Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 22:27:07
|
|
|
|
Barbara111
|
jutri se moram spet5.40 vstat vsem nočko
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 22:27:18
|
|
|
|
mamamajča
|
Tako je, barby
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 22:27:40
|
|
|
|
mamamajča
|
Barbara111, lahko noč!
< Sporočilo je popravil mamamajča -- 19.1.2009 22:28:23 >
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 22:29:50
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Tako je, barby pol daleč odišla...ljubezen dela svoje...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 22:30:28
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 jutri se moram spet5.40 vstat vsem nočko nočko
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 22:32:40
|
|
|
|
mamamajča
|
Eh barby, saj ni tak daleč. Mamo do mojih eno uro pa 15 vožnje, tak da ni panike. Mi gremo ob vikendih tja, če se le da, moja mama pa tudi sred tedna dostikrat prileti k nam. pa telefoni delajo 100 na uro, če se že vidimo ne
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 22:34:09
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Eh barby, saj ni tak daleč. Mamo do mojih eno uro pa 15 vožnje, tak da ni panike. Mi gremo ob vikendih tja, če se le da, moja mama pa tudi sred tedna dostikrat prileti k nam. pa telefoni delajo 100 na uro, če se že vidimo ne Nekaj pa je... No saj fajn... nič grem...se tipkamo ju3... nočko
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 22:34:47
|
|
|
|
mamamajča
|
jaz tudi grem. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 22:54:37
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* tina ti samo pridi tina greš brigitico gledat... morem iti
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 19.1.2009 22:56:07
|
|
|
|
TinaV*
|
eh ite v rit...jaz pridem ve pa spat sicer pa sem jaz tudi gotova pa grem ajo nocko vsem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 7:34:05
|
|
|
|
barby_nik
|
Dobro jutro... vam kavico častim... ... sem že svojo spila...je blo tak fajn, ker imamo na ptuju,10 stopinj...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 8:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! je pa res krasno jutro. sonček sije , pa fajn toplo je. da bi človek kar zunaj ostal. pa kaj ko ne gre. no kavo bom enkrat proti 12komaj pila, ker zaj nimam s kom iti na kavico potem pa bo že prav pasala no pa da vas pohvalim, da pridno čvekate- sem ostala na 26-i strani
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 8:47:02
|
|
|
|
mamamajča
|
Dobro jutro, in hvala za kavico, barby. :) Res, 10 stopinj? Noro! Saj je fajn, da je toplo, samo mi že grejo te spremembe počasi na živce. Prej -14, danes +10.... Jaz pa grem najprej na zajtrk, ker sem se zbudila zelo lačna, pa eno veliiiiiko si privoščim...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 8:57:00
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro jaz sem tudi zajtrk že spravila vase, adam ga še melje , nuša je že pred uro in pol šla v šolo...
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 9:04:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 9:09:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 9:09:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 9:16:24
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada do kdaj pa moraš spravit Adama v vrtec. Mi imamo uro ob 8 ja, saj pri nas je tudi nekak do 8, sicer ne komplicirajo, če je kako minuto kasneje, ampak adam ima ta teden še dopust prejšnji teden je imel manjšo virozo, pa je bil od srede doma, zdaj je sicer čisto ok, amp'ak v četrtek imamo sistematskega in sem rekla naj bo doma, tako imam vsaj družbo dopoldne
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 9:25:15
|
|
|
|
katka37
|
Dobro jutro! Zunaj sonce, to že, ampak kaj ko tu tako piha. Bomo še videli popoldan, kako bo s sprehodom. Suncicica, le ne misli preveč na to, kar ti je napovedala, samo počivaj in se prepusti, boš videla, da bo vse v redu, pa božaj bušija. V Ormožu baje nimajo ure, kdaj naj pripelješ otroka v vrtec. Še ga ne mislimo dati, samo prošnjo bom pa verjetno morala nesti počasi.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 9:45:40
|
|
|
|
mamamajča
|
Katka uradne ure vrtec res nima, ampak vam lahko iz prve roke povem, da je zelo moteče, če otroci hodijo v vrtce, ko se drugi že pripravljajo na zajtrk ali pa so že pri zajtrku. Pri nas smo se tudi zmenili, da so do osme ure vsi tam, ker potem skupaj pospravijo igrače se umijejo, previjejo in ob 8.30 je zajtrk. To pa je en ritual, ki je vsak dan isti, pa da se otroci pri tem nekaj naučijo, zato je fino, če določijo eno uro, do katere se prihaja
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 9:47:51
|
|
|
|
mamamajča
|
Naš Mark ma danes tudi "dopudt," sicer vem, da mu to nič ne koristi, da je kar tak en dan vmes doma, ampak je ati danes popoldne. Tak da če bi bil danes v vrtcu, bi atija videl nazadnje včeraj, potem pa spet jutri popoldne, pa sma rekla, da naj bo lepo doma. Pa se cartamo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 10:02:02
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Naš Mark ma danes tudi "dopudt," sicer vem, da mu to nič ne koristi, da je kar tak en dan vmes doma, ampak je ati danes popoldne. Tak da če bi bil danes v vrtcu, bi atija videl nazadnje včeraj, potem pa spet jutri popoldne, pa sma rekla, da naj bo lepo doma. Pa se cartamo za vas...pa le izkoristite... mi pa se ravnokar odpravljamo ven... uživajte...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 10:12:54
|
|
|
|
TinaV*
|
pozdravljene vauu kako lepo vreme je...danes pa res gremo ven....hvala za kavico sem danes prepozna da jo jaz castim... mi pa ze pricakujemo obisk ...so ze na poti potem pa definitivno ven na zrak...upam samo da nebo dezja
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 10:15:54
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Katka uradne ure vrtec res nima, ampak vam lahko iz prve roke povem, da je zelo moteče, če otroci hodijo v vrtce, ko se drugi že pripravljajo na zajtrk ali pa so že pri zajtrku. Pri nas smo se tudi zmenili, da so do osme ure vsi tam, ker potem skupaj pospravijo igrače se umijejo, previjejo in ob 8.30 je zajtrk. To pa je en ritual, ki je vsak dan isti, pa da se otroci pri tem nekaj naučijo, zato je fino, če določijo eno uro, do katere se prihaja pod to se pa podpisem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 10:17:20
|
|
|
|
TinaV*
|
kak je pa na ptuju vrtec? ker nas to ze oktobra caka....sicer smo vzeli dvoizmenskega ker drugace ne moremo...mama oba tak sluzbe
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?