kaminek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: kaminek vsem hvala za lep sprejem::)) drgač si pa kr ne morm mislt, kako bo.....po moje bom vse dala in vse pretrpela, sam da svojo žogico spravm iz sebe , čeprav se mi zdi sedaj to malo daleč... You are welcome . Kaminek ali si bila slučajno 05.12. tudi ti v Novem mestu na pregledu - na nuhalni pri dr. Geršakovi? Da sta bila vidva za nama na vrsti? Se mogoče naju spomniš? Ko sva rekla, da imava že eno punčko doma.....A si ti tista? Če si - super - mi je bilo potem že malo žal, da si nisva telefonskih izmenjali. Ja za kakšen čajček sem pa takoj, pa da vidiva katera je že bolj okrogla. nope, jst sm bla 8.12., sama, brez možeka, tko da še ni najinega bližnjega srečanja. men trebušček kar pridno raste, pa kr neki me spreletava po trebuhu, kot da bi čutla, da se premika, sam skor ne verjamem, ker sm šele v 15. tednov noseča. v novem letu se zmenva za eno srečanje, če si za! novopečene mamice se pa javite čim prej, ker sm kr mal živčna, pa tud radovedna, kako je bilo med potiskanjem na ta svet .pozdravčke vsem
|