|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 8:29:27   
Netta
tinky - a narediš omako iz čebule???

mi bomo imeli pa široke rezance z jabolkami...ups pomota...z japkamiuser posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 8:37:29   
Tinky
mirjam, omako naredim včasih samo s česnom, sicer pa največkrat je kombinacija pol česna, pol čebule

_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 8:38:49   
Tinky
pa še ....dobro jutro

mi smo spali solidno, od 6:45 do 5 in do 7:30. Bi pa še spaaalaaa.
Pri nas je taaak lep sonček. Teo gre zdej k moji mami, naju pa čaka generalka. Pa kup perila imam za zlikat. ajejjj

_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 8:39:12   
Netta
neverjetno...dobila mail s power point prezentacijo, kjer prikazuje življenje družine z 17 otroci...od ene mame... no, toliko jih pa nebi imelauser posted image

če katero zanima naj mi pošlje mail!!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 8:50:20   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Blacky30: uživajte... jaz moram pe do Metuljčice ponje, potem bomo pa še mi uživali!!



Ja, povej, kdaj bi ti bilo OK in se zmeniva.

coraly, jep, meni tudi vcasih pisker odnese v trgovini.

user posted image  levinja za pridnost delanja pilatesa. Dobro ti gre. Jaz se nisem probala, sem pa gledala tiste Winsor Pilates vaje in izgledajo prima.

Ja, 2 kompleta puzzlov je kar treba, ker je 1 premajhen za nase nadobudneze.

Almera, tisti slincek, k sem ga vceraj kupila v DM-u je veeelik, ja. In kaj se je zgodilo? Tocno to, kar pravis - Anja se je igrala z njim in si ga tlacila v grlo ... menda je hotla kar celega naenkrat pojest ... joj, ej, kva je dogajalo s kasico ... ne mores verjet ... ce ima pa bombazen slincek, pa nikjer nic poflekano. Danes torej pade bombaz!
sasula, user posted image  za mere, tiste diagnoze pa ne poznam. Probaj posurfati po netu. Glede zacetka uvajanja GH nr. 2 se tudi jaz sprasujem, kdaj. Mi smo se na enem ... no, pa rizeva kasica popoldne. A pol smo ze na dveh? Najbrz.

lex, flower user posted image user posted image
 
user posted image  za Laro v RA. Si kar predstavljam, kako so gledaliuser posted image

Aha, thanks, karamela, za ime trikolesnika.

Ja, Umpa, tole s P je tko tipicno - eni so ocitno resnicno smotani. Al ga mama razvaja al tak pac je al bo ze boljs, sam, da ni slabs itd. Grrrrr ..... A danes je Luka bolje? Upam! user posted image  Ker tole traja ze tu mac dolgo. In mojcek ima cisto prav, moras biti kar vztrajen in tecen, ker dostikrat te ne vzamejo resno. Ker ze samo tule ste nastele kar nekaj primerov, k sploh niso in niso dohtarji zakapirali, da dejansko nekaj NI v redu. Saj najbrz pri 90%-ih je res vse kul, ampak zakaj ne bi pregledali, da se izkljucijo stvari? Ker 10% se jih pa matra, matra, matra na ful, starsi pa itak dozivljajo pretrese, ki jim ni para!

user posted image  user posted image , krasne slikice Lare & Stasa! Prava pozerja! In a se meni zdi, al vidim iskrice v oceh?user posted image

Blacky, kaj je bila pa ponudba dneva, da se je Teja morala kar zbudit in se na ornk pokakat?

glux3, saj bo hitro februar tu, bos videla. Kako pa se ima tvoj? Se dosti slisita? Skype-ata ali kako sta v stikih?

user posted image  netki, del nr. 9 je ze odprt ... vau! Bo treba torej kmalu tjauser posted image

O podaljsanju porodniske ne vem kaj dosti, ne morem pomagat.

Populis, lepo tisto o naročju! I like it a lot! Tko simple, pa tko res!

karamela, lovely pics! Kako dobro so vam ratali ostisi! A si kar z navadnimi temperami delala? Pa Hello Kitty oblekica - vau, meni so totalno kjut!!!! user posted image   user posted image  za ringelspil & ostale. Pa kul, k si se fotko para prlepla ... je fora se bolj sekala. Bejbi, you were on fire yesterday!

lex, joj, tud tvoje slikice so tko lepe! Krasni so teli tvoji! A je vrocina ze padla? Niso vec teckoti?

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

... Dvojčka sta se rodila nedonošeno in je eden podlegel ... jaz pa v rok.

user posted image  user posted image  user posted image  Ampak sicer pa stekam ... tudi meni se ulijejo solze tolkrat, da ni res. Tko, k je enkrat tud Almera pisala - ce kdo zmaga od nasih sportnikov - jok, ce je kaksna novica po TV ganljiva - v pozitivo ali negativo - jok, film - jok, ..... Jok, jok, jok ... ze prej sem imela tko nizek prag za jokat zacet, zdaj po porodu pa sploh. Paloma sluzi sto na uro (beri: Sparovih robcev gre na toneuser posted image )

_____________________________

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 8:57:31   
glugluglu
osa3, pri meni sta prva dva narazen 22 mesecev, zaenkrat nikoli problemov z ljubosumjem, skupaj se igrata, dopolnjujeta, zame je to idelano, ta tretji Tian je pa 9 in 7 let razlike od prvih dveh in seveda ga spet cartata in nič nista ljubosumna nanj, ga  imata zelo rada, ga zelo rada kaj porihtata, se igrata z njim.

Mislim, da je vseeno kakšna je razlika med otroci, odvisno je itak od otrok kakšni so.

Blacky, a ti si dobila podaljšanje za Nejca? Kaj pa je on imel? Sprašujem zato, da vidim, če se sploh splača poskusit. Pa saj ti mora dati pediatrinja najbrž kopije raznih izvidov.

Karamela
, si me nasmejala z viciuser posted image

ilatic, neboglasnica, ma našega Marka tudi meče. Mi je pozabil pokazat obvestilo, da pišejo angleščino, jaz sem ga pa prejšnji teden terala naj bere, da bo naredil bralno značko, za naloge pa samo spraševala, če ima vse, no potem mi pa v torek prinese test od angleščine, da je pisal 3. Kar eno nalogo je spustil, pa mu rečem ja kako to, on pa meni nazaj, ja briga me, pa kaj, no pa sem ga začela malo spraševat, in sem mu lepo povedala, da škoda, da ima take ocene pri predmetih, kjer mu jaz tudi lahko pomagam ga sprašujem, mu razložim. No potem pa včeraj pravi, da bo družbo vprašan, da se mu ne da učit, da je to učenje brezveze, da ga je že nekaj spraševal (imajo učitelja) in je dobil 3. Malo je manjkalo, da mi ni piskra dvignil, potem sem vzela knjigo, ga začela spraševat, on pa se je komaj ločil od neke ročne igriceuser posted image . On bi se kar igral, pa igral. Glede pospravljanja pa ja moram ga malo več vklopit, zaenkrat ima on smeti čez, pa vsak mora za seboj pospravit po jedi, pa kdaj kaj posesa.

Ilatic, to se je pa meni zgodilo v srednji šoli, da me je mama od prijateljice obtožila, da jo zapeljujem v slabo družbo, itd. seveda, ker se ona ni držala nobenih ur, ki jih je njena mami postavila (jaz sem se tega ful držala), pa vsakič tudi, če ni bila z mano je rekla, da gre z mano ven, bila je pa tudi v drugih družbah. Eni starši zelo radi druge obtožijo, namesto, da pri sebi pogledajo.






(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 9:01:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4857
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 9:03:22   
glugluglu
metuljcek, moj se ima bolj tako, tako, ne slišiva se preveč, bolj po telefonu in navadnem e-mailu, drugo pa ne, če me kliče ima skoz neke okoli sebe pa ne more normalno govorit, za mail si pa vzame čas na dva dni.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 9:05:11   
metuljcek321
osa, morning, morning! Je res soncek pri vas ali je dobra volja na pohodu? Tako ali drugace, oboje je SUPERuser posted image

Ilatic, obvezno pojdi z Iris na pogovor k razredniku. Da se pomenite, kaj in kako! In ne bi bilo slabo se sosolke in njenih starsev zraven - tiste, ki laze o "podpihovanju" ter tiste, ki grozi s tabletami! Nujno - otroci + starsi + razrednik + ravnateljica. Na nasi soli imamo OGROMNO taksnih pogovorov ... povecini zalezejo .... so pa seveda kalibri, ki jim ne prides do zivega. Jaz mislim, da bi se tule, pri puncah dalo pogovorit, bi pa bilo res fajn, da jih SOOCITE in tudi one pred vami, odraslimi, pokomentirajo stvari. Saj ves, da je drugace, ko vsaka doma razlaga, kaj in kako, pa ko slisis reci po principu "rekla-kazala" --- to preprosto ni to. Upam, da boste DOBRO resili reci. Kaksen je pa sicer razred na splosno? Uspesen? Kaksna je klima? Kdo je Irisina naj frendica? Kaksna je? Ilatic, user posted image user posted image user posted image  & srecno, pa porocaj, kaj boste resili!
 
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

Vem, da se ti te težave trenutno zdijo grozne, vendar razmišljaj o tem tako, da je to le faza, ki bo minila...le mirna bodi in samozavestna, pa bo tudi mala začutila, da pri tebi lahko najde varen pristan.


Dober predlog, ja! Pa vztrajna, neomajna, striktno se drzi zacrtanih pravil, ne odstopaj!

Aha, populis, sem jaz ze zadnjic posumila, da sta bila tud vidva prava hiperaktivca kot otrocka.

mirjam, ze od 8. meseca naprej hodis? Vau! Potem imas pa res ze dolgo sprehajalno dobouser posted image  Pa Ana? Ze kaj kaze, da bo tud ona tko hitra? In ja, se strinjam, da ne omenjas vec potresa ... si pa o vetru govorila ... najbrz tud pri nas pihauser posted image
 
Tinky, daj tisti ex-avatar nazaj ... je bil ful bolj soncen/razigran .. tak, bolj julijskiuser posted image

rebeca, odlicno, da je Tariq spet dobri stari Tariq ... navihan, glasen, razmigan!

_____________________________

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 9:05:46   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

metuljcek, moj se ima bolj tako, tako, ne slišiva se preveč, bolj po telefonu in navadnem e-mailu, drugo pa ne, če me kliče ima skoz neke okoli sebe pa ne more normalno govorit, za mail si pa vzame čas na dva dni.


Ves kaj, pol pa kar z nami mal vec pocvekaj & bo cas zletel mimo ...

_____________________________

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 9:09:03   
metuljcek321
Ej, a jutri zjutraj bo res SNEG?????? Mam zobarja v Trbovljahuser posted image  Pa je rahlo dalec, ce bo slabo vreme ... bi blo dobro potem danes prestavit, ce ze .... hm, res ne vem .... moram vremensko precekirat.

Zdaj pa breakfast time. Adijos! It's pancake time ... oujeeee ....
user posted image

_____________________________

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 9:20:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4862
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 9:21:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4863
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 9:28:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4864
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 9:30:46   
Gracie
Blacky30 imaš zs

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 9:31:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Gracie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4866
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 9:32:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4867
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 9:33:27   
Gracie
Dobro jutro vsem

sem se priklopla, sedaj se pa že user posted image oglaša.

Šibam in se slišimo na VIII.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 9:39:05   
lejla969
Dobro jutro

oooooooooo kakšen sonček po dolgem času. Danes pa bova eni 2 uri zunaj. Golaž imam že skuhan, tako, da bomo jedli pašto za kosilo, Miran pa mineštrco.

(odgovor članu Gracie)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 9:43:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4870
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 9:44:07   
lejla969
Osa- imaš ZS.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 9:54:29   
Majuska
'morning ladies,

nič ne vem da je bil potres user posted image   midva z Aleksandrom sva spala do 8h, potlej je pomlaskal svoj zajtrk in kmalu zaspal nazaj. Toliko da sem v miru načrpala mleko in pozajtrkovala ... še kavo si prinesem ...

evo za vas
user posted image



_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 9:55:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

metuljček- kaj res...potres je bil???




BTW: A veste, da bo Saska Lendero zibala julija? Pa na Brezovici je doma ... 4 km od nas .... Aja, se tole: v nasem kraju pa zivi Helena Blagne. Njenega sina bom skor zihr ucila, ko se vrnem v sluzbo ... takle mamouser posted image

Siceer pa: sem na str. 188 in berem ...


Ravno včeraj sem prebrala ja, ko sem Obraze dobila. Očitno se nadaljuje lanski baby boom user posted image


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 10:07:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4874
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
23.1.2009 10:08:17   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

tinky - a narediš omako iz čebule???

mi bomo imeli pa široke rezance z jabolkami...ups pomota...z japkamiuser posted image user posted image



lahko prosim za recept? user posted image


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tatu med dojenjem – je varno?
Življenje se je obrnilo na glavo, pridružil se vam je nov član. In kot mamica si želiš, da bi s tatujem za vedno obeleži...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?