Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 10:33:04
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Katka uradne ure vrtec res nima, ampak vam lahko iz prve roke povem, da je zelo moteče, če otroci hodijo v vrtce, ko se drugi že pripravljajo na zajtrk ali pa so že pri zajtrku. Pri nas smo se tudi zmenili, da so do osme ure vsi tam, ker potem skupaj pospravijo igrače se umijejo, previjejo in ob 8.30 je zajtrk. To pa je en ritual, ki je vsak dan isti, pa da se otroci pri tem nekaj naučijo, zato je fino, če določijo eno uro, do katere se prihaja Saj mi smo tudi prej starejša dva vedno vozili v vrtec do osmih, čeprav bi ju lahko pozneje, pa smo tako delali ravno zaradi nekega reda. Kar se tega tiče, je absolutno prav. Nekaterim pa lverjetno e bolj paše, da so lahko otroci še malo dopoldan zraven njih, še posebaj, če grejo delat popoldne. Ne vem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 10:39:34
|
|
|
|
suncicica
|
dobro jutro. se ena neprespana noc je za nami-zgledam kot zombi. grem si skuhat pol pa pridem malo cvekat z vami.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 11:10:00
|
|
|
|
suncicica
|
ja kje ste zdaj vse??
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 11:10:50
|
|
|
|
ada2
|
evo mene, sem si za kosilo vse pripravila, zdaj pa razmišljam, da bi šla z adamom malo na zrak
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 11:15:48
|
|
|
|
ada2
|
no, kje si zdaj suncicica? 15 minut imam časa, da se mi kruh speče, potem pa grem na sprehod
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 11:35:27
|
|
|
|
Jaanža
|
dan tako pa sem jaz tudi malo časa našla za vas babike!zaj smo meli obisk mala pa dremucka tak počasi takda mam zaj malo časa
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 11:37:10
|
|
|
|
Jaanža
|
jaz bi tudi šla na sprehod pa tak veter piha pa neupam it ven z njo ker ma še skoz vnete očke pa se bojim da bi ji še bolj prehladila!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 11:56:25
|
|
|
|
katjakokol
|
komaj zdaj mi je uspelo precitat vasa voscila ob rojstvo mojega sinka hvala vsem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 12:10:31
|
|
|
|
suncicica
|
kje se skrivas katja? kako pa kaj sincek? se cartata .
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 12:17:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 12:26:31
|
|
|
|
katjakokol
|
ja ful se cartama joj kak ga bom razvadla slike sem dala gor poglejte jih na albumu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 12:30:29
|
|
|
|
katjakokol
|
SUNCICICA POGLEJ GA KO BOS IMELA CAS BOS GA VIDLA NASEGA MAIJA
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 12:39:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 12:45:32
|
|
|
|
suncicica
|
joj kak je sladki . pa tako lepo frizuro ima . srecnica ko mas takega lepega soncka.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 12:46:03
|
|
|
|
ada2
|
evo, mi2 sva nazaj, sva bila ravno še pravi čas, da sva poštarja ujela, ki je prinesel paket za Mihca (plenice od racmana - sem mu nekaj novih naročila), zdaj pa hitro do konca skuhat. katja tvoj Mai je pa res srčkan, se mi dopade frizurca
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 12:47:33
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, kje si zdaj suncicica? 15 minut imam časa, da se mi kruh speče, potem pa grem na sprehod Pridem na topel kruh . Samo če je s semeni in PZ joj, ta pa ne bi bil za dieto, je namreč mlečni, pa še maslo in jajce vsebuje sploh pa... peka imaš za moža, pa mene za kruh gnjaviš...c c c
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 12:49:09
|
|
|
|
suncicica
|
daj nehajte ze s tem kruhom ker ga kar voham kak disi ,pa kak je dober ......se mi bo vtrgalo in bom sla v pekarno.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 12:50:17
|
|
|
|
suncicica
|
bos vidla katja ko bomo sli na sprehod ko bo topleje. vsi nam bojo zicali otrocke.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 13:02:43
|
|
|
|
petra *k
|
pa saj ste nemogoče! ostala sem na 11.strani, včeraj sem vam folgala samo napisati čveke.zaj sem pa malo prečitala, pa spet letima s tio ven,pa stella pa tatly greta, ko je še tak lepo vreme. samo veter pa full piha.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 14:10:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 14:13:00
|
|
|
|
Jaanža
|
ja pa kaj si nor kak veter vuni še vedno piha to nemoreš verjet sem mislila malo vunn it pa rajši negrem mi jo bo z vozekom vred odpihnilo!
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 14:26:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 17:04:57
|
|
|
|
mamamajča
|
Hej! Pri nas je danes tudi tak fino toplo ( otem, kako je, ker se sneg topi, rajši ne bom). Mark je bil cel ljubi dan na balkonu pa se igral, jaz pa sem naredla generalko po stanovanju, ker mi je bil zadnji čas. Za kosilo pa je danes ati poskrbel. Tak, zdaj pa sma do desetih sama. Katka, to se pa strinjam, da bi starši, ki grejo popoldne v službo, zjutraj meli otrokece dalj časa pri sebi. Saj je logično, ne? Ko gledaš kot mama. Se vse sprehajate? Res je bil lep dan, čeprav naši pravijo, da v prlekiji ful piha. Katja, krasnega sinka maš!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 20.1.2009 18:05:44
|
|
|
|
katka37
|
katja, za tako lepega škratka, o čupi da ne govorim. Joj, kako hitro gre čas, mi pa bomo kmalu pihali prvo svečko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 18:23:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTrik za naravno lajšanje porodnih bolečinSte vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?