Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
) da zanosim. Danes sem dobila termin za laparoskopijo (19.1.2009). Ker nimam nobenih izkušenj oz. nobeni prijateljici ni bilo potrebno iti čez to, imam zato par vprašanj

, tak da je zlo različno
?
pa ne se ustrašit. Sploh jaz imam fino izkušnjo. Prvi datum za lpsc sem imela v septembru. Pridem na nedeljo tešča tja ob pol 1h,lačna za umret, že dan prej pa moraš jesti lahko hrano. Takoj ob prihodu so mi za dobrodošlico postregli tri litre Donata in kozarec nekega nagravžnega grenko-slanega odvajala, ki sem ga morala spiti na eks
, piti pa nismo smele od večera naprej do operacije nič več
Zjutraj smo dobile še klistir, ko itak nimaš več ne v riti ne v želodcu, potem pa tuširanje in čakanje, da nas bodo poklicali. In kaj se mi je zgodilo. Pridem pred operacijsko in mi G pove, da so se zmotili v datumu in da nima smisla operirati, ker se ta poseg dela na začetku cikla in ne na sredini, kot sem bila jaz. In so me poslali domov. Znervirano od strahu pred operacijo in lačno
, ker M ni bilo že kar dolgo, pa od vsega ni bilo nič. Sem dobila tablete za sprožitev M in to je to. Zdaj je zgelda isto, ker mi M spet zamuja; sam zdaj me je malo začelo skrbet. Nekoč davno nazaj mi je G neki omenjal kar se pregrade tiče, zgleda bo treba malo zatežit. Grem pa počasi proti 30im tako da ...
za srečo