Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sm vidla, da govorite tudi o previjalnih mizicah. Jst sm vidla eno varjanto v baby centru podobno tisti na zornji slikci, ki se še raztegne in imaš posebej pol banjico in mizico ampak še vedno v enem kosu... Ja mal čudno sm napisala, ma upam, da boste vedle kako mislim... A ma katera izkušnje?

, danes sem mela pregled in je blo vse ok, naslednji pregled imam 10.2, takrat bom v 22 tednu in mi bo naredil morfologijo!
. Samo sem še manjša kot ti 154cm. S previjalno pa nisem imela takih težav pri malemu. Najboljša rešitev mi je bila nižji predalnik. Nanj je prišla deska primerne velikosti in seveda dobro fiksirana nanj, čez pa pena. Ni mi bila previsoka pa še predali ti res prav pridejo. Fino je da maš vse pri roki ko previjaš. Meni je tista z banjico malo nestabilna videt in tudi premajhno površino ima. otroček od 4 m ni več tako pri miru. Se mi zdi da če bi se preveč obrnu da bi hitro padel dol. To se lahko zgodi v sekundi nepozornosti vsaki mamici. Banjica pa tudi ne deluje prav velika. Hitro jo bo
prerasel. To je moje mnenje. Se kar strinjam z Lino.
. Trebušček pa ne raste vsak teden enako. Verjetno se tudi ti ne rediš tako kot prej če si pod stresom. Bo še vse lepo in prav z
, saj načeloma nisem ravno panična..včasih,ko malce hormočki ponagajajo, pa se kar usuje
.
), le zagradila in oblazinila jo bom
pridno in veselo rastel
Sploh v teh kriznih časih...
je pa res da sem se prehladila in upam, da ni znak kake gripe