Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in da se ni nič zakompliciralo. Je le prva noč..
(če verjamem v čudeže, da bo sposoben po prvorojenki iskat še žlauh po mariboru..
, jaz z puranom..on z pelati, jaz brez..
sicer z 0,1 mlekom in gozdnimi sadeži. Sem se spomnila da jih imam še v skrinji in jih potrebno porabit. Saj če bi mi bil kdo tak dobre volje in mi skuhal vanilijev puding, bi pa mela tisto za papcat. Ampak ni prostovolca..
pa komaj sem začela ven hodit. Žigi pa je iz ušesk prihajalo to maslo in sem rekla, da ga raje nesem pokazat kot da bi se pol kaj zakompliciralo zaradi teh cevk. Je rekla, da je čisto normalno da se ušesek še čisti in da ni videt nič vnetega,gnojnega tako da je OK, za zamašen nosek nam ni dala ničesar razen da ga pucamo s fiziološko, za razpokice okoli ustnic pa je dala canesten. In ker so izvidi krvi iz bolnice kazali da je slabokrven, smo šli danes še v lab.dat kri in je HB vse OK