pf
|
Dobro jutro. MTY iz Slov. Bistrice sem. Pristna štajerka. Bi mogle kar skupaj naštudirati kako se ne več sekirati zaradi drugih. Gloria kako pridno pa tvoj Nik bere knjigice. Kak lepotec je. Morango čisto možno je, da ji ta način hranjenja bolj odgovarja. Bodi srečna, da imata daljše razmake med hranjenjem. Meni je ravno včeraj rekla P, da nekateri se dalj časa hranijo še kot dojenčki, to je mislila dva, tri hranjenja ponoči, čez dan pa na dve urci, ali tri. Naša se hrani še kot dojenček mi je rekla, no čeprav to še je. Gold fish a vidva z Jako sploh čisto nič ne gresta ven? Pokrij mu z pleničko dol odprtino na vozičku pa ne bo bolan, drugače bo potem hudo, ko bosta ven krenla enkrat. Meni je rekla P, da mora vsak dan ven, razen če je več kot minus štiri, pet in megla, drugače pa gas. Saj vem, da sta bila bolana po rojstvu, samo veš kak bi mu pasalo po moje. Lara Croft saj ni čudno, da te zebe ponoči. 16, 17 stopinj. UŠšššš. Mi imamo po moje 19, 20 pa tudi ni pretirano toplo. Drugače pa jaz Lani ne dajem pod pižamico bodija spodaj, pokrijem jo z dekico in kojtrčkom in še to tako da ima rokice zunaj, ker drugače si jih tak sama ven namrda. A mislite, da je to premalo? Pa tudi radiator redko prižgem v spalnici, da ni prevroče. Če ga že je to samo za par obratov. Bubi tudi meni je rekla včeraj P naj malo probam s sokci oz. frutki, patronažna pa takrat čisto drugače. Ne vem zakaj nekak niso enotna mnenja s tem uvajanjem GH. Saraya kje si?
|