Pandica
|
No, danes pa ste se le malo proti večeru razpisale saj prav tak je vsaj kaj za prebrat Darila saj Lane31 se jaz tut strinjam s tabo kaj se tega tiče, samo po drugi strani pa sem vseeno taka, da ji vse "v rit potisnem" kaj si zaželi In ti povem, za so naše malčice že dovolj velike za to kuhinjo, ker moja Zala je kuhala že prvič z to kuhinjo nekje 2 meseca nazaj, ko sem bila na obisku pri eni prijateljici in ima tut malo večjo pupiko in to zadevo in je bila več kot navdšena Upam, da ji bo tut zdaj še vedno zanimiva, ko jo ima doma. Sicer pa jo bo lahko itak zelo dolgo uporabljala za igrat tak, da ni panike Sramežljivost opažam, da je tudi Zala postala sramežljiva. Danes recimo, ko smo imeli en obisk iz Črnomlja in teh ljudi res ne vidi vsak teden recimo jo je bilo prav sram, ko so jo nagovarjali in se je vstran obračala, tak na stran. Al pa zdaj je novo finto osvojila, jo je moj ati naučil, da pomežikne, svetovna je , ko to naredi, kaka faca je res, tak obe očke zapre in full kao mežika no in, če ji rečem, da komu od domačih pomežikne ni problema, takoj to naredi, če pa komu, ki ga ne vidi prav veliko pa noče Valči lepo te je blo spet malo prebrat po dolgem času. A grema 1. 1. skupaj na dieto in hujšanje? Jaz sploh ne upam več na vago stopit, ker itak, da še samo jem zdaj ko so ti prazniki... no, saj drugače tut, samo zdaj pa še bolj...15 minut nazaj sem doli glih jedla tatarski biftek, pa ne vem, če nisem enih 6 toastov zmazala pa še francosko zraven Torej, grema na shujševalno z novim letom? Ko smo že pri novem letu...kje boste za novo leto? Kje pa ste vse ostale, ki se več nič ne javljate? Alina_alin, Sanwebdra, micla in vse druge? VANILI jao, bog ne daj, da rečem jaz Zali: kje ima mami zizike takoj prileti do mene, mi začne majico gor dvigovat, pol še modrček in je že priklopljena Koliko še vas je Desetk07, ki svoje malčice / malčke dojite? Mehurčica kako pa se je kaj Maja navadila pri vas? Joj, res je krasna muca Eni je všeč? Kaj pa Davidu? Nič, mamčice moje, grem počasi v vodoravni položaj Lepo mi bodite in napišite kaj, ne samo brat Aja, Klaudia veš, da še mi zdaj ne gre preko mobitela se prijavit na rr Jaz ne vem več kaj še naj naredim Nočko