blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: larisa Punce zadnjič ste debatirale o davčni itd... Mi lahko mogoče neki poveste?? Meni je računovodkinja rekla, da moram klicat na socialno in vprašat, če so mi oni prijavli Nejca, da tega ne more narest firma oziroma sama, ker sem celo leto 2008 dobivala porodniško in nisem bila skrb firme. Zdej pa ne vem kaj moram narest Kdo more zdej kej prijavit Ma kam moraš Nejca prijavit? Kaj misliš za olajšavo? Nisem ravno razumela, kaj ti je rekla računovodkinja,. Ma ja, za olajšavo Sej jaz tud ful nimam pojma kaj in kako, zato pa pol še tko čudno vprašam. Ja do konca januarja je potrebno dat vlogo not za olajšavo. Moraš videt kaj se ti bolj splača, da ga daš ti al tvoj mož, pa kako želite, da vam dajo denar, al vsak mesec sproti al pa vse na enkrat ven. Pri nas je moj mož to sprintal z neta obrazec in je dal oba sebi v olajšavo, pa za enkratno vračilo. po moje je najboljše, da poiščeš ko so o tem debatirale kar nekaj strani za nazaj, pa tam poglej, ko so tudi linke gor leple. Al pa prosi naj se še kera javi, da ti malo bolj pomaga, Jaz tudi nimam preveč pojma, vem samo to kar sem ti povedala. Je pa treba pogledat komu se bolj splača, da si da otroka v olajšavo. To, o čemer si ti pisala Blaža velja za v naprej. Če bi želela, da se ji bo v tekočem letu odvajalo vsak mesec posebej izpolniš obrazec in ga oddaš v računovodstvu svojem. Mi bomo pa sedaj uveljavljali za lansko leto in tko morš oddat vlogo direktno na davčno do konca meseca. ja mi smo tudi dali za lansko leto podatke, pa poslali na davčno.