|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
20.1.2009 11:53:34   
matejchi
A občina nič ne da zraven?? Zakaj pa je pol vloga za znižano plačilo vrtca?? V čem je fora??

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
20.1.2009 11:54:01   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Srečanje:
user posted image

Kaj je sedaj s srečanjem, kar vse je nekam izzvenelo...user posted image user posted image user posted image
Vreme bo tako, tako...user posted image

Ostale pridete??? Do jutri se javite, odjavite.

Grem kavo pit in se spravit počasi za polikliniko. Imam občutek, da se bomo načakali danesuser posted image

Mi pridemo če ne bo snežilo :)

Zoja Miša, Tejka, dobro opavite danesuser posted image user posted image user posted image
Punce a je katera v stiku s cebrco...mene že skrbi zanjouser posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
20.1.2009 11:55:00   
matejchi
A vas je dež prinesel... koliko vas je na forumu...user posted image
user posted image user posted image user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
20.1.2009 11:58:01   
Češnjica
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

buhtlčk tud mi tako kar se "bogastva" tičeuser posted image in eno varstvo mam v šahu-lokacija Mengeš

Anita - a to misliš na mene?user posted image user posted image user posted image

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
20.1.2009 11:58:58   
Erin

user posted image

žanneža - LANA
matejchi - MARUŠA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
20.1.2009 12:01:55   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz sem tudi zato da bi bilo srečanje v Kranju v Qulandii. Za tiste ki ne veste, izvoz Kranj-vzhod dol, smer Kranj, na krožnem križišču tretji izvoz ven. Najprej bo na desni tuš center, malo naprej pa Qlandia. Tako bi lahko tudi midva prišla, saj bi ga prej doma nahranila in bi potem šla od tam ko bi bil spet lačen.

Zarad mene lahko.

Buhtlčk, če meni ne bodo podaljšali pogodbe, ti ga bom pa jaz čuvala. Imeli bomo ogromno prostota, z otroki pa tako znam.

Važi. Sam ti bodo podaljšal, nč bat.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
20.1.2009 12:05:15   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

A občina nič ne da zraven?? Zakaj pa je pol vloga za znižano plačilo vrtca?? V čem je fora??

V najvišjem plačilnem razredu plačaš 80% cene, ostalo da občina. Pod to ceno ti pa znižajo, če imaš nižji dohodek od 110% ne vem česa že na člana. Šteje se pa še določeno premoženje.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
20.1.2009 12:09:53   
Erin
Jaz pa nisem za to da bi se v Kranju dobile, pa čeprav mi je bližjein bolj ugodno zame. Mislim na sayuri, ko se bo z dvema pripeljala že tako daleč potem pa še do KRuser posted image ...a ni boljše da smo nekje na sredi...Šiška je idealno - pokrito parkirišče, na sredi  kar se relacij tiče...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
20.1.2009 12:10:43   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14
gajka, kok ste spal po plavanju? men je včeri celo dan spal, sam jedu vmes in mal pobedel, potem se je pa ob 4ih zbudil ponoči. je bil kr suprajs... 10 min jedu in naprej spal. men je tut tk pasal tale bazen, se mi ful lušta it zares plavat, da se hrbet mal narelaksira.

Se je doma kmalu zbudil in potem čez dan ni hotel kaj preveč spat. user posted image Sem očitno vso zaspanost jaz skasirala. user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
20.1.2009 12:11:05   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Češnjica

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

buhtlčk tud mi tako kar se "bogastva" tičeuser posted image in eno varstvo mam v šahu-lokacija Mengeš

Anita - a to misliš na mene?user posted image user posted image user posted image

jaaa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
20.1.2009 12:12:00   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14
gajka, kok ste spal po plavanju? men je včeri celo dan spal, sam jedu vmes in mal pobedel, potem se je pa ob 4ih zbudil ponoči. je bil kr suprajs... 10 min jedu in naprej spal. men je tut tk pasal tale bazen, se mi ful lušta it zares plavat, da se hrbet mal narelaksira.

Se je doma kmalu zbudil in potem čez dan ni hotel kaj preveč spat. user posted image Sem očitno vso zaspanost jaz skasirala. user posted image

mate "pridne" otroke, ne zaspance imate user posted image user posted image user posted image
našo bova na atletiko zdje vpisala, pa še h gasilcem

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
20.1.2009 12:12:50   
Erin
Moram it..T se je zbudil..naj še povem da se naš zadnje dni spet zbuja ponoči, od cepljenja naprej, tako sva danes bila pokonci od 6-7 in spala do 10!!!user posted image user posted image user posted image Ne pomnim kdaj sem se nazadnje ob 10 zbudila, pa še to bi naprej spala s T. če nebi začela mačka po vratih praskat in mijavkat...user posted image
Nekaj slabega in nekaj dobrega torejuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
20.1.2009 12:13:36   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Moram it..T se je zbudil..naj še povem da se naš zadnje dni spet zbuja ponoči, od cepljenja naprej, tako sva danes bila pokonci od 6-7 in spala do 10!!!user posted image user posted image user posted image Ne pomnim kdaj sem se nazadnje ob 10 zbudila, pa še to bi naprej spala s T. če nebi začela mačka po vratih praskat in mijavkat...user posted image
Nekaj slabega in nekaj dobrega torejuser posted image

ma ti boš porodniško prespalauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
20.1.2009 12:13:58   
matejchi
anita kakšna pa zgleda ta teta v mengšu?
češnjica a si ti nasproti gasilcev doma?? Al kje? In prideš v četrtek??

RD RR

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
20.1.2009 12:16:48   
anita goitan

anita kakšna pa zgleda ta teta v mengšu?

ma še n vem, če misliš vizualno, od zgornje sosede sin se mirka tam in je zelo zadovoljna, hiša..ene 6 otrok varuje..prej bla ms (mediscinska ses.)..ti je kaj znanouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
20.1.2009 12:39:07   
matejchi
anita... 2893 mi ne gre skupi.. nima veze. 

RD RR

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
20.1.2009 12:40:00   
matejchi
ja madona tole pa je zdaj z zamudo objavilo...user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
20.1.2009 12:52:24   
matejchi
A pride sayuri? Jo bo kdo poklical al kako?
Zoja a je treba kaj ustvarjat???user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
20.1.2009 12:58:49   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Jaz pa nisem za to da bi se v Kranju dobile, pa čeprav mi je bližjein bolj ugodno zame. Mislim na sayuri, ko se bo z dvema pripeljala že tako daleč potem pa še do KRuser posted image ...a ni boljše da smo nekje na sredi...Šiška je idealno - pokrito parkirišče, na sredi  kar se relacij tiče...

Brez zamere, ampak če se bo pripeljala iz Ribnice, pa verjetno tudi do Kranja ni tako daleč. Jaz se tudi prilagajam in grem kamorkoli. Prejšnjič je bilo na Rudniku in sem se prilagodila vsem in kljub temu da sem imela izpit en teden prišla. Zdaj pa enkrat prosim da se prilagodite meni. Imam pa dober razlog zakaj. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
20.1.2009 13:02:14   
matejchi
Ja dajmo v Kranj, tejka bo piškote spekla...user posted image
Meni je načeloma vseeno, a ne anita user posted image , je pa za spermembo druga lokacija... dajmo še kje drgje mal zažigat!user posted image

Sicer je pa enkrat tko al tko sayuri že avto sam šel proti Kranju, zdaj je pa tko skoz predor pa si tam..

RD RR

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
20.1.2009 13:06:26   
tejkaz

Ja dajmo v Kranj, tejka bo piškote spekla...user posted image
Meni je načeloma vseeno, a ne anita user posted image , je pa za spermembo druga lokacija... dajmo še kje drgje mal zažigat!user posted image

Sicer je pa enkrat tko al tko sayuri že avto sam šel proti Kranju, zdaj je pa tko skoz predor pa si tam..

Važi. Prinesem piškotke. Al pa čokoladke.

Cebrci bom pa zdaj SMS poslala, da vidimo kaj je z njo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
20.1.2009 13:12:28   
matejchi
PamortevedetdasempajazizMariboraprišla...

Kje je pa naty.. da ni to ona fora.. otrok v vrtcu, ata na mami pa bo oktoberka 2009 tu.

dajmo kovanec metat cifra - kranj, druga stran - ljubljana...

RD RR

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
20.1.2009 13:15:27   
naty13

PamortevedetdasempajazizMariboraprišla...

Kje je pa naty.. da ni to ona fora.. otrok v vrtcu, ata na mami pa bo oktoberka 2009 tu.

dajmo kovanec metat cifra - kranj, druga stran - ljubljana...

ja tle sem user posted image user posted image user posted image user posted image

nič bat, ne bom ušla, samo mal počivam user posted image user posted image user posted image user posted image je mir pri hiši user posted image user posted image user posted image

ma ta ata, ki bi mogu na mamo, je na šihtu user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
20.1.2009 13:16:39   
buhtlčk
naš mali ajčka, jst grem pa za kosilo pripravt

sem morala to napisat, da mam 300-tko user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
20.1.2009 13:16:59   
naty13
No, pa dober dan.

Jaz sem za Kranj.

kaj več pa kasneje, ko bo nejc jošta zamotil. user posted image mi po tipkovnici razbija. user posted image v glavnem jošt je za kranj, tako pravi. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Primerjava porodov
florecita

Tiste, ki ste rodile (vsaj) 2x: Zanima me, kako bi opisale svoja prva 2 poroda?

1. porod lažji,hitrejši in z manj bolečinami (19%)

2. porod lažji, hitrejši in z manj bolečinami (33%)

Oba približno enaka (23%)

2. porod hitrejši,vendar bolj boleč (24%)

Število vseh glasov: 144

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!