|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
28.12.2008 23:18:08   
sanwebdra
Pandica, evo me na raport.user posted image  Je bilo toliko druženja v teh dnevih, da sem se  zvečer crkljala. Ker sem imela čas, sem pospravila stanovanje v nulo, pridelala močan prehlad - verjetno okužbo zgornjega dela dihal - (imam pa čiste šipeuser posted image ), odpela tradicionalni koncert božičnih pesmi v naši cerkvi in feštala na nočnem taroku (pri nas doma) in druženju s svojimi štirimi puncami (dve od teh živita v Nemčiji). Tako da, žal, ni bilo časa za RR.

Strinjam se z vsemi ... kar se tiče Božiča in daril ... pa tudi daril nasplošno! Tudi jaz sem bila skromno vzgojena in tako je še danes... Zato skorajda ne dovoljujeva nakupa igrač brez najine vednosti (vsaj večje vrednosti), manjše pa ji itak zamenjujeva, da se jih ne naveliča. Tako je za Božič dobila "samo" Lego kocke in tiste iz Lidla, pa ksilofon. Od ostalih pa krožnike Winnie the Pooh, kakšno plišasto žival, pa kaj za oblečt in sladkarije.user posted image  Čeprav se tega kar nabere, ker imava veliko družino in veliko prijateljev ... in seveda vsak prinese nekaj.

Malo prazničnega veselja v sliki:
pomagam mamici in atiju
user posted image
takole izgleda smrekica
user posted image  user posted image
tako se je Julija "izgubila" v darilni vrečki
user posted image
iskrice v očeh
user posted image
veselje ob kockah
user posted image

Drugače pa imamo novo buško - je danes padla s postelje pri babici, štirke so nas končno začele motiti pri dnevnih aktivnostih, saj se je stopnja tečnosti povišala na maksimum, spimo pa 1x dnevno cca. dobri dve uri (ker lahko zjutraj malo potegnemo).

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
28.12.2008 23:43:01   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Drugače pa imamo novo buško

Mi tut user posted image in to tako zelo veliko sred čela, da ima kr pravi "rogec" ven user posted image
Je hitela, ko smo dobili danes obiske in laufala gor in dol po bajti od navdušenja in tako grdo padla na ploščice user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
28.12.2008 23:46:02   
Pandica
Sanwebdra    lepo, lepo, da si se spet malo javila user posted image
Julija pa je že takoooo velika in lepe slikice, imate lep drevešček user posted image
Ti pa vidim, da spet nekaj uživaš z prijateljicami user posted image joj, jaz bi tut že 1x spet malo ga zažurala user posted image upam, da bo mi kmalu ratalo, čeprav vem, da letos to nebo več mogoče user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
28.12.2008 23:50:06   
2ursae
sanwebdra, ful lepe slikce user posted image . Dej mi povej, kje si dobila tele simpatične male živalce na magnet za na hladilnik?

pa dobr, k gledam vaše slikce, vsi otroc že kr neki hodjo user posted image  - s čim jih hranite? user posted image  ... naš mali princ je pa še kar bolj prizemljen, pa je bil med prvimi, ki je začel kobacat. Morm rečt, da bi mi zdej pozimi res prav prišlo, če bi se že mal opogumil, ker je s plazilčkom zunaj kar nepraktično.

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1779
28.12.2008 23:50:07   
Pandica
Aja, pa Julija ima full lepe štunfke, itak user posted image
Zala je tut danes dobila od moje najboljše prijateljice za Božička full lepo rdečo Hello Kitty oblekco, jaz pa od Kitty pižamo in dvojne sexy štumfe user posted image samo ne vem za kam si jih naj gor oblečem user posted image user posted image user posted image za doma po parceli? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
28.12.2008 23:52:43   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Dej mi povej, kje si dobila tele simpatične male živalce na magnet za na hladilnik?

Te plišaste magnete imaš skoraj vsepovsod user posted image v Obiju, Bauhausu in Rutarju vem, da so jih imeli, ker sem si jih jaz tam kupla. Jih tut imam polno doma user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
29.12.2008 12:31:18   
nova10ka
vidim, da imate ful dela s temi prazniki... hja, mi tudi, skoz je treba nekaj jest. po treh dneh obilnih  prazničnih kosil in večerij pri sorodnikih sem se jaz tako odvadila kuhat, da smo šli v soboto jest v restavracijo user posted image . in kaj se meni zgodi - človek kar ne more verjet!!! se posedemo, tjaša dobi trip trapa in potem naročimo. men se je ful zaluštal in sem naročila joto, pa še lazanje za glavno jed. pa me kelner tko ful debel pogledal user posted image in rekel, da je jota samostojna jed in da v bistvu naročam dve glavni jedi. jao, mi je kr nerod ratal user posted image , sam sem mu rekla, da bom vse to pojedla!!! pol mi pa jota še všeč ni bla, ker je mela preveč fižola, tko da jo je v glavnem tjaša zmazala - kake petarde smo to cel popoldne poslušaluser posted image user posted image user posted image ...

drugač sem imela pa dans nuhalno in je bilo vse BP (slike upsa so na FB), je G rekla, da zna bit kr punčka user posted image hehe, lušn, moj user posted image je reku, da bo pr tolk babah v hiš pol kr pisuar odmontiral user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
29.12.2008 20:09:52   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
sanwebdra, ful lepe slikce user posted image . Dej mi povej, kje si dobila tele simpatične male živalce na magnet za na hladilnik?

Tinylove grizala (3 komadi z različnimi funkcijami) so tisti barvni, sem jih enkrat videla pri eni kolegici in so mi bili ful všeč, pa jih nisem hotla nabavit, samo je naneslo, da so bili naslednji teden v Akciji v BC, ostale (geparda, zebro, levčka) pa ji je moja mama enx kupila v Tušu ... sicer pa sem jih tudi jaz zasledila povsod v trgovinah z igračami (Trudi, pa kaj je še tega v Cityparku) in ta fancy papirnicah (v MB Europarku imamo Leonardo).

IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka
drugač sem imela pa dans nuhalno in je bilo vse BP 

je reku, da bo pr tolk babah v hiš pol kr pisuar odmontiral user posted image user posted image user posted image

bravo za BP, pa super izjavauser posted image user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
29.12.2008 20:44:42   
majoli
Dober večer punce,

sinko že spančka. Danes se je pritoževal rekordne tri minute in tudi ponoči lepo spi. Zadnjih nekaj dni je ugotovil kako se dvigniti s tal in od takrat samo še hodi. Nimamo več kobacajčka. Pa tako je lušno z ritko migal. Jaz se zbujam čisto zlomljena in sem veselemu decembru navkljub bolj čudne volje. Pa tega stalnega  prehlada in čisto polnega nosu imam tudi že dovolj! No, smo pa pri nas letos čisto podlegli nakupovalni mrzlici in res blazno zapravljamo. Res, da večinoma še opremo za stanovanje, ampak Maks vedno kaj dobi, pa hrane imamo za naslednji dve leti dovolj. Kar nosimo vreče in vreče domov kot da smo malo nori. Meni se zdi, da če zdaj hodiš po trgovinah, ko vsi ful nabavljajo, da te kar potegne v ta vrtinec in kar kupuješ. Naslednje leto bom vse potrebno nakupila v začetku decembra in se trgovinam med prazniki sploh ne približam.

Stanovanje nam pripravlja nova presenečenja - začel je plesneti strop v kopalnici. S temi novogradnjami je res en š*t.

Punce, lepe fotke! Tista z Julijo v vreči in ko potem dobi legice je za kakšno nagrado.

Neposredna povezava do sporočila: 1784
29.12.2008 20:52:37   
majoli
nova 10ka, user posted image za nuhalno.

Še to sem vam hotela povedati: nam je zmanjkalo D3 kapljic, Maksu se pa mečava sploh še ni zarasla. Naša P je rekla, da ko jih vse poje, da ni treba več dajati, ker je že star eno leto. No, sem pa nekaj srfala po MON-u in zasledila, da Američani, ki so po tovrstnih raziskavah vedno kar nekaj korakov pred nami, priporočajo dajanje D vitamina celo otroštvo do pubertete, ker krepi imunski sistem in preprečuje mnogo vrst raka. Tako, da bomo najbrž šli kupiti Oleovit D3 in pa danes je Maks že jedel sardine, ki imajo veliko D vitamina.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
30.12.2008 8:18:06   
pingi
Dobro jutro desetke!

Smo se znašle na drugi strani.
Evo, ena novička, da nas vrnem na prvo stran.

Torej, po petih dneh slabosti in zamujanju user posted image , sem
danes zjutraj naredila test in glej ga zlomka user posted image

Tako, da bomo zgleda spet zibali user posted image  

Toliko zaenkrat; sem v službi user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
30.12.2008 9:06:40   
noa1
sem hotela samo preletet malo, sedaj pa se  moram oglasit.

Pingi: čestiiiiiiiiiiiiiiiiiitkeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
30.12.2008 10:38:02   
Klaudia
pingi - ČESTITKE! user posted image  user posted image  Daj ko boš imela čas izračunaj PDP da te dam na seznam...

kmarija - VSE NAJBOLJŠE! PA še ena tortica zate
user posted image

novo leto - A ste vidle, k se bo novo leto prestavilo za eno sekundo...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
30.12.2008 12:21:09   
nova10ka
pingi - čestitke user posted image user posted image user posted image ful sem vesela zate (pa še zame, da bomo lahko skupi med porodniško vedrili!!!)

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
30.12.2008 12:25:56   
mišk
Pingi: Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image  Tako se dela punca!user posted image  Zdej pa ma, da je do konca marca vsaj polovico desetk nosečih! Klaudia, 2ursae, Vanilli,....

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
30.12.2008 12:35:15   
mama06
pingi čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Klaudia zmeraj pozabim, da imamo sedaj že 9 zobkov

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
30.12.2008 12:42:07   
VANILI
pingi, jeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! srečno nosečnot ti želim!!!!

nič ne berem, vas ful pogrešam, ampak nimam časauser posted image

mamčice, nekaj nujnega!!
na kolobarju okoli bradavice, kjer so male pikice, od ene mi je celo kaka kaplja mleka pritekla svoj čas, no, ena od teh pikic se mi je tako vnela, da mi je zrasla gnojna bula, zgleda, kot da mam še enobraavico - joj kok boli in kljuva!!!user posted image user posted image
torej, sem si probala stisnit, pa ne gre, ker ni izhoda, zdaj pa ful boli celi jošk... ne vem, kaj naj naredim, a naj si z iglo prešpiknem ali kaj... zd je noro poln, samo ena zdravnica dela za vse...
a ma kera kak nasvet, ker me resnično kljuva ta gnoj

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
30.12.2008 13:22:18   
mehurčica
Pingi, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Vanili, jojuser posted image . Pokliči zdravnico, pa naj ti ona svetuje. Pa pokličeš lahko še drugam, če ti ne dvignejo v tvojem zdr. domu. 

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
30.12.2008 13:31:12   
Pandica

Pingi  
iskrene čestitke za ponovno user posted image user posted image user posted image user posted image
To pa je lepo malo zapoznelo user posted image   "darilo" od Božička user posted image

VANILI  gužva gor, gužva dol, če mislim, da je tak hudo z dojko bi se jaz na tvojem mestu vseeno šla pokazati v ZD, ker nikoli ne veš user posted image pa ne si raje kaj sama stiskat.
Držim pesti, da vredu porihtaš pa daj se malo več javi no, jaz te tako pogrešam.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
30.12.2008 13:33:49   
Pandica
Kmarija    hepi brzdej user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
30.12.2008 13:51:25   
skuštrana
Pingi, juhej user posted image user posted image user posted image

Vanili, daj, pojdi se pokazat k zdravniku...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 1796
30.12.2008 13:52:23   
skuštrana
Aja, Pingi, zato te ni nič na forumu, ker sta otročka packala user posted image Ti, ti packauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
30.12.2008 14:14:53   
majoli
Pingi, čestitkeuser posted image !!!!!!!!!!!!!!!! 

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
30.12.2008 14:52:16   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: pingi
danes zjutraj naredila test in glej ga zlomka user posted image

Tako, da bomo zgleda spet zibali user posted image   

Juuuuuuuuuuuupi .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke!!!!!!!!

Klaudia, imamo 10 zobkov ...

Kmarija - vse sladko ... in lepo!!!
user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
30.12.2008 17:21:05   
janja
Pingi - ja, super. Čestitke!...pa sem prepričana, da se še kje kaka skriva. Res ste pridne! user posted image

Nam spet teče iz nosa, drugače pa veselo odpiramo darila. Se strinjam, da jih je preveč. Je pa Andraž dobil večinoma Lego kocke, puzzle in enega Transformerja. Urban pa tiste zadevice ala ksilofon, pa DVD Lokomotivček Tomaž.

Kmarija - vse najboljše!!!user posted image

vanili - takoj k zdravniku...s tem se ni za hecat!user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

ginekologija
optimistk

ali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?

da (94%)

ne (1%)

me ne moti če opravljajo svoje delo (5%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!