|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
23.12.2008 22:35:17   
jasna
Kasija, user posted image  me nostalgija dajeuser posted image . Ograja pa itak user posted image

Čestitke za prespano nočkouser posted image , pa sočustvijem z nespalčkiuser posted image .

Sem čist fertik... Najprej gužvanje v BTC (mislim, kaj mi je tega treba bilouser posted image ), pa z deco na dedka mraza, pa pol 2 obiska, nato pa sestavljanje lego kock do točno zdejleuser posted image . V otroški je še kar žuruser posted image . Hodim pa okoli na pol sklonjena, se sploh ne morem zravnat od igranja na tlehuser posted image . Eh, staram se...user posted image

Nočkouser posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
23.12.2008 23:27:50   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Pa še prošnja od mene. Ima katera od spara nalepke?

Imam, pa ne dam. user posted image  No, vsaj do takrat, ko se odločim, kaj bi jaz imela oz. če bi komu kaj podarila. Če ostanejo, jih dobiš.user posted image

Kasija, čestitke, gverilci na kup!!!user posted image  Krasna ograja ... A zato se suzanamai ni javljala, si jo čisto zaposlila. user posted image user posted image  Saj ne, danes sem pa tako na hece.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
24.12.2008 7:16:02   
Ulaa
nova10ka kje si staknila tole cudo?

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
24.12.2008 8:29:40   
skuštrana
2ursae, imaš mail user posted image

Ulla, to imaš v vseh večjih otropških trgovinah, BC, Pikapolonica,..No, vsaj imeli souser posted image Je pa zanimiva stvar, ampak naša 2 imata kar šotor in je ravno tako INuser posted image Ima pa to frendica in je mali navdušen..

Kasija, odštevaš dneve do vselitva, aaa??user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
24.12.2008 9:10:59   
nova10ka
ulaa - jaz sem ga dobila v Turbolimaču, je bil pa 60 € (sam sem imela pri njih še 22 € v dobrem, tko da je bil zame toliko cenejši user posted image ). upam, da bo naši pikii všeč.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
24.12.2008 9:22:08   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Kasija, odštevaš dneve do vselitva, aaa??user posted image

Jaaaaaaa itak user posted image

nova10ka lušna igrača. Jo prideva lahko sprobat, če zdrži tudi gverilce user posted image

sanwebdra si me nasmejala z gverilci na kup user posted image

< Sporočilo je popravil Kasija -- 24.12.2008 9:23:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 1731
24.12.2008 9:49:57   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

ulaa - jaz sem ga dobila v Turbolimaču, je bil pa 60 € (sam sem imela pri njih še 22 € v dobrem, tko da je bil zame toliko cenejši user posted image ). upam, da bo naši pikii všeč.

Se mi zdi zelo zanimiv, samo nas bozicek je ze nakupil stvari user posted image . Ideja a kdaj drugic je pa le!

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
24.12.2008 10:15:02   
majoli
Lepo pozdravljene po zelooo dolgem času!

Smo preseljeni in se imamo lepo v novem domu. Imamo in smo imeli nekaj začetniških težav: Maks je bil nekaj dni zelo nesrečen in je kar pozabil hoditi, peč nam je že uspela crknit, jo ravnokar popravljajo, ... Maks je zdaj že presrečen in že obvlada večino sob. Najbolj pa me veseli dejstvo, da zdaj, ko spi v svoji sobi, celo uspe prespati kakšno noč oz. se mora kar fajn potruditi, da ga slišim in pridem na pomoč, ko revež sedi v postelji in ne ve, kaj bi sam s sabo. Projekt večerno uspavanje je v polnem zanosu; mali se je namreč odločil, da moramo biti ob njem, dokler ne zaspi Halo!? Možu je prekipelo inv treh večerih je Maks zreduciral svoje kričanje in pritoževanje iz pol ure na pet minut. Upam, da bo trajalo. Drugače smo pa stalno prehlajeni, hripavi, kašljamo...Mislim, da spodaj prihajata kar obe štirici hkrati in ponoči je včasih res hudo. Ampak smo zelo dobre volje in polni veselja. Smrekico gremo najbrž iskat danes, božična večerja pri tašči pa odpade zaradi bolezni. Itak! Za novo leto bomo doma, s prijatelji. Veselim se teh prazničnih dni, ko bomo pili čajčke, jedli piškote, gledali lučke, se igrali. Nujno moramo en večer na sprevod Dedka Mraza in malo po štantih na kuhanca.

Kasija, iiiiiiii za fantka. Kar dva sinčka boš imela. Ful lepo!
Nosečke, uživajte in bodite zdrave!

Drage desetke, lepe praznike vam želim in vam ter vašim najdražjim vse dobro!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
24.12.2008 10:23:11   
mišk
Kasija: Čestitke za user posted image !!!user posted image user posted image user posted image  Potem boš še kar ostala blažena med možmi.user posted image  Lepo!user posted image  Me prav zanima, če bo tudi moj možek ostal drugo leto blažen med ženami.user posted image  Meni se zdi prav fino, da so pri majhni razliki v letih otroci enakega spola.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
24.12.2008 11:17:14   
mehurčica
O, Kasija, lepo!user posted image user posted image

Punce, da ne bom pisala vsaki posebej maila in še kakšne pozabila, vam kar tukaj vsem skupaj želim VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE!user posted image

user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
24.12.2008 12:19:13   
Klaudia
VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE TUDI OD NAS!
http://uk.youtube.com/watch?v=xPcU3Ca-H5U&feature=related

In meni eno najboljšo od božičnih pesmi za poslušat:
http://uk.youtube.com/watch?v=gEcCGN7diwU

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1736
24.12.2008 12:36:01   
jasna
Se pridružujem voščilomuser posted image . Preživite en miren božič, za NL pa zažurajte skupaj z mladičkiuser posted image . Mi bomouser posted image

pa, pa 

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
24.12.2008 13:31:12   
Pandica
Rdeč nosek, svetle oči, jelenček Rudolf po zraku leti, v saneh, ki jih vleče božiček sedi. Lepo vas pozdravlja in vam vesel božič želi!

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
24.12.2008 13:32:41   
Pandica
Kasija   čestitke še iz moje strani za fantka user posted image zdaj pa bo veselo pri vaši hiši in boš blažena med tvojimi moškimi user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
24.12.2008 15:00:59   
tave
Helouuuuu!

No zdej pa res po zelo dolgem času. Ta moj sine mi vzame tok časa da ni res.No sej sam še malo pol pa tud jest začnem delat 12.1.2009  user posted image .
Če mi rata vas na hitro preberem in to je to. Pol ko začnem delat bom pa mela mal več časa da se tudi kaj več javim.
Kot je že Janja napisala,  je ful naspidiran in moram ga met nonstop na očeh.
Nosečke  kr mal sm vam fouš. Jest tud (bi) bila nosečka ampak samo to. Pol rodit pa ostale stvari pa ne. Pa da me ne bo ker narobe razumelauser posted image .
Upam da se bomo lahko zmenile za kako srečanje, seveda šele januarja user posted image .
Za enx toliko od mene.
Še za nazaj vsenajboljše vsem slavljenkam.
Bolančki pa user posted image .

VESEL IN SREČEN BOŽIČ VSEM!!!!!!!!!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
24.12.2008 16:20:38   
*pikijakob*
Srečen Božič!

user posted image

user posted image

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
24.12.2008 20:19:57   
2ursae
user posted image                                                                   user posted image

Drage moje, naj vas zdravje, sreča in ljubezen spremljajo vse dni novega leta, božični večer pa prinese topline in miru.

user posted image  

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
24.12.2008 20:55:55   
noa1

< Sporočilo je popravil noa1 -- 24.12.2008 20:56:15 >

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
24.12.2008 20:57:36   
noa1
Ne gre slikice pripopat

probam še enkrat

.....da poenostavim
Na pragu novega leta naj vam  čas nakloni:

spoznati prave ljudi,

izbrati prave reči,

ubrati prave poti

in v sebi in drugih najti le dobre stvari.

Srečno 2009   in lepe  Božične praznike

< Sporočilo je popravil noa1 -- 24.12.2008 20:58:10 >

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
24.12.2008 21:04:16   
micla
Dober večer,

punce, kaj se mi je zgodili prej.  Moja princesa mi je hmali zakurla kuhnjo. user posted image user posted image user posted image    Je včeraj ugotovila, da je fajn tisti gumb od pečice, da ga obrne ali levo ali desno in pol se ji zdi fajn, ker se vklopi ventilator pa lučka.... Itak da ji ne dovolim in jo odvračam od tega. No, in prejle ko smo prišle iz trgovine jst pospravljam robo po omarah in ona spet začne premikat gumb. Seveda sem ga stalno znova izklapljala ene 20x. No in pol končno mi rata jo preusmerit v dnevno, vzamem še en puding da ji dam za jest in midve lepo se igrava......in mi kar naenkrat začne neki smrdet. Šibam v kuhnjo in vidim da je bla pečica vklopljena, lih na 100 stopinj se je segrela. Tko da se je lepo do polovice stopil plastičen pokrov ki ga imam na pekaču za pečt torto.  In da vam ne povem kako to smrdi.....FUJ, prou po nafti. Sem luftala več kot pol ure in še vedno mi vse smrdi.user posted image

Joj, res ne vem, kdaj je spet uspela vklopit, ker sm res stalno pazila da izklopim. Ker se žal drugače ne da blokirat pečice sem sedaj vzela proč gumb. In da bi vi vidli kaki jok je udarla, ko je ugotovila, da ne more več odpret. Se vrgla potleh in tulila, ko da jo režem, in sploh ni hotla it več k meni in me je kar tepla in odganjala. Mislim.......sej vem, da je majhna, ma sm bla kar žalostna. user posted image  Samo k tatu se stiska, jst sm pa zanjo itak uni zmaj ki nič ne pusti in samo kriči. user posted image

Grem, da vas ne bom na božični večer morila z mojo depro.

Vesel božič vsem.

user posted image

micla

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
24.12.2008 21:18:32   
nova10ka
micla - dej ne se sekirat, si čist prav nardila. ona je sam odreagirala, kot je pač vedela in znala. prav zato si dobra mama, ker ji pač ne pustiš delat nevarnih stvari in se ne pustiš izsiljevat, pa čeprav ti je hudo ko je žalostna. ej veš kakšne moja tjaša dela, ko ji ne pustim z vtičnico se igrat. pa briga me, pač nekje je meja.

Vsem želim lepo praznovanje... mi smo se ravno vrnili iz dveh družinskih fešt in jaz (oz. vsi trije) bomo kar počili od vse te jedače...

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
24.12.2008 21:41:38   
mama06
Kasija - lepo stopnišče in čestitke za še enega pubecauser posted image user posted image

Vsem izgubljenim in na novo oglašenim - WBuser posted image

služba - sem bila na sestanku s šefico in v službi začnem 21.1 09, s tem, da mi ostane še 5 dni starega dopusta, ki ga moram porabit do 30.6.

micla - prav si naredila, ker tudi moj mali ima take finte, s tem, da gre gumb noter in ga ne more vrtet, sicer bi ga. Me je pa danes tako razkuril, da sem imela živce že čisto na koncu. A je pri vaših tudi taka muka previjanje, ker jaz ga sploh več ne morem previt, ker nima sekunde mira, pa še dere se povrhuuser posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
25.12.2008 10:40:59   
Klaudia
Neki za nasmejat

http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=48170&srckeyword=traktor

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
25.12.2008 11:30:34   
skuštrana
Vesele praznike vsem, punce moje user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
25.12.2008 15:29:57   
miska1
Ko prižgejo božične se luči,

vsak v srcu si nekaj zaželi.

Naj božič bo prijazen,

naj bodo prijazni v njem ljudje,

naj misli bodo iskrene

in veselo bo srce.

Vesel božič!

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Osebni trener & nosečnost
Janjikaaaa

Bi si v času nosečnosti najeli osebnega trenerja/trenerko, s katerim bi delali vaje, primerne nosečnicam?

Da (38%)

Ne (62%)

Število vseh glasov: 164

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!