Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:44:25
|
|
|
|
trezika
|
mene so pa strije tako hudo po trebuhu napadle, da bom znorela kaj to zgine po porodu??? vsaj malo??? sicer me moj vsak dan tolaži sam js bi se res kr jokala tak trebuh mam...da prav čutim s prsti te črte
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:44:45
|
|
|
|
spps
|
ojla.a tu sem se vam Persida tud javlja?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Meni pa se zdi, da je blo včeraj bolj mrzlo. Mi mamo ful snega, mimogrede ha ha- kako zabavno - mi pa nič
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:46:22
|
|
|
|
ada2
|
kaj to zgine po porodu?? ne , no, malo se da omilit s kremami in telovadbo, pa čimvečkrat jih posončiš... eh, pa ne sekiraj se, čez 20 let, ko ti bo pikec odšel od doma boš še vedno imela čisto pri roki spomin
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:46:36
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla.a tu sem se vam Persida tud javlja? ne...zakaj? je vse vredu z njo?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:47:09
|
|
|
|
mamamajča
|
tatly kaj pa mata za en antibiotik? Mi smo dobli v šmarju zinnat, ogaben. Pa mu sploh ni pomagal, pa še nagravžni je. Pa smo šli h kolariču in dobli drugega.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:47:40
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla.a tu sem se vam Persida tud javlja? oj, ne persida se ni nič javila, od marčevk smo tu trezika, suncicica in jaz.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:48:48
|
|
|
|
spps
|
sem mislila,da je drugače k vam tud pisala-no v glavnem je rodila dva fantka,vsi so ok
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:49:45
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps je rodila dva fantka,vsi so ok iii, kak lepo!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:50:48
|
|
|
|
ada2
|
persida! a to pomeni, da se je zdaj že za nas začelo ojoj, saj je res samo še dobrih 50 dni
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika mene so pa strije tako hudo po trebuhu napadle, da bom znorela kaj to zgine po porodu??? vsaj malo??? sicer me moj vsak dan tolaži sam js bi se res kr jokala tak trebuh mam...da prav čutim s prsti te črte na žalost ne! jaz sem tudi takšna, da joj. ampak sem se odločila, da si jih dam odstranit. ker mi je pa to res najbolj bljak kar je lahko. pa mam strije po nogah pa me sploh tak ne motijo- to je pa obup. jaz sem bila na začetku prav žalostna in večkrat , da se mi je to naredlo pa še mazala sem se redno.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:52:16
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sem mislila,da je drugače k vam tud pisala-no v glavnem je rodila dva fantka,vsi so ok kako leeeeeeeeeeeeepoooooooooooooooo čestitke
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:53:10
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 kaj to zgine po porodu?? ne , no, malo se da omilit s kremami in telovadbo, pa čimvečkrat jih posončiš... eh, pa ne sekiraj se, čez 20 let, ko ti bo pikec odšel od doma boš še vedno imela čisto pri roki spomin iiii, kk lepa tolažba
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:54:39
|
|
|
|
katjakokol
|
ne jaz sem cisto blizu ptujske gore sem pa imela sodelavko iz hajdine
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:56:01
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča monchy, pripopaj kako slikico od tvojega navihančka, da ga vidimo... evo par slikic mojega malega manekena
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:56:39
|
|
|
|
petra *k
|
čestitke persidi za kar pa se strij tiče, žal ne izginejo. jaz jih sicer nisem dobla nič zaradi nosečnosti, mam pa jih po riti od tega neprestanega hujšanja pa rejenja.pa me grozno grozno motijo. še posebej ko mi moj reče ( s fore) u kaka ritka, znorim!!!! po moje še telovadba glih ne pomaga, sčasoma malo zbledijo, pa niso več tak izrazite, kaj druga pa lahko narediš samo, če maš eure, to pa si jaz nemrem privoščiti. tak da bo treba kar tak ostati zadovoljen
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:56:45
|
|
|
|
tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sem mislila,da je drugače k vam tud pisala-no v glavnem je rodila dva fantka,vsi so ok cestitke mladi druzinici monchy-se vedno je bubana,zdaj ko ji cistim noseka ma ze vse krvavo maja dobli sma hiconcil in operil p
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:58:08
|
|
|
|
petra *k
|
monchy, ki si ga to slikala, toti prvi dve sliki, kak sta dobri?? no saj so vse, full lubani je, ampak toti dve sta pa prav posrečeni??
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:58:31
|
|
|
|
katjakokol
|
vse najboljse tvojemu malemu za 1 sveceko
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:59:26
|
|
|
|
*monchy*
|
uuu čestitke za nova družinska člana tatly boga mala pupa saj bo. kašlja še? glede strij.. sem jaz mela tako dobro olje za strije da mam par strij še, ki se niti ne vidijo. samo moram poiskat olje pa vam sporočim. sicer jih niti nisem dobla dosti
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 9:59:49
|
|
|
|
*monchy*
|
katja hvala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 10:00:22
|
|
|
|
Anonimen
|
tatly mi2 tudi vedno dobima AB hiconcil pa kapljice operil. pa pomaga, samo je res treba nos čistit.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 10:01:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k kar pa se strij tiče, žal ne izginejo. jaz jih sicer nisem dobla nič zaradi nosečnosti, mam pa jih po riti od tega neprestanega hujšanja pa rejenja.pa me grozno grozno motijo. še posebej ko mi moj reče ( s fore) u kaka ritka, znorim!!!! po moje še telovadba glih ne pomaga, sčasoma malo zbledijo, pa niso več tak izrazite, kaj druga pa lahko narediš samo, če maš eure, to pa si jaz nemrem privoščiti. tak da bo treba kar tak ostati zadovoljen jaz jih nimam ampak ni , da si v 3letih ne prišparam1000 eur.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 10:02:39
|
|
|
|
Anonimen
|
moncy slikice pa so res dobre. kaj to mate malega kužka- mladiček ali je tak mali? jaz bi tudi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 7.1.2009 10:03:07
|
|
|
|
tatly
|
monika-kaslja se ja deja-zdaj ji bom samo fiziolosko vlivala da nebo vec krvavo monchy kaj je bla krema draga?sicer mam jaz cist male strije pa samo malo jih mam hb..po trebuhu niti ene
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?