Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
- moj je delno nasedu
. Ker pa mi je slabo že, ko pomislim da moram kej skuhat (in to je trenutno neki najhujšga - JEST BOM MELA GOSTILNO KO ZRASTEM - tako rada kuham pa jem

In zdj se moj heca,da bo vsaj lahko novi avtu kupil
, se mi je kr mešalo... Morm kolegici neki kupit, ko je rodila. Za sebe se pa morm feeeejst nazaj držat, ker sem "komi" 17. teden, pa še poletje bo, ko bom rodila. Moj vztraja, da bo skuštrana punčka in da bo po porodu šel kupit eno kiklco, jo bo doma sam opral in zlikal (
), pa da bo taka šla domov iz P.
- mu verjetno ni šlo vse po planu, poviša ton "ne, jedem govna!" Tamala pa v isti sapi "Ja, pol pa dober tek!" Js sm se tedi skor polulala...
!
na NS. Vse je v redu, tveganje 1:5200 al neki tacga, vidle so se rokice, nogice, glava, nosna kost, možgani,... Je pa en velik zaspanček, čist po mamici.