Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
prišla. pa sem se še malo pri dohtarci oglasila in mi je dala neko olje, ki ga grem čez pol ure iskat, ker ga morjo še zmešat. in mi je rekla za strije da bi morala prit prej v lekarno po kakšno mažo, da se mi ne bi toliko naredile. zdej je že kar je.
najprej fritezo, koš za smeti, plinsko bombolo ... 
Si jih umivam tako da sem nagnjena naprej nad bano in potem ko se gor dvignem komaj stojim ko me vse tako boli da mi gre kr na
Joj ko bi se le tako vreme nadaljevalo da bo cimprej mal bolj toplo da se bomo lahko potem z svojimi bebeki
Res...Poleti tk ne vem kk bova zdrzala ker boma mela cez cel dan sonce..
Js bi z veseljem sla...res. CEprav zdle je pa kr vse mirno me nic ne matra..Ja nina166 js sem se kr fajn nabrala tvojga sporocila
slučajno ne prdi notri
Ta je pa dobra...Ceprav se ne bi cudla ko je vse mozno..
bo zrak presuh. Pa sploh ne vem katerega kupiti. Ga ima katera doma?
zato me je tolk strah
ful jo imam rada pa vse samo sedaj bo pa otork na prvem mestu in jegova varnost.... mislim da se vse strinjate z menoj!
Ful fajn! Naš bo pa Tine, če bo pa slučajno punčka je pa še nismo odločil. Še zmeri sta v igri Tina in Zala.
Sploh nevem kako zdej kuham, da mi zmeri kej dol kaplja al pa celo kej po tleh vržem.