Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
..tko da zdaj noge skupaj tiščim

in zame ter si zase že do polovice napolnila torbo za porodnišnico. Pol stvar pa bom dala notri, ko pridejo popadki (mobitel, MK, zdravstveno kartico ...)
) in pos terminal ni deloval, kakor bi moral, sva čakala skoraj 10 minut, da je izvedlo transakcijo. Moj je bil že čisto živčen, pa sem mu rekla, da naj stopi do Sanolaborja in mi kupi nekaj stvari. Pa je rekel, bom že počakal. No, potem sva šla skupaj in sem kupila mrežaste hlačke in pa čaj malinovih listov. Ni hujšega, moj je bil tako šokiran, da bi moral iti v trgovino in reči za mrežaste hlačke
Sem mu rekla, da naj se kar navadi, da bo moral sam v trgovino po take stvari, ker jaz na začetku ne bom mogla.
vrivajo se
punce noge skup tiščat !!!!!!!!!!!!!!!!
Taj... 2005g, 43,5cm
)..no, sej razumeš kaj sem htela povedat.... aha ...sem prebrala....drugačep a ta rek ne drži..ker se po zobeh vidi koliko in v kakšnem stanju je konj