Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ne bom komentirala, dolga zgodba... najbolj me pa razpizdi to da ji mobitel zvoni (privat) med pregledom, potem te sploh ne posluša, se premal posveti otroku...
, sem naročla tisto tehtnico za 1 mesec izposoje. Zgleda, da gre Jan zato tako počasi gor s kg, ker je tak migec in ima tako fajn prebavo. V glavnem, da smo podvojili porodno težo.
posodo pomivala. Prvo kopanje v veliki bani in kako me je pogledala, ko sem jo slikala z nago ritko
Sem takrat nabavila celo reč različnih cucljev in flašk, pa smo poskušali tudi na žličko, pa AM, pa moje izbrizgano mleko...
Pa jaz sem se na kak res krizni dan čisto brez veze prejokala, ker ni in ni jedel... Upam, da je pri vas samo eno tako prehodno obdobje.
Drugače je pa pri nas pomagalo, da smo z GH štartali - najprej nekaj dni samo riževo kašico, potem pa še zelenjava. Se zdaj precej bolj pridno doji, čeprav kje na javnem mestu ali če je glasno, lahko na to kar pozabim. Se pač spravim v spalnico ali pa njegovo sobo. Idealno pač ni, je pa mnogo bolje.
Pa sporoči, kaj bodo odkrili pri P.