Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka kateri aptamil ji daješ? oni anti refluks mora 7 minut nabrekat- ful zamudno! jaz imam sicer mleko za izvoz, a zaradi refluksa sem razmišljala, da bi ji dala AM pred sprehodom- čeprav zunaj še nikoli ni bruhala! ne vem, mogoče pa samo preveč skrbim... joj pa ful se buni v položaju za kupčka podirat... ona bi kr glavo gor tiščala in jo vrtela, pa z nogami plezala, dol na roki nma trebuščku, pa tudi zelo godrnja... jaz rečem, da se oglaša kot gremlin... ej, praviš da jo imaš pri, ko tipkaš tule- moja se kr k ekranu obrača... Aptamil 1, sem pa razmišljala o AR... sam praviš, da je ogaben okus? Men se ta Aptamil 1 ne zdi tak, vsaj tiste par kapljic, ki jih probam. Pa naša ga z veseljem pocuza, tudi ko je obe zize spraznila... Ej, to s podiranjem kupčkov, Elina isto. Ko jo hočem vmes med hranjenjem mal odklopit, da podrema kupčka, se ful buni in ponavadi nama ne uspe, tak da pač nadaljujem s dojenjem. Potem pa je na zizi tak dolgo, da kar vmes že podira kupček. In seveda pluva mleko, ko se tak naje. Ampak še vedno žnara in se obrača proti zizi. Ah to naše nenasitno dete. Jaz jo z eno roko držim, z drugo tipkam, mam kr prenosnika na kauču. Al pa mi zadrema v dvignjenem položaju kot pri podiranju kupčkov pa si dam računalnik na koleno. Drugače pa je ne zanima pretirano. Je pa zadnjič sedela na kolenih pri mojmu za njegovim rač. pa tak radovedno gledala v ekran, je bla ful hecna.
|