|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
10.1.2009 22:22:56   
Pandica
koala, Saraya  hvala vama za pike poke, zdaj jih pa res rabima. No, saj jaz itak ne jamram, hudo mi je za mojo punčko 
Zdaj sem se še jaz stuširala, zdaj pa grem še hitro dol nekaj pojest dokler še mala spi, jaz pa full lačna.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
10.1.2009 22:56:03   
*bubi*
Dober večer!

Da vas malo pozdravim. Nekak ni časa, da bi še vas brala in kaj pametnega napisala. Pa še vedno ste nevarne, da me do hladilnika odšetate user posted image

Pandica, zate in za Zalo user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz pa bom mogoče jutri šla malo pol Pohorje z Anejouser posted image

Če rabiš karte, se pri meni ustavita user posted image  Je bubi 2 iz vrtca prinesel

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
11.1.2009 9:09:28   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
11.1.2009 9:10:46   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Če rabiš karte, se pri meni ustavita user posted image  Je bubi 2 iz vrtca prinesel

ne bova šle,ampak vseeno ti hvala..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
11.1.2009 9:13:10   
botrca
Dobro jutro.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
11.1.2009 10:28:26   
koala
Jutro!

Ni dobro, ker sem totalno nenaspana, pa vse me boli, eh bo že.

Pandica kak je Zala, upšam da kaj bolje.

user posted image user posted image botrca pa je pogruntala kak se avatar menja, pa zdaj skozi znanje obnavljauser posted image user posted image  Pridna, je tudi ta luuuuškan, pa tvoj Jan je tudi že pravi "ded".

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
11.1.2009 10:54:37   
Vrtnica79
Jutro,

pri nas tudi ni nič kaj dobro, L. že celo jutro bruha in vročino imauser posted image . Zdaj sta šla z atijem kar k zdravniku, ker je cela boga. V. zaenkrat ni nič, upam da še ona kaj ne dobi.

Pandica- kako pa sta vi2 z Zalo?

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 11.1.2009 11:00:57 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
11.1.2009 10:55:26   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: koala

user posted image user posted image botrca pa je pogruntala kak se avatar menja, pa zdaj skozi znanje obnavljauser posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
11.1.2009 11:16:38   
Pandica
Samo na hitrco, da vam napišem, da je danes samo še slabše z mojo punčko user posted image user posted image user posted image
Celo noč seveda nisma kaj spali, pol pa je že dopoldne od 9.45h imela 38.9 vročine in bruhala mi je spet, čeprav nič ni jedla, je samo malo čajeka spila. Sem ji dala Paracetamol in upam, da ji zbije vročino. Drugače pa je čisto vsa odsotna, sploh ni prisebna in takšna kot sem je vajena user posted image

Punce, držte mi pesti prosim, da se moja miška čimprej pozdravi, ker me je res full strah za njo.

Tak, zdaj pa šibam nazaj k njej...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
11.1.2009 11:20:49   
Pandica
Vrtnica   za L.  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
11.1.2009 11:21:29   
arabela*
zala,latašauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
11.1.2009 13:09:02   
botrca
Pikice boge, kaj se to dogaja da smo vsi naenkrat bolani, mene tudi grlo zopet boli in malo pokašljujem.

Zala, Lataša, Koala in ostale ki se ne počutite vredu user posted image user posted image user posted image .

Saraya ti si boljši? Kaj pa pupiki tvoj ista zdaj povsem zdravi?

Jaz grem zdaj malo spat z Janom, pol se pa še kaj javim.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
11.1.2009 13:10:07   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Samo na hitrco, da vam napišem, da je danes samo še slabše z mojo punčko user posted image user posted image user posted image
Celo noč seveda nisma kaj spali, pol pa je že dopoldne od 9.45h imela 38.9 vročine in bruhala mi je spet, čeprav nič ni jedla, je samo malo čajeka spila. Sem ji dala Paracetamol in upam, da ji zbije vročino. Drugače pa je čisto vsa odsotna, sploh ni prisebna in takšna kot sem je vajena user posted image

Punce, držte mi pesti prosim, da se moja miška čimprej pozdravi, ker me je res full strah za njo.

Tak, zdaj pa šibam nazaj k njej...

Si ji zbila vročino? Zakaj ne greš k dežurnemu?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
11.1.2009 13:11:27   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Jutro,

pri nas tudi ni nič kaj dobro, L. že celo jutro bruha in vročino imauser posted image . Zdaj sta šla z atijem kar k zdravniku, ker je cela boga. V. zaenkrat ni nič, upam da še ona kaj ne dobi.

Kaj je rekel zdravnik? Upam, da Vana res ne dobi kaj čeprav se glih to ponavadi zgodi.

Neposredna povezava do sporočila: 1139
11.1.2009 13:12:15   
botrca

Ni dobro, ker sem totalno nenaspana, pa vse me boli, eh bo že.

Kaj pa je s tabo narobe?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
11.1.2009 13:12:49   
koala
Lataša pozdravi se, boga pupa.

Pandica jaz bi z takim otrokom definitivno šla k dežurnemu. Pa probaj ji dajat čajek po žličkah, tak čuisto malo da ne dehidrira, pa če bruha bi ji jaz poskuila dat rehidrol.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
11.1.2009 13:13:46   
botrca

user posted image user posted image botrca pa je pogruntala kak se avatar menja, pa zdaj skozi znanje obnavljauser posted image user posted image  Pridna, je tudi ta luuuuškan, pa tvoj Jan je tudi že pravi "ded".

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Ja Jan je že velik fantek, samo meni ni videt na sliki da je kot si rekla "ded". Se ti zdi?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
11.1.2009 13:16:36   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

hvala,pupike sta vredu,edino M še je malo žnodrava.
Jutri imava posvetovalnico,vendar ne bova šle,ker je cepljenje...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
11.1.2009 13:17:18   
arabela*
šibam zdaj na tortilije........

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
11.1.2009 13:26:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

hvala,pupike sta vredu,edino M še je malo žnodrava.
Jutri imava posvetovalnico,vendar ne bova šle,ker je cepljenje...

ne bosta se šli pokazat? Zakaj?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
11.1.2009 13:27:09   
botrca

Pandica jaz bi z takim otrokom definitivno šla k dežurnemu. Pa probaj ji dajat čajek po žličkah, tak čuisto malo da ne dehidrira, pa če bruha bi ji jaz poskuila dat rehidrol.

Jaz bi tudi šla, pa rehidrol ji daj po žlički ker verjetno ti drugače zavrača tekočino.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
11.1.2009 13:28:58   
botrca
Koala daj mi povej še 1x postopek (saj ti tak delaš, ne?) kako naložiš avatar preko shrani.si bi rada probala, ker mi ne gre vseh slik dat pod avatar ker so prevelike.

Hvala...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
11.1.2009 13:42:14   
Vrtnica79
No, da javim. L. je že malo bolje, bruhanje se je umirilo. K zdravniku pa je šla predvsem zato ker nisem imela doma za njo nič za zbijanje vročine. Se vidi da ni bila skoraj nič bolana in tega nismo rabili.

Zdravnica pravi da je viroza. Dobila je Calpol in Rehidrol. Prej je že malo juhice pojedla, pa ni nič zbruhala.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
11.1.2009 13:46:43   
Vrtnica79
Pandica držim pesti da bo čimprej Zala bolje. Res ji pa daj nekaj da ne dehidrira. Pa kaki prepečenec, bobi palčke,......je dobro da je..........samo upam da jih že zna lepo zgrist, ker V. se kar davi če jih ji dam. Drugače pa še kak borovničev čaj naj pije,............res glej da bo dobila dovolj tekočine.

Neposredna povezava do sporočila: 1149
11.1.2009 15:25:10   
liju
Alo punce!
Malo da se vam javim in vas pozdravim. user posted image
Pandica: za tvojo pikico, da bo čimprej boljeuser posted image user posted image user posted image , jaz bi na tvojem mestu šla k dežurnemu, če praviš da je čisto boga, da ti ne bo dihidrirala.

saraya:kako si kaj ti in tvoja družinica?  Daj javi se kaj na ZS, ko boš imela čas, da malo bolj podrobno počvekamauser posted image

Skratka za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image , da boste čim prej okuser posted image

lepo nedeljo še naprej

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Pleničke
Miška2006

Kdaj se je vaš otrok "rešil" pleničk (ponoči in podnevi)?

pred 1 letom starosti (14%)

do 2 leta starosti (25%)

do 3 leta starosti (44%)

do 4 leta starosti (10%)

do 5 leta starosti (2%)

po 5 letu starosti (5%)

Število vseh glasov: 393

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!