Pšemek
|
Mi smo nazaj od P, Nejka pa že pridno spančka. Je bila ful pridna, malo je pojokala ko je dobila pikico, ko pa sem jo k sebi vzela, je bilo pa vse spet vredu in se je naprej smejala. Težka je 5.610g, dolga 62cm, obseg glavice pa 39,5cm . Prava mala manekenka, dolga pa šlang. Verjetno ma to po atiju, ker jaz niti približno nimam manekenske postave . Dobili smo recept za Calpol, če bo reakcija na cepljenje povišana temperatura. Če jo bo ritka bolela pa je priporočila mrzle obkladke. Je dobila tudi prvo dozo za rota virus. Naslednji pregled imamo 5.3. mbd, vprašala sem tudi, kaj je to z jokom in smehom pri dojenju. Je rekla, da se joka lahko ker je v tistem trenutku prevelik curk mleka in ne more tako hitro požirati. Ena možnost je firbec. Pri tej starosti jih začne zanimati vse okoli njih in "nimajo časa" za hranjenje. Tretja možnost pa je, da enostavno ne potrebuje toliko podojev in da sploh niso lačni. Ker se je laktacija že dobro vzpostavila, se zdaj dovolj učinkovito dojijo, da ni več potrebno 8 podojev na dan ampak jim lahko zadostuje že 6 podojev. Upam, da ti to kaj pomaga. Jaz bom probala tako, da je ne bom pristavljala ko se bo meni zdelo, da je že čas, ampak bom čakala na njene znake. Pa bom videla, če bo še kaj pritoževanja. Aja, za prevelik naval mleka pa je rekla, da se nagnem bolj nazaj.