VANILI
|
OJ mamčice! jeee, kk lepa barva, samo da ni tiste driskaste več sem bla pridna, sem vse prebrala za nazaj od včeraj do danes. Zdaj pa moram nov urnik sestavit in - isto kot majoli, prej pokuk na rr - itak da najprej potalam pikapolonice: za majoli, novo10ko, paaaaa... hm, saj ostali ste pa zdravi, ne?? no, če sem koga spregledala, evo naj si postreže sam. pandica, sem včeraj naročila mojmu, naj mi iz milerja prinese te šumove smrkce. mi je prinesel en šampon v rdeči plastenki. je to to? sem mislila, da je prav poseben sprej, ne šampon. skuštrana, sem pomislil na tvojga, ja . tud moj stric je taka ovčka bil. pa nevem, po moje ga je babica kar strgla. jaz pa ne bi teotka. Mogoče mu pustim drede. majoli, teo ma tudi rad vtikat reči (že zdaj, hehe). Sem dala čist na vse vtičnice une zaščite. In tudi izvleče sesalc in se vozi n njem. Včeraj pa sem mu ponesreči malo res malo malo priščipnila prstek z mizico, ki se da na stol jedilni. In zdaj mi vsakič, ko ga dam sedet na njegov stol, pokaže tisti prstek in naredi: "UUuuhuhu!". In se nkremži. Joj kok mi dela slabo vest žabo mali moj. valči, joj kok lepe fotkice tvojih zakladkov!!! prav luštna družina ste. stopinje v spalnici: imamo okoli 20-21, teo zbrca iz sebe kouter, oblečen je v bodi s kratkimi rokavi ali brez rokavov in pižamo brez stopalc enodelno spajdermen iz hmja. Ponoči g vsake tolko pokrijem, včasih ostane pokrit včasih ne, mu probam stopalca in so mrzla. Študiram, če bi mu dala štumfke čez. A mi je tok fajn da je bos, da malo nogice dihajo. enim paše, da je bolj mraz, ma meni paše bolj toplo. dieta: danes sva se pogovarjali z mojco (ko ma nežo, parkrat je bila na srečanju), če sva že kaj shujšali. On meni, d si je nazaj pridelala 2kg, jz pa njej, da zdaj nimam časa hujšat. mislim, če bi se poslušala, kaj govorim.