Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Nimam prov velik buši sam tiši pa me okrog trebuščka če me cunje tam vežejo. Sploh če sedim.
, se mi v nosečnosti že začenja nabirat tm k ni treba. Problem sm mela na začetku zaradi
. Sm zgubila 3 kg. Zdej pa pridno papcam
. To s tremi otroci pa ni taka panika. Pravjo da če jih je več so bolj pridni ker se med sabo zamotjo, sploh če je mejhna razlika. Jest sm hotla zdej pohitet k je moja prva že taka damica in nima prov velik časa za nas. Ma velik dela sama s sabo
. Tok maš energije. Dej še men mal posodi. Jest sam kosilo skuham pa morm pol kr neki časa posedet da sm spet za kar koli. Kera pa je to tvoja nosečnost da si tok polna energije? Ti pa vseeno, vsaj bolj proti koncu priporočam mal bolj umirjeno da ne boš prezgodaj
vidla.
frčafelca
22.12
07.01.
uživala v Egiptu - bilo je fantastično, okoli 30 stopinj,voda pa je imela 24 stopinj......bi šla takoj nazaj, ker me ubija tale mraz:)
...kapo dol vsem 20 in nekaj letnicam:) sploh si ne morem predstavljat otročka preden imaš šolo/fax, službo, svoje stanovanje....čeprav verjetno takrat, ko moraš, vse "zlaufa" :) res vas iskreno občudujem
je že kaj novega?
.
No upam, da se srečava, če se seveda še nisva.