|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
25.12.2008 21:42:43   
mehurčica
O, Neo Božiček.

Hvala tudi vam za lepe želje!

In še novica: Maja je pri nas. Je taka mehka, dišeča(so jo včeraj umili), z dooolgim repom, cartljiva, prijazna in radovedna. Smo zdaj imeli priprto okno in vsakič, ko je zunaj nekdo šel mimo, je šla gledat k oknu. Kot kuža.

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 25.12.2008 21:51:01 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
25.12.2008 21:51:50   
mehurčica
Nekaj me hecajo slike, ki sem jih mislila dat da vidite Majo.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1752
25.12.2008 21:59:03   
mehurčica
Tako, zdaj pa je:

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1753
25.12.2008 22:04:03   
teka
Dober večer!

najprej naj vam zaželim PRIJAZEN BOŽIČ IN HUDOMUŠNO LETO 2009!

user posted image

upam, da ste se vse imele skrajno lepo danes in da vam je božiček kaj lepega prinesel user posted image

mehurčica, ti si očitna bila zelo pridna, da si si prislužila Majo user posted image

sicer pa hvala vsem za čestitke, krasne smrečice imate, pa tudi malčki na fotkah so za dol past sladki, vsi po vrsti!

nosečke, vam pa želim še extra posebno 2009!

Neposredna povezava do sporočila: 1754
25.12.2008 22:37:48   
sanwebdra
samo na hitrco
user posted image    user posted image
Sreča je čudežni prah,
ki ga narava iz svojih angelskih rok strese v naše naročje,
da ga čuvamo in negujemo
z medsebojno toplino in razumevanjem, s prijateljsko iskrenostjo in pomočjo.user posted image
Želim Vam mnogo čudežnega prahu,
zdravja in izpolnitev želja v letu 2009.
user posted image   user posted image

user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
25.12.2008 23:20:38   
Pandica
Hello  user posted image

Pa to je noro kakšna gužva user posted image user posted image   komaj čakam, da so ti prazniki mimo, ker je noro user posted image

Ju3 dobimo že dop. en obisk iz Bele Krajine, Črnomlja tako, da bo spet pestro...

Skratka, včeraj smo se lepo napapcali, odpirali darila in se imeli full fajn. Zala je itak, da dobila največ, sploh ne vem kje naj začnem naštevat, ker je Božiček bil do nje res radodaren user posted image user posted image

Dobila je to kuhinjo, da bo od zdaj naprej namesto mamice kuhala user posted image

user posted image

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-deklice/smoby-kuhinja-excellence-2008/244603032160244601

konjička

user posted image

telefon  

user posted image

knjigico  

user posted image

pol pa še en roza fotelj, hlače, oblekco, bodije, pulover, pupico in en kup še nekih drobnarij. Je pa to od cele familije, da neboste misle, da sem ki zadela na loteriji, da sem lahko tako zapravljala samo jaz  user posted image user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
25.12.2008 23:22:08   
Pandica
Mehurčica   jes, pa jo imate user posted image Majo mislim user posted image kako je lepa mucica user posted image full. Požuli jo v mojem imenu in, če lahko jo pridem še 1x jaz user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
26.12.2008 13:56:39   
lane31
VESEL BOŽIČ VSEM

Majoli- čestitke in obilo užitkov v novem domeku

Čestitke za user posted image in za user posted image -verjamem da bodo vodile user posted image ,da sem vam miceno fauš pa ne bom razlagala

Mehurčica - veliko cartanja z novo cartljivko user posted image lepa je full

Neo - cmoka najlepši božiček user posted image

Darila - so bila ,a skromna .....gledam ta naša starejše 9 in 19 let in sem tak žalostna ko vidim ,da nimata sploh nobenih želj , ni tistega pričakovanja in iskric ,želita le da je velikooooooo user posted image iz tega razloga ne dovolim dedkom in babicam da moji miški kupujejo še in še daril , hočem,da bi jo vzgojila v skromno deklico,ki bi imela želje in veselje - a me sploh kera razume user posted image tako je od naju dobila knjigico ,od mojih kahljico in igračkico ......sem tudi jaz razmišljala o čem večjem -kuhinja - a je za to premala in bo še veliko časa za to........sva  pasklenila jaz in mož - da ko bo začela imeti želje po čem ji bom dala vsaj 6 mesecev da ji želja dozori -postane res ta prava želja in ji šele nato kupila kar želi , ne pa stopila na prvo željo ,in ji kupila še predno bo sploh izrazila željo do konca .......ker vidim da to nikamor ne pelje - namreč Tim -9 let je ob pogledu na smrekico jezno rekel -ph samo en paket je zame ( ker ni dobro pogledal ) in sem bila tako user posted image kako danes otroci več ne zmorejo biti skromni in se veselit malenkosti .......
Seoproščam, da sem zatežila user posted image user posted image

Drugače pa je pri nas vse bp razem prehlada ,ki kar ne neha -in z fiziološko ne spravim nič ven -kljub temu da je nos kot traktor user posted image a ima še kera take probleme - zdaj že sumim na polipe
Sramežljivost - moja je postala v zadnjih 2 tednih oring sramežljiva in k nikomur več ne upa iti user posted image prej pa jo je lahko vsak odnesel

Mišk- ko sem dobila slinček iz ikeje -tisti pralni z rokavi in dolg kot majica sem na glas vprašala kje ima kapuco - a narediva patent user posted image bova še bogati ratali user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
26.12.2008 19:13:22   
živa
Z zamudo vam voščim vesele praznike ter veliko zdravja, veselja in družinske sreče tudi po njih.

Z zamudo pa zato, ker je bilo pri nas že od ponedeljka obsedno stanje, saj sta mala dva izmenično kuhala, kašljala, smrkala, N. je tožil zaradi bolečih ušes, bolečin v trebuščku, nista spala, danes, ko se bliža polna luna, bi ju pa itak iz hlač stresla user posted image . Sploh ne morem verjeti, da je konec dneva in sta v postelji. Sicer ne vem, koliko časa bo mir, ampak morda bom imela srečo ... jah, sanja svinja o koruzi, zihr ...

Darila so bila pri nas tudi skromna, vsak je dobil eno knjigico, nekaj malih avtkov Viking Toys (jih je bilo 7 v paketku, pa sem jih kar razdelila), N. pa je dobil še Spomin. Pri moji mami pa dobita kuhinjo, ampak manjšo kot Zala, ker je nek družinski prijatelj - privatnik vprašal, če lahko kaj kupi za mala dva, pa sem rekla zanjo in jo je z veseljem kupil user posted image . Lane31, se pa strinjam s tabo, a ni to grozno, kako malo so danes vredna, cenjena in pričakovana darila user posted image ? Zato imam jaz take probleme kupit darila za nečaka, ker imata taka stara starša po moževi strani, da jima vse v rit vtakneta in si sploh ne moreš zamisliti, česa vse nimata user posted image .

Upam, da uživate med prazniki; moj dragi danes spet dela na bajti, je bil pa včeraj zato cel dan z nami user posted image , ko je bilo res hudo z malima. Jutri še preživim sama z malima, v nedeljo pride svakinja z otrokoma, v ponedeljek mislim pa na kake tridnevne počitnice k moji mami user posted image .

kasija, user posted image  za poba!

Lp,

živa

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
26.12.2008 20:07:52   
nova10ka
pozdravljene, vidim, da ste nekatere lepo praznovale, za druge pa upam, da ste tudi. mi smo kar ok, glede na to, da že tri dni samo jemo in jemo... sej je fajn, sam počas je že vsega preveč-

majoli - user posted image za vselitev. veliko sreče in veselja v novem domu.

mehurčica - maja je prav krasna :)

živa - user posted image user posted image user posted image za čvergota in brata

pandica - tista kuhinja je pa prav krasna. moraš nujno poročat, kako ji je všeč...

kasija
- kr prpel gverilca, da s tjašo probata novo igračo. je v bistvu tudi tak šotor, pa se lahko notr skrijeta user posted image

darila za praznike
- pri nas (v širši družini) so bolj pozornosti, ker nas je ful veliko in bi bil drugače lahko to kar prevelik strošek, pa itak je glavno da se družimo in vidimo. upam, da bo tjaša tudi osvojila ta koncept. valda pa to ne velja za darila za moj rojstni dan ker jaz ful rada dobivam darila in če ne gre drugač, si jih pa pol tudi sama kupim user posted image user posted image user posted image pa moj dragi mi mora nujno iz vsake službene poti prinesti kup daril, ker me je samo pustil user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
26.12.2008 20:21:48   
VANILI
dober večer, mamčice!

se šla v sušilnico perilo dat sušit, pa izkoristila gužvo in šla malo na rr prečekirat.

imam obsedeno stanje že nekaj dni, če ne celo tednoc, tako da vas nič nisem za nazaj brala...

samo na hitro, kako je pri nasČ

homeopatija: bili smo pri njej, bilo je super, celo moj mož je bil tako navušen, da ima tudi on seanso z njo. Pridno jesta granulce, upam, dabodo zalegle. sem pa o tej gospe slišala z različnih vetrov same pohvale. Ko prideš k njej, je meni hiška delovala kot hiška kake dobre čarovnice. V sr. veku bi zihr gorela na grmadi, mi pa z njouser posted image

živa je zaljubljena v sovrtčana, mi skos o njemu govori, celo bolj kot o dedku mrazu, ki jih je obiskal. moja mala pikica zaljubljena...

teo je danes tekel in se spotaknil in padl, da si je malo jezička preščipnil, no sem pa vidla, da se zelo dobo lovi . se je ujel na rokice, da ni z glavicotreščil. Spanje: ko smo vsi doma, samo1x čez dan. Dojenje - spet se bolj crkla, skos me po papikah tolčeuser posted image

darila: jaz em letos sama izdelovala svečnike in škatlice in une ščipalke-velikanke s servetno tehniko, dala not bonbone - mojmu p boksarce in na sredo zvila karto za jamskega človeka. ja, bratu sem na majico preslikala moja 2 otroka in pod njune slikce natisnila komentarje.

darila nam:moj je od mojga brata dobil joškasti spomin - mislllllllmuser posted image , mami in očka sta nam dala vsakemu po 50 evrov, pravita, da ko masta, data, saj ko ne bosta mela, pač nd bosta mogla dat. Živaje dobila preveč, teo prav tako, se strinjam z lane 110% in tudi jaz sem že reducirala nakupe daril. ma pri nas itak prevladujejo knjige, ki n+jih mamo otroških ogromno.

aja, še to: zdaj teo vsakič, ko ga odvijem iz plenice, gre lulat na kahlico. pa ga ne navajam, ampak  to se je pač navadil sam. Če mu je ne prinesem,o, se pa kar na tla polula. No zanimivo je, da je že parx sedel na kalhi in lulal mim - nisem pomislila, da  mu moram lulčka not usmerituser posted image . no, prej pa je kar sedel na kahli n secelo pokakcal.

o mamčice, grem šibat zdaj obseit, vas še berem.

lepe praznične in dopustniše dni!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 1761
26.12.2008 20:47:18   
valči
Dober večer!

Da se še jaz javim malo.

Pri nas je živahno,otroci divjaki,HB pa zdravi.Smo preživeli miren božič,smrekica v dnevni je ene,še stojiuser posted image z okraski vred.so pa gor sama ročna dela.Vočšeni okraski-delala babicauser posted image ,medenjaki,posušene pomaranče in slani okraski-delala mamica in Mihaeluser posted image in še par slamnatih okraskov-kupljenih in majcene lučke.Je pa res lepa.Najlepša zato,ker sta se okrasitve v celoti lotila Mihael in Larauser posted image Sem ju opazovala s kuhinje in si mislila:No sedaj pa so otrioci na vrsti,sedaj pa nekaj let ne bom zraven prišla-k krašenju.user posted image Nina pa je prvi dan odnašala dol in jedla medenjake,pa rožičeuser posted image ,sem pozavbila napisat,da so še rožiči gor.

Darila,ja tukaj pa sem tudi jaz skromna,ker sem imela taklo otroštvo in ker bi srčno rada,pardon črke;da bi otroci nekoč isto razmišljali,kot je lane 31 napisala.Midva sva kupila Mihaelu dinozavra,ki kriči in hodi,si ga je zelo želel,sedaj se ga boji,stal je 15 evrov.Lara je dobila magnetno tablo,Nina pa leseno račko z vrvico.In vsi balončke.To je od naju.
Pol so še v drugi hiši babica in prababica.Vsaka je naročila za otroke.In to sva midva kupovala zadnji dan.In sem vsakemu vzela majčke,za prababico pa spodnje dele trenerk,žabe in male čokoladice.In to spakirala in nesla tja pod smrekico.Midva sva si kupila kavbojke,taščica je dala za vsakega 10 evrov in to je več kot preveč.Mi je bilo nerodno vzet in kupit,samo ona nikamor ne pride.No,skratka naši otroci navdušeni nad vsem.Sem vesela,da so malenkosti veseli,upam,da tako ostane.
Sva pa z dragim gledala Roxane,joj je lepa in draga.Sva se odločila,da jo dobi za rojstni dan februarjka,ker ji je babica že eno masjhno kupila in ne bi bil pomen.Pa pametnega kužka sva za Nino gledala,šikan,le drag,30 evrovuser posted image Je pol dobila račko za 9.Je že tako,da se nabere.Pa še oblačila za vse sva nabavila in hrana in takoj gre 250 evrov,če ne več.Vem,da sem domov prišla skoraj s praznop denarnico.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
26.12.2008 20:51:41   
valči
Aja,jaz sem dobila vago od možeka,ki kaže preveč,64 kiluser posted image user posted image Bo treba it 1.1. na hujšanje,če ne,vago dam nazaj.Priznam,sem se res zapustila,pa preveč vsega je za jest,pa nič volje za hujšat.Saj bo,drugo leto.Kasija,fajn za pubeca,bravouser posted image user posted image

Nova10ka,ti si vredu sedaj,pa bejbi?Čestitam za menjavo G,skrajni čas,res.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
26.12.2008 21:14:37   
2ursae
Darilca: moj2 sta dobila eno srednjo količino, A. srednji Lego viteški komplet, dve knjigici z nalepkami, puzzle abecedo, pez figurco (jo je zadnjič imela ena punčka pri P in je stalno brenčal okoli nje user posted image ) in piščalko, Bor pa leseno igračko, pri kateri s kledivom tolčeš po kolcih na stojalu, tud pez figurco in dva avtka. Kar se pa vzgoje tiče pa tko: mene ne moti, če naj bo darilo malo dražje, če si ga zares želi in je kvalitetno, ga z veseljem kupim. Kar bi pa jaz rada dosegla pri mojih dveh pobcih je pa to, da Božič ni zaradi daril, ampak obratno. Hočem, da se veselita Jezusa in skupnih družinskih trenutkov. Upam, da se bo dalo ognit tistim ameriškim filmom, ki banalizirajo pomen praznika, saj se po njihovem vse vrti okoli tega, ali verjameš v Božička, o našem Jezuščku pa ne duha ne sluha. Bljak. Eto mene, spet sem tečna user posted image . kar hočem povedat je, da bomo skupaj hodili nabirat mah za jaslice, zbirali jelko, šli po luč miru ... take luštne stvari. Upam, da bo uspelo user posted image .

lepo bodte na ta dan samostojnosti user posted image , tud na to se moramo spomnit, to ni mačji kašelj user posted image

user posted image

VESEL DAN SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI, DRAGE MOJE, PA ZVEČER EN ČIN ZA NAŠO LJUBO SLOVENIJO user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
26.12.2008 21:27:37   
pingi
2ursae, tako se govori!user posted image

Vse najboljše ob dnevu samostojnosti in enotnosti!
In na zdravje slovenski polnoletnostiuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
26.12.2008 22:04:12   
lane31
2ursae........ti vedno daš tisto piko na i .......čisto zares razmišljaš skoraj identično kot jaz  

te bom še tesneje

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
26.12.2008 23:58:08   
Pandica
No, danes pa ste se le malo proti večeru razpisale user posted image saj prav tak je vsaj kaj za prebrat user posted image

Darila   saj Lane31 se jaz tut strinjam s tabo kaj se tega tiče, samo po drugi strani pa sem vseeno taka, da ji vse "v rit potisnem" kaj si zaželi user posted image
In ti povem, za so naše malčice že dovolj velike za to kuhinjo, ker moja Zala je kuhala že prvič z to kuhinjo nekje 2 meseca nazaj, ko sem bila na obisku pri eni prijateljici in ima tut malo večjo pupiko in to zadevo in je bila več kot navdšena user posted image
Upam, da ji bo tut zdaj še vedno zanimiva, ko jo ima doma. Sicer pa jo bo lahko itak zelo dolgo uporabljala za igrat tak, da ni panike user posted image

Sramežljivost   opažam, da je tudi Zala postala sramežljiva. Danes recimo, ko smo imeli en obisk iz Črnomlja in teh ljudi res ne vidi vsak teden recimo jo je bilo prav sram, ko so jo nagovarjali in se je vstran obračala, tak na stran.
Al pa zdaj je novo finto osvojila, jo je moj ati naučil, da pomežikne, svetovna je , ko to naredi, kaka faca je res, tak obe očke zapre in full kao mežika user posted image no in, če ji rečem, da komu od domačih pomežikne ni problema, takoj to naredi, če pa komu, ki ga ne vidi prav veliko pa noče user posted image

Valči   lepo te je blo spet malo prebrat po dolgem času.
A grema 1. 1. skupaj na dieto in hujšanje? user posted image Jaz sploh ne upam več na vago stopit, ker itak, da še samo jem zdaj ko so ti prazniki... user posted image no, saj drugače tut, samo zdaj pa še bolj...15 minut nazaj sem doli glih jedla tatarski biftek, pa ne vem, če nisem enih 6 toastov zmazala pa še francosko zraven user posted image
Torej, grema na shujševalno z novim letom? user posted image

Ko smo že pri novem letu...kje boste za novo leto?

Kje pa ste vse ostale, ki se več nič ne javljate?
Alina_alin, Sanwebdra, micla in vse druge?

VANILI   jao, bog ne daj, da rečem jaz Zali: kje ima mami zizike user posted image takoj prileti do mene, mi začne majico gor dvigovat, pol še modrček in je že priklopljena user posted image user posted image user posted image

user posted image    Koliko še vas je Desetk07, ki svoje malčice / malčke dojite?

Mehurčica   kako pa se je kaj Maja navadila pri vas? Joj, res je krasna muca user posted image
Eni je všeč? Kaj pa Davidu?

Nič, mamčice moje, grem počasi v vodoravni položaj user posted image

Lepo mi bodite in napišite kaj, ne samo brat user posted image

Aja, Klaudia   veš, da še mi zdaj ne gre preko mobitela se prijavit na rr user posted image
Jaz ne vem več kaj še naj naredim user posted image

Nočko

user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
27.12.2008 8:54:38   
lane31
Pandica........joj ti si razumela moj post da leti na tebe ....ne,ne,ne
Nič nimam proti darilom , boli me to ,da naš ta starejši vidi le velike škatle in ,da bimogel vsaj laptop stati pod smreko,da bi bil zadovoljen ,a 3 leta nazaj se je razveselil prav vsega kar je dobil( ne mislim tukaj zgolj božiča ) - pa četudi kinderjajčko ..... in ker se mu v trgovini vsaka hipna želja izpolni ,je zdaj pač tako, da ima vsega ,nima pa več tiste otroške radosti in pričakovanja ,hrepenenja ,nestrpnosti ....in verjamem ,da smo mu mi odrasli to odvzeli ,ker pač seveda želiš otroku najboljše in mu pač kupiš ,če je denar .......pa ni prav tako ......no iz te igre iztopam in pri Aneti se je ne grem več

te bom še tesneje

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
27.12.2008 10:21:34   
Klaudia
pandica - daj probaj večkrat zaporedoma pokusit. Baje tudi ebay dostikrat zaje*ava. A drugam se pa lahko prijaviš?

darila - midva sva Lii kupila chicco kitaro za 13€ (btw v BC je stala 28€user posted image ), nečaku komplet z mikroskopom ker si ga je res želel za 13€, malemu nečaku pa plišastega ježka od fisher price za 10€. Odraslim sem spekla medenjake, naredila pomarančno marmelado in teranov liker in vse skupaj zapakirala. Zame je Božič več kot samo darila in me kar stisne ko pride nečak in vpraša kdo je tisti tam notri v hiški (v jaslicah).
Žal pa vsi ne razmišljajo tako. Od drugih je dobila leseno kuhinjo iz BC, punčko ki joka in je po steklenički, veliko knjigo pravljic (365 pravljic za vsak dan), in lego veliki živalski vrt. Mi je pa všeč da se res z vsako stvarjo malo igra in ji je res vse všeč.

novo leto - bomo doma. Sami trije. Novo leto mi ne pomeni nič. Pač se datum prestavi, tako kot vseh 365 dni prej. Imamo zvečer večerjo, nazdravimo s šampanjcem in gremo spat. To je to!

2ursae - ti priporočam risanke Zelenjavčki, če jih slučajno ne poznaš. V vsaki izmed njih uporabijo eno izmed zgodb iz Svetega pisma. In to v smešni ampak poučni obliki, da jih otroci lahko razumejo. Včasih so bili na pop tv, zdaj jih žal že dolgo nisem zasledila. Imam pa ene 6 njihovih DVDjev. KLIK

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
27.12.2008 11:16:42   
Klaudia
Pa še en delček iz risanke Zelenajvčki: Igrača, ki je rešila Božič
http://uk.youtube.com/watch?v=drC5tyEhPu0&feature=channel_page

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
27.12.2008 11:36:04   
Kasija
Sem prišla kao samo prebrat, pa moram seveda nujno komentirat. user posted image

Najprej se strinjam z 2ursae in drugimi, da so tile prazniki totalno skomercializirani. Niso mi všeč neprestani božični filmi na vseh kanalih, ko da boš samo tv gledal, pa draga darila in morda kaj užaljenih (mi smo tudi v družini vedno bliže temu, da darila dobijo samo otroci). Pa tudi nisem proti dragim darilom nasploh, samo naj bodo res za uporabo. Draga plastična igrača, ki bo nabirala prah, mi je povsem odveč. Drage plavalne hlače, ki jih je nečak dobil od očeta, ker trenira, so mi pa zakon ideja. Pri praznikih mi je pa všeč, da so stojnice v ljubljani, ki te kar kličejo po druženju na enem kuhanem vinčku, da je treba obiskat vse, ki si jih morda malo videl čez leto in da se dobro je. Moje kreganje z vago pa prenesem v januar user posted image .

Darila jih je preeeeeveeeeeč. Pe še oktoberčki so ravno imeli rojstni dan in elian ima goro stvari, igrač, oblačil doma. Igrače imava v stanovanju, pri mojih starših, v obeh avtomobilih...zmešalo se mi bo. Zdaj je pa dobil še konjička za guganje, plišasto igračo, lonček za kocke metat notri. To samo od moževih. Pa pri mojih in nama in v službi bo še dobil. Aja v moževi službi je dobil pa žogo, pa se sploh ne spomnim kaj več. Mi je kar slabo, ko pomislim, da moji fantje v službi komaj dobijo kakšno darilo. Razmišljam, da bom kakšno igračo kdaj odnesla komu drugemu. Sploh pa bom po zaključeni proizvodnji otrok vse igrače odnesla nekam naprej, kjer jih potrebujejo. Pa treba bo bolj sugerirat kaj kupiti in da kupiti manj. Naslednje leto.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
27.12.2008 17:32:48   
skuštrana
Hojla...

Darila - ma mi gre že vse skupaj na živce, samo o tem kaj je Božiček prinesel, pa kaj bo prinesel, pa kaj ni prinesel..Fuj..Naša2 sta dobila leseno gugalnico(oba skupaj) in basta. Pri moževih pa denar, pri naših pa še ne vem, bomo videli ko bomo šli..Upam da čimmanj.

Vanili, Ars tudi to počne, z lulanjem. Vedno, ko mu dam plenico dol se gre polulat, na kahlico ali pa kam drugamuser posted image

Pandica, Arsen se še vedno doji.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
28.12.2008 1:33:32   
Pandica
Kako zatišje je tu gor, se pozna, da so prazniki in smo zasedene ne user posted image user posted image

Včeraj smo imeli obisk iz Črnomlja, danes sem bila jaz na obisku pri prijateljici, ki je rodila 1. 12. fantka Ruja, saj se še spomnite ne, ju3 imamo spet napovedana 2 obiska   jao, kriza

No, ko sem bila danes pri prijateljici sem bila tako presenečena nad mojo malčico.
Ko je zagledala Ruja se je kar cel čas hotela stiskat k njemu in me je dajala: moj, moj pa ga božala, pa lubčkala  kako je bila sladka. In tam je dobila od Božička Tweety dežnik , saj veste, da ima Zala vse v sobici od Tweety ne

Klaudia   probala vse živo pa ne gre. Pa tut prijateljica se je probala danes prijavit z njenim nikom in geslom pa ji ni šlo. Tak, da je očitno nekaj v rr strani problem user posted image
Kaj misliš na koga se lahko obrnem, da bi to probala rešit?

Lane31   ne, saj ni panike, saj vem, da nisi ciljala na mene, ampak si tak nasploh govorila. Drugače, kako si, kaj je novega? Aneta pridna?

Evo, še par sliikic za popestritev te monotonosti

Zala in Ruj

user posted image

Že pridno kuha mamici kavo v novi kuhinji

user posted image

in jaha konjička

user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
28.12.2008 1:38:19   
Pandica

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
28.12.2008 15:56:11   
mama06
Še jaz naredim extra hitro javljanje po dolgem času. Moja dva sta odšla od doma, jaz pa grem delat za šolo - ja tudi med praznikiuser posted image

Pandica Jernej se še vedno kar dosti doji. Po moje se bo še pri 5-ih letih( no tako dolgo jaz ne bi pustila, malo pa še mu dam fora - recimo kakšno leto)

Lepe slikice in deca.

Skratka, vsem želim lepe in polne dobrot praznike( zdaj ni čas za hujšanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ) in da se čimbolj pocrkljate z deco, saj bo služba spet kmalu tu in seveda tudi jaz zapuščam domače gnezdo ter se z 21.1.2009 pridružujem delovnemu folkuuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

MAJA (14%)

NEŽA (21%)

ANA (13%)

ANJA (16%)

LEA (16%)

JULIJA (21%)

Število vseh glasov: 595

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!