Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Čestitke za navihanca, lepo ime.
. Da bolečin v bokih spoh ne omenjam, ker nisem navajena spat na bokih, na trebuhu zdaj res ne morem, če pa se obrnem na hrbet, me pa začne v trebuhu čudno bolet. polsedeči položaj tudi ne gre, ker me pol matra križ. Ja zdej pa sam še jamram, ampak nič hudega ni tole, sam da bojo naši sončki zdravi
je pa pol isti ko naš tud pri nas se žurka ponoč začne, pa kolcanje , pa to tak da se včasih začnem prav naglas smejat....Pa tudi kar se bokov tiče, naj te potolažim da tudi mene vse boli, in ne najdem pravega položaj. AMPAK BOMO ŽE POTRPELE...še mal
bo treba čimprej!
mljask mljask...dobra je, dobra
, nč grem takoj eno griotto pojest.
za enkrat se je 'naučil' kako mamico zbuditi točno ob 4h zjutraj, kako mamici povedati, da mora na kosilo, kako mamico nežno pobožati ter njegova najljubša igra 'mamica ugiba - ali je ta izboklinica rokica, nogica, ritka ali kaj drugega'
FUl vesela, čeprav sem se čist zmotila, ker sem ti eno malo Štajerko napovedovala :)
.
prej mi je tudi otrdeval trebuh ,pa nisem jemala magnesol šumeče tablete.