2ursae
|
ooo, me veseli, da ste lepo preživele silvestrov večer, no, vsaj tiste, ki nimate doma bubanih otročkov - za male bolančkane zverjaščke. Tudi mi smo se imeli zelo lepo, imeli smo mal bolj fenski kosilo - špansko varianto -, pol smo se igrali, šli ven gledat lučke, zvečer je pa žal Bor hitro postal zaspan in je šel spat ob svojih običajnih osmih, z A. smo pa še kar žurali, do enajstih, pol je pa tud njega začelo pobirat. Res je bilo super, najprej smo se igrali z vlakcom, potem iskanje skritega predmeta po sistemu mrzlo-toplo-vroče (smo se šli prvič in mu je bilo blazno všeč ), pol smo se še malo posladkali, na izi pospravili, pogledali risanko - v vrtcu so za DM dobili CD lokomotivčka Tomaža, ki je obema všeč - in šli počas spat. A. je bil sicer ves čas, tud v postelji, totalno naspididran, a ko se je mal umiril, je hitro zaspal. Polnoč sva že tretje leto preživela v postelji - ne, ni to, kar mislite , na žalost - dežurava pri otrocih, če bi se kdo zbudil zaradi petard in raket, pa se je še vsakič izkazalo kot nepotrebno, saj spita kot polha (al kot bi rekli v Dalmaciji: "ko zaklana" ). pol sva šla še mal TV pogledat, se še do konca in čez napokat s torto (smo delal Nutellino - mmmmmmmm...) pol pa spat. Tko da, morm rečt - supar. prav fajn je, ko so otroc že tolk veliki, da lahko dalj zdržijo in se tud zavedajo, da se dogaja nekja posebnega. Jasna, skuštrana, evo, sem tud jaz kupila Julčijevega Kompetentnega otroka in se zdaj izobražujem ... moram pa priznat, da se moram mal navadit, je kar neobičajen , pa šele čist na začetku sem, nisem niti dobro zaštartala . tko, čeprav je praznik, delo ne počiva, fajn se mejte, ŠE ENKRAT SREČNO