Zoja Miša
|
Na audiološki cela kriza. V 3h smo bili pa res gotovi Naše zdravstvo Kaja Lina pridna, vmes jo je zmatralo in je v joku sicer, zaspala (ja če pa nisva šli nič ven in vroče je tam za pop ), ampak to je bilo dobro, da so lahko meritve naredil (po mojem je to njihova taktika ). Ugotovili, da ni gluha , ampak ima zamašena ušesa (očitno se je od naju vseeno malo nalezla), zato srednjega ušesa niso morali preveriti. Kontrola čez 3 mesece. Ja, kaj češ, tako je. Sedaj ji moram čistit nos, vsak dan 3x Buhtlček, glede varstva se strinjam s teboj! Tudi midva sva očitno bajno bogata (zakaj jaz tega ne občutim ) in cena vrtcev je tako . In za stanovanje nimam, pa taka država. Iiiiiiiiiii, hvala za pohvale! Glede srečanja, ja potem pa se dobimo v Cytyarku, tu je in garažna hiša in Muller! Kaj menite? Do jutri se odločimo, no! Da še Sayuri sporočimo. Bom jaz Cebrco kontaktirala, takoj ko se zmenimo kje bomo! Kaj zdej pa že Kranj? Dejte se odločit! Men je vseen! Anita, lahko zaupaš tole kar imaš v šahu? Me zanima! A ja si že napisala. Ma bom iskala po aprilu, ko mi bodo iz vrtca Trzin javili kako in kaj. Tejkaz, super za Jašo, no pač bolje to, kot kaj drugega, ne? Gajka, nov avatar! Te skor nisem spoznala Ryssa, kakšna patronažna, pa je to? Tako kot jaz, si tudi ti zaslužiš diplomo in ! Grem po korenje in bučke.