*Junona*
|
a baby"s place IZVIRNO SPOROČILO: L & L Oj punce. Vidim da ste že vse čist v opremi, in to zelo lepi, mi je ta Mutsy full všeč, pa Skate tut, no ja sam mi ne bomo nič kupoval, mamo še Quinija čist lepega, pa lupinco tut, se splača dat mal več za vozek pa da ti pol mal bol dolgo zdrži, pri nas bo že 4 otrok v obtoku v tem vozičku, res je fajn. No mi smo pa v soboto kupli pestunjo in sicer tole http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/pestunja-rdeCa/541253830032054125, sem jo dobila malo cenejš ker sem dobila en dobropis iz pikpoke, za 8e , bomo vidli kako se obnese. Joj kako ste pa kej z imeni če ni skrivnost, pri nas še nimamo nič razen otroka ki pravita da bo Žak, ne vem no men tale ž nič ne sede drugač mi je pa ime čist luštkan, meni je drugač všeč Marcel, pa Gabriel, sam pa mojmu to ni všeč, pa Liam ali Lian pa mu tut ne sede, on pa navija za Kilian, sam ne vem men je kar mal pre trd ime, ne vem bomo še vidli, nočeva pa imet kakšnih navadnih imen, ne vem sva zgleda tko naštelana , drugač nimam nič proti navadnim slovenskim imenom, sam men za moje otroke ne sedejo. A bo dost a ne sam nalagam, lepo se mejte in pazite nase pa fajn nabavljajte, Ja, res je boljš prvič neki ornk kupit in imaš potem mir. Fajn zapravljaj, a ne preveč.