.12.2008 10:08:29   
botrca
Dobro jutro vsem ki ste budne, tiste pa ki spite dajmo lopato v roke pa ven sneg kidat user posted image user posted image user posted image .

Kaj ni lepo, sneg za božič....meni je lepa idila še slikala sem.

Pandica lepa darila je Zala dobila ni kaj. Pa saj ni imela r.d. user posted image .

Lepo smo se tudi mi napapcali in si razdelili darila in upam, da je za letos konec.

Lepo se imejte pa oglasite se kaj.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 826
26.12.2008 10:13:20   
arabela*
dobro jutrouser posted image
Jaz pa nisem mogla spat ponoči.Mi je komaj ob treh uspelouser posted image .
Drugače pa smo z babikami danes same,atija spremljamo preko kameruser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 827
26.12.2008 10:20:28   
botrca
Pandica hvala za pika poko in skrb, sem hvala bogu ozdravela, ker že 3 dan ne kašljam več user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 828
26.12.2008 10:25:10   
botrca
Dobro jutro Saraya tudi tebi.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 829
26.12.2008 11:27:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca
sem hvala bogu ozdravela, ker že 3 dan ne kašljam več user posted image .

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 830
26.12.2008 16:06:01   
botrca
Ja ki steuser posted image Ste pozabile na prijateljice z rr?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 831
26.12.2008 22:58:07   
arabela*
dober večer vsem skupajuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 832
27.12.2008 8:48:54   
botrca
Dobro jutro, ste pokonci in pogledale skozi okno? Spet sneži user posted image .
Jaz nisem dobro spala, je tašča celo noč tako kašljala oz.ona ne zna kašljat ampak se dere da se po celi bajti sliši. Jan je tudi zaradi tega bil kar nemiren in posledično zdaj še spi, jaz pa pijem user posted image  in razmišljam ali bi šla v mesto ali ne.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 833
27.12.2008 12:25:49   
arabela*
jutrouser posted image
Eh,jaz sem bolano.Hvalabogu da je moj doma,da lahko malo odležim.
user posted image je tečna,ko nevem kaj,zgleda da bojo zobkiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 834
27.12.2008 12:26:47   
arabela*

Jaz nisem dobro spala, je tašča celo noč tako kašljala oz.ona ne zna kašljat ampak se dere da se po celi bajti sliši.

a skupaj živiteuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 835
27.12.2008 16:53:14   
arabela*
ste vse poniknileuser posted image .

Jaz pa sem zda bila pridna.Sem celo uspela musako skuhat brez problema,user posted image je spala dve uri,po velikem čudežuuser posted image user posted image .
Zdaj pa se greva previjat in igrat,pa pesmice pet,....kolikor bojo moje glasilke zdržaleuser posted image .............

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 836
27.12.2008 16:55:05   
arabela*
danes je naša pupica stara 4 meseceuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 837
27.12.2008 17:14:02   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

danes je naša pupica stara 4 meseceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 838
27.12.2008 17:15:54   
botrca

a skupaj živiteuser posted image

Ja v eni hiši, ampak posebej imava svoje stanovanje, svojo kuhinjo in vhod. Kot dvostanovanjska hiša.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 839
27.12.2008 17:20:13   
botrca
Dajte no punce, ki ste Pandica, Vrtnica79, Koala, ... redne čveke user posted image . Kaj sva s Sarayo edine ki imamo čas tudi med praznikiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 840
27.12.2008 17:29:27   
arabela*

Dajte no punce, ki ste Pandica, Vrtnica79, Koala, ... redne čveke user posted image . Kaj sva s Sarayo edine ki imamo čas tudi med praznikiuser posted image

zgledauser posted image
Ali pa pohajkujejo naokoliuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 841
27.12.2008 17:37:05   
botrca

zgledauser posted image

mislim, da imajo polno hišo obiskov pa nimajo časa

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 842
27.12.2008 17:44:21   
arabela*

mislim, da imajo polno hišo obiskov pa nimajo časa

user posted image user posted image user posted image .
Midve z M pa sva same in sva si malo spočileuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 843
27.12.2008 17:47:39   
botrca
Mi2 z Janom sva itak cele dneve sama, zdaj decembra pa da ne omenjamuser posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 844
27.12.2008 18:20:03   
botrca
Ki pa imaš moža in Anejo?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 845
27.12.2008 18:21:15   
botrca
Kak pa je tvoja mala pikica? Jo še črviči?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 846
27.12.2008 19:59:21   
arabela*

Ki pa imaš moža in Anejo?

na obisk sta šla.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 847
27.12.2008 20:00:47   
arabela*

Kak pa je tvoja mala pikica? Jo še črviči?

moram rečt,da je že en tedn boljše glede krčkov.
Ma zdaj ima pa foro,da čez dan noče zizatuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 848
28.12.2008 1:09:03   
Pandica

Res je user posted image

Če nimamo mi obiskov, smo pa na "terenu" mi user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 849
28.12.2008 1:27:32   
Pandica
Noro user posted image  user posted image  user posted image

Zato pa me tut skoraj nič ni te dneve tu gor, ker čez dan sploh ne vklopim več rač. , ker ni časa, ampak vas kr iz mobitela preberem, ko imam 5 minut cajta user posted image

Včeraj smo imeli obisk iz Črnomlja, danes sem bila jaz na obisku pri prijateljici, ki je rodila 1. 12. fantka Ruja, saj se še spomnite ne, ju3 imamo spet napovedana 2 obiska user posted image user posted image   jao, kriza user posted image

No, ko sem bila danes pri prijateljici sem bila tako presenečena nad mojo malčico.
Ko je zagledala Ruja se je kar cel čas hotela stiskat k njemu in me je dajala: moj, moj user posted image pa ga božala, pa lubčkala  user posted image kako je bila sladka. In tam je dobila od Božička Tweety dežnik user posted image , saj veste, da ima Zala vse v sobici od Tweety ne user posted image

Evo, še par sliikic za popestritev te monotonosti user posted image

Zala in Ruj user posted image

user posted image

Že pridno kuha mamici kavo v novi kuhinji user posted image

user posted image

in jaha konjička user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?