|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
20.1.2009 21:44:29   
katjakokol
user posted image user posted image joj ko bi ve zaj slisale tjaza od barbare
pa hin bi ble malemu se je cisto spipalo
vsi bomo popokali od smeha
user posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 901
20.1.2009 21:56:51   
katka37
Lepo, da je dobre volje in vsi ostali z njim. Ne pravijo zastonj, da je smeh pol zdravja.

Grem, lahko noč.

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 902
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 22:01:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
21.1.2009 8:11:57   
Anonimen
Dobro jutro!

Da vam ponudim user posted image !
kaj še vse spite?
mi smo pa danes bedeli ob 2.15 pa nekje do 3.30. kar naenkrat se je zbudil, nič jokal samo pač spal nebi večuser posted image in se je pogovarjal pa mami frizuro delal,...user posted image
danes pa zgleda, da bo dež. sicer ga še ni je pa fajn oblačno in zgleda da vsak čas bo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 904
21.1.2009 8:37:25   
katka37
Dobro jutro!

Mmmmmmmmmmm, kako dobra kavica, hvala. user posted image

No, mami, kakšna je frizura? Boste nocoj morali še enkrat delati novo? user posted image user posted image user posted image
Takšne fore je imel Tin pred par meseci, se je ponoči zbujal in se metal po glavi, ker sem ga seveda vzela iz posteljice. Pa je na srečo nehal. Je pa zadnje čase vedno pokonci okrog šestih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
21.1.2009 8:46:45   
mamamajča
Dobro jutro! Deja, hvala za kavico!

Mark je mel tudi tako obdobje, ko se je zbujal sredi noči pa igral. Samo enih par dni, te pa je blo dobro.
Jaz pa sem prišla iz vrtca, malo sem se razp..... tam, ker mi otroka ne dajejo na stranišče. In potem vzgojiteljica, ko vprašam zakaj ne, odgovori, da on pleničke nima nikoli polulane, torej dan on tam cel dan sploh nič ne lula. Pa da ne ve, kak to, da je tak dolgo suh.
Ja, če je pa navajen na kahlico in mogoče zadržuje, da se ne bi polulal.
Ni mi fajn, da smo se doma tak dolgo trudli, pa da doma lepo lula in kaka v kahlico, tam pa je skoz v plenički.
Pa sma ekstra rekla, naj hodi lulat...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 906
21.1.2009 8:48:36   
mamamajča
Pa še novo vzgojiteljico so zaposlili...
Mater, zdaj pa sem resno tečna.
Očitno res nimam pravega priimka!!!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 907
21.1.2009 8:50:09   
katka37
Ojoj!

Zakaj pa ima potem sploh v vrtcu pleničko, mu jo daš ti doma gor ali one tam? Pa zahtevaj, da je brez pleničke, pa naj ga dajejo lulat ( vsaj takrat, ko sta obe hkrati v službi ni problem otroka peljati na wc kadarkoli).Moje mnenje.

Neposredna povezava do sporočila: 908
21.1.2009 8:57:30   
mamamajča
Ja, zjutraj pride v plenički. Prvič zato, da ma bodija prek, drigč pa zaradi tega, ker dostikrat pozabi. On sploh nikoli ne pove, da mora lulat ali kakat, ampak se sam sleče pa gre. Tam pa imajo stranišče na koncu hodnika, in pozabi.
Zato sem rekla, naj ga sploh nič ne sprašuje, ampak ko ena ostale previja, ga druga prime in nese na stranišče.
Ne vem, zakaj je to tak problem

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 909
21.1.2009 9:11:00   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dober večer! Samo na hitro vas pozdravim...da boste vedele, da je z nama vse okuser posted image user posted image user posted image  sn se cel dan potepala okol...kaj češ, moram še izkoristit user posted image user posted image  eh, saj sn za diplomo zadeve urejala....pa izvgedela sem, da baje en mesec pred pdp-jem naj ne bi smela imet zagovora user posted image  slučajno katera ve kaj o tem... ?? kaj jih je strah, da jim bom tam rodila al kaj user posted image  

Trezika, nisem sigurna, ampak se mi zdi, da je ena od februarčic imela zagovor v kar visoki nosečnosti, ne vem, če bi to nasploh lahko držalo, kaj pa to njih briga, to je že potem diskriminacija nosečnic po moje. Bom malo vprašala in preverila.

hvala katka user posted image  

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 910
21.1.2009 9:11:23   
trezika
aja, dobro jutro vsem skupaj user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 911
21.1.2009 9:17:08   
mamamajča
Dobro jutro, trezika?
Kako imate vreme v vaših koncih, punce? Pri nas že lepo dežujeuser posted image
Pa mi bo šel sneg.....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 912
21.1.2009 9:22:59   
*monchy*
Dobro jutro babike user posted image danes pa je deeež user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 913
21.1.2009 9:24:33   
katka37
Trezika, sem vprašala pa čakam na odgovor. Kaj pa če bi tu na rr postavila vprašanje, pa boš dobila še več odgovorov?

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 914
21.1.2009 9:25:22   
katka37
Dobro jutro še ostalim!

Vas malo zapuščam, grem po novo osebno z novim naslovom. Pa se še nisem navadila da smo tu. Saj bo.

< Sporočilo je popravil katka37 -- 21.1.2009 9:26:00 >

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 915
21.1.2009 9:27:40   
*monchy*
katka dobro jutro user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 916
21.1.2009 9:29:48   
ada2
dober dan!

dežuser posted image

v ponedeljek verjetno grema z mojim v ikeouser posted image user posted image user posted image user posted image  nisem bila po nakupih že celo večnost in bo prav pasalo, saj si bom trebuh s pasom podpolcala, da bom lahko po štacunah hodilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 917
21.1.2009 9:30:03   
trezika

Trezika, sem vprašala pa čakam na odgovor. Kaj pa če bi tu na rr postavila vprašanje, pa boš dobila še več odgovorov?

eh, saj mi boš ti povedala, če boš kaj zvedela... hvala... drugače pa ne mislim nekaj komplicirat...če bo, bo seveda super, če ne, pa bo enkrat po porodu....
zdaj pa morn it nekaj pojest ker sem lačna kot volk user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 918
21.1.2009 9:31:09   
ada2

Dobro jutro še ostalim!

Vas malo zapuščam, grem po novo osebno z novim naslovom. Pa se še nisem navadila da smo tu. Saj bo.

kak pa se sploh reče tisti vaši ulici tam spodaj?

škoda, da je dež, če bi bilo lepo vreme bi še mi2 šla v mesto, pa bi se lahko dobile na kaviuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 919
21.1.2009 9:32:55   
*monchy*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

dober dan!

dežuser posted image

v ponedeljek verjetno grema z mojim v ikeouser posted image user posted image user posted image user posted image  nisem bila po nakupih že celo večnost in bo prav pasalo, saj si bom trebuh s pasom podpolcala, da bom lahko po štacunah hodilauser posted image

jaz sem bla včeraj v ikei user posted image majo neke popuste user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 920
21.1.2009 9:34:56   
ada2

eh, saj mi boš ti povedala, če boš kaj zvedela... hvala... drugače pa ne mislim nekaj komplicirat...če bo, bo seveda super, če ne, pa bo enkrat po porodu....

glej zdaj na to tak....
če bo zdaj še s trebuhom, pa ti kaj zašteka se lahko narediš, da imaš popadke, pa začneš tam na veliko dihat, pa se za križ prijemat....user posted image

če bo pa potem, boš pa itak pikeca s sabo vzela, pa ga najprej pokažeš profesorjem (se vsi omehčajo) in potem če se ti spet kaj zalomi rečeš da moraš nujno malega podojit.... tako te ne bodo dolgo matraliuser posted image

ha kake idejeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 921
21.1.2009 9:35:20   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

dober dan!

dežuser posted image

jaz sem bla včeraj v ikei user posted image majo neke popuste user posted image

iii, kaj si kupla?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 922
21.1.2009 9:53:00   
Anonimen
ja mi mamo že tudi dež!

jaz bi tudi šla v ikeouser posted image sem si eno spalnico na netu nagledala, ampak bo treba malo počakat. ziher majo več stvari tam kot na netu, ne?

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
21.1.2009 10:03:41   
trezika

glej zdaj na to tak....
če bo zdaj še s trebuhom, pa ti kaj zašteka se lahko narediš, da imaš popadke, pa začneš tam na veliko dihat, pa se za križ prijemat....user posted image

če bo pa potem, boš pa itak pikeca s sabo vzela, pa ga najprej pokažeš profesorjem (se vsi omehčajo) in potem če se ti spet kaj zalomi rečeš da moraš nujno malega podojit.... tako te ne bodo dolgo matraliuser posted image

ha kake idejeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo si me nasmejala ada.... pa dala dobre ideje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 924
21.1.2009 10:13:09   
Anonimen
petra dobro jutro!user posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?