|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
24.1.2009 22:23:29   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

RMRM - sva se pa glih dans z mojim menila, da bi mogoč vzela Duo Plus, k mava itak možnost isofixa v avtu, pa k itak safeixa pol ne rabiva

kakšna pa je razlika med tema dvema? A če imaš na sedežu tisto oznako za isofix, pol tistega dodatka za pod sedež ne rabišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
24.1.2009 22:23:50   
sasa.vracko
naš se je pa zdej končno po enih štirih mescih nehal tolk slinit, ko je konec decembra dobu prvi zobek, sem že bla prav živčna s temi slinčki non stop, sem ga npr. fajn oblekla pol pa tist butast slinček povrh vse pokvar user posted image  no ta drug zobek je pa zaenkrat samo predrl dlesen, rastit še pa ni začel in zdej je naš z enim zobkom, ki ga skoz kaže in je kot mala čarovnica user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
24.1.2009 22:25:10   
sasa.vracko
Kleo, pa sej sigurn obvladaš nemško...Tali pa sigurn tekoče govori, kaj pa z Mariso se pogovarjaš po slovensko?! user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
24.1.2009 22:25:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

RMRM - sva se pa glih dans z mojim menila, da bi mogoč vzela Duo Plus, k mava itak možnost isofixa v avtu, pa k itak safeixa pol ne rabiva

kakšna pa je razlika med tema dvema? A če imaš na sedežu tisto oznako za isofix, pol tistega dodatka za pod sedež ne rabišuser posted image

ta novi avti majo vsi možnost isofixa direkt - razlika je samo v tem, da nima une štange dol :)

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1729
24.1.2009 22:25:56   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

naš se je pa zdej končno po enih štirih mescih nehal tolk slinit, ko je konec decembra dobu prvi zobek, sem že bla prav živčna s temi slinčki non stop, sem ga npr. fajn oblekl. pol pa tist butast slinček povrh vse pokvar user posted image  no ta drug zobek je pa zaenkrat samo predrl dlesen, rastit še pa ni začel in zdej je naš z enim zobkom, ki ga skoz kaže in je kot mala čarovnica user posted image

user posted image user posted image user posted image . Jaz imam za ta lepš kar rutke, sam kaj ko je takoj mokra za ožet.

Neposredna povezava do sporočila: 1730
24.1.2009 22:26:28   
Anonimen

naš se je pa zdej končno po enih štirih mescih nehal tolk slinit, ko je konec decembra dobu prvi zobek, sem že bla prav živčna s temi slinčki non stop, sem ga npr. fajn oblekla pol pa tist butast slinček povrh vse pokvar user posted image  no ta drug zobek je pa zaenkrat samo predrl dlesen, rastit še pa ni začel in zdej je naš z enim zobkom, ki ga skoz kaže in je kot mala čarovnica user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko se je moja se slinla,pa nisem nic slincka dajal,ker je vse pokvaril.Je mela zato vse bodije mokre,samo kaj,za videz je treba trpet,naj se kmal navadiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1731
24.1.2009 22:28:41   
RMRM

ta novi avti majo vsi možnost isofixa direkt - razlika je samo v tem, da nima une štange dol :)

joj, sori k sem tako user posted image , sam res ne vem. Jaz v mojem avtu imam na sedežu listek z napisom Isofix, sam nikol  se nisem poglabljala, kako v bistvu stvar deluje, videt ni pa nič posebnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
24.1.2009 22:28:47   
Anonimen

RMRM - ja res je nekam buckast ratu, ej men je najboljši na oni sliki s prečko in brezrokavnikom, je tak ko bi mel že najmanj enih 5 let user posted image  user posted image

Ne, kot en Londonski študent.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene take frizure in obleke ful spominjajo na angleže.

RMRM, sej je itak cart.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1733
24.1.2009 22:29:39   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ko se je moja se slinla,pa nisem nic slincka dajal,ker je vse pokvaril.Je mela zato vse bodije mokre,samo kaj,za videz je treba trpet,naj se kmal navadiuser posted image .

user posted image user posted image  kaj si žleht

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
24.1.2009 22:29:42   
Anonimen

Kleo, pa sej sigurn obvladaš nemško...Tali pa sigurn tekoče govori, kaj pa z Mariso se pogovarjaš po slovensko?! user posted image

Jaz pa obvladam....ej,stos letauser posted image .Saj premalo govori-trgovina,Tali sola,telefon,zdravnik....drugac pa ne.Tali pa obvlada ja.Meri pa poslusa nemsko in crnogorsko.Sem na zacetku veckrat kaj po nemsko rekla,potem pa kar malo pozabila.......sem ji ravn danes spet nekaj sprehala,pa me je prav zacudeno gledala,ces,kaj ti je??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1735
24.1.2009 22:31:05   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

RMRM - ja res je nekam buckast ratu, ej men je najboljši na oni sliki s prečko in brezrokavnikom, je tak ko bi mel že najmanj enih 5 let user posted image  user posted image

Ne, kot en Londonski študent.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene take frizure in obleke ful spominjajo na angleže.

men so ti brezrokavniki tolk luštni, pa uporabni tud. Mava že čist znucanga, ker ga res skoz nosi. Mava 2 v uporabi, sta sam še za doma. Sam se mi zdi tolk fino, da ma čez ledvice nekaj, kaj pa vem, sploh ker nimam neke hude vročine v stanovanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
24.1.2009 22:31:38   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

ja res ful resen deluje, tak srček je... kok vam ga je uspel tako narihtat?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
24.1.2009 22:31:48   
Anonimen

joj, sori k sem tako user posted image , sam res ne vem. Jaz v mojem avtu imam na sedežu listek z napisom Isofix, sam nikol  se nisem poglabljala, kako v bistvu stvar deluje, videt ni pa nič posebnega.

ja po moje je to to

kak avto pa maš?? bom pogledala

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
24.1.2009 22:32:31   
Anonimen

alo bejba Kleo, v katerem stadiju si že rekla da si, glede tistga maila, ko sem ti ga poslala...user posted image

Jaz sem vsaj rekla,kaj pa tiuser posted image user posted image ........cakam

Se kar cakam.......................................................pa cakam.....................................................................NOOOOOOOOOOOOOOOOOO?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1739
24.1.2009 22:33:35   
Anonimen
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1740
24.1.2009 22:33:42   
sasa.vracko

Jaz pa obvladam....ej,stos letauser posted image .Saj premalo govori-trgovina,Tali sola,telefon,zdravnik....drugac pa ne.Tali pa obvlada ja.Meri pa poslusa nemsko in crnogorsko.Sem na zacetku veckrat kaj po nemsko rekla,potem pa kar malo pozabila.......sem ji ravn danes spet nekaj sprehala,pa me je prav zacudeno gledala,ces,kaj ti je??user posted image

ja Tali pa govori tud slovensko in črnogorsko in nemško, uau! sej Meri bo tud...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
24.1.2009 22:34:21   
Anonimen

user posted image user posted image  kaj si žleht

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, ko pomislim, da se je Sara začela slinit pri 1,5 mesecu pa do 4,5 , ko je dobila prva 2 zobka. To je blo sline v potokih.user posted image Zdej je pa sam par dni preden pride zobek, pa ko cel prodre in potem spet mir za nekaj časa.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1742
24.1.2009 22:34:37   
RMRM

ja po moje je to to

kak avto pa maš?? bom pogledala

jaz mam Megane Grandtour, v moževem avtu pa ni nobenih listkov, sam na tistem seznamu vozil, ki ga ima Romer, pa je tud njegov avto napisan, da ima, tko da mi ni čist nič jasno. No, ampak bistvo mi je, da paše v mojga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
24.1.2009 22:34:56   
Anonimen
in še ena

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1744
24.1.2009 22:35:13   
sasa.vracko
Nya - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii super je! user posted image user posted image user posted image  že navdušen nad knjigami!

Neposredna povezava do sporočila: 1745
24.1.2009 22:36:07   
Anonimen

Nya - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii super je! user posted image user posted image user posted image  že navdušen nad knjigami!

ja, ful, pa nad časopisi

Neposredna povezava do sporočila: 1746
24.1.2009 22:36:34   
Anonimen
nya, mate vi tudi veliko knjigo?user posted image

isofix imajo vsi avti po letu 1999, so zakonsko po EU .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
24.1.2009 22:37:31   
Anonimen
RMRM - če pogledaš tale Duo plus ima zadaj na sedežu dva taka "izrastka" - dva podaljška - tisto se baje fiksira, sam morm še v avtu pogruntat kako

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
24.1.2009 22:37:33   
RMRM
Nya, uaaaaaauuuuuu, kakšno navdušenje nad knjigicouser posted image user posted image user posted image user posted image . A vi se tudi še v čebričku namakate? Mi2 ga uporabljava med tednom bol za namakat, ker umijem ga not bol težko. Bom najbrž mogla fliperja nabavit, ker ga v banji ful težko skopam, ker še ne sedi samostojno,.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
24.1.2009 22:37:34   
Anonimen

ja, ful, pa nad časopisi

Naša pa nad darilnim papirjem, ker tolk šumi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

si predstavljate čez 10 let...?
muška

Si predstavljate čez npr. 10 let življenje z istim partnerjem?

da (86%)

ne (6%)

ne vem (8%)

Število vseh glasov: 542

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!