|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:37:54
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Kleo - jaz sem v tretji in četrti fazi skupaj!
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:38:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa nya, mate vi tudi veliko knjigo? isofix imajo vsi avti po letu 1999, so zakonsko po EU . ne tko veliko kot vi
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:39:18
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Didlinna - od tvoje Sare mi je pa najbolj v spominu ostala slikca, ko ma žabice na glavi in ti komentiraš, da se rada šemi v arafata
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:39:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa nya, mate vi tudi veliko knjigo? isofix imajo vsi avti po letu 1999, so zakonsko po EU . ne tko veliko kot vi sem šla še enkrat pogledat na sliko, pa sem vidla, da je mal manjša. Važen je namen, ne?
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:39:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya tole bom zdele unicil....pazi ati,kaksne zganjas pol pa lev pride,ooooo kako se tale grda barva ze spraska....??? a zdaj pa se s tusem.... ....pravi LUka. Lustkan,lustkan,pa kaksna cupca .Ampak slaufke ima pa moja najhujse
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:40:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Nya, uaaaaaauuuuuu, kakšno navdušenje nad knjigico . A vi se tudi še v čebričku namakate? Mi2 ga uporabljava med tednom bol za namakat, ker umijem ga not bol težko. Bom najbrž mogla fliperja nabavit, ker ga v banji ful težko skopam, ker še ne sedi samostojno,. jaz ga dam na trebušček v banjo, pa ga obrnem proti pipi, pa cev dol visi, pol ma pa ful dela - pa glih tolk vode not natočim, da ni na suhem, itaka pa voda skoz teče se tko zaganja, ko mlada mačka - ma tobogan - vodni - ga bom enkrat posnela, da vidite to pogruntavščino
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:40:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Didlinna - od tvoje Sare mi je pa najbolj v spominu ostala slikca, ko ma žabice na glavi in ti komentiraš, da se rada šemi v arafata Čak čak. Mislim, da je bla plenica. Grem poiskat to sliko.
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:42:09
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Nya, uaaaaaauuuuuu, kakšno navdušenje nad knjigico . A vi se tudi še v čebričku namakate? Mi2 ga uporabljava med tednom bol za namakat, ker umijem ga not bol težko. Bom najbrž mogla fliperja nabavit, ker ga v banji ful težko skopam, ker še ne sedi samostojno,. jaz ga dam na trebušček v banjo, pa ga obrnem proti pipi, pa cev dol visi, pol ma pa ful dela - pa glih tolk vode not natočim, da ni na suhem, itaka pa voda skoz teče se tko zaganja, ko mlada mačka - ma tobogan - vodni - ga bom enkrat posnela, da vidite to pogruntavščino sliši se super
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:42:10
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo - hvala za komentarje, sem jih čist pozabila napisat - so kr točni ja - sam pri medvedkih ni leva
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:42:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Nya, uaaaaaauuuuuu, kakšno navdušenje nad knjigico . A vi se tudi še v čebričku namakate? Mi2 ga uporabljava med tednom bol za namakat, ker umijem ga not bol težko. Bom najbrž mogla fliperja nabavit, ker ga v banji ful težko skopam, ker še ne sedi samostojno,. jaz ga dam na trebušček v banjo, pa ga obrnem proti pipi, pa cev dol visi, pol ma pa ful dela - pa glih tolk vode not natočim, da ni na suhem, itaka pa voda skoz teče se tko zaganja, ko mlada mačka - ma tobogan - vodni - ga bom enkrat posnela, da vidite to pogruntavščino Uf, sliši se res zanimivo.
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:43:19
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Didlinna - od tvoje Sare mi je pa najbolj v spominu ostala slikca, ko ma žabice na glavi in ti komentiraš, da se rada šemi v arafata Čak čak. Mislim, da je bla plenica. Grem poiskat to sliko. aja, ja možno, da je bla plenica... pa če se ne motim, si tvoja ponavad tist oblazinjen rob, ko je na kinderpetu čez glavo tišči
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:44:34
|
|
|
|
Anonimen
|
A tole sem vam že pokazala? Smo mel "fotošuting", je mami hotla, da sedim
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:46:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya A tole sem vam že pokazala? Smo mel "fotošuting", je mami hotla, da sedim taki trenutki so najbolj facasti.
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya A tole sem vam že pokazala? Smo mel "fotošuting", je mami hotla, da sedim skoraj... Didlinaa,plenicka je bla,se spomnim.
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:47:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Didlinna - od tvoje Sare mi je pa najbolj v spominu ostala slikca, ko ma žabice na glavi in ti komentiraš, da se rada šemi v arafata Čak čak. Mislim, da je bla plenica. Grem poiskat to sliko. aja, ja možno, da je bla plenica... pa če se ne motim, si tvoja ponavad tist oblazinjen rob, ko je na kinderpetu čez glavo tišči ja, ja te se pa še jaz spomnim - vsakič ko malega pustim, da se še malo igra v posteljici, ko si vse igračke, plenico, krpico na glavo navleče
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Kleo - jaz sem v tretji in četrti fazi skupaj! Pridna,pridna 3 Jaz sem pa tko,ce povem po pravici,3.je v glavi ze kar en lep cas,4.se prakticira,5.bo pa kmal,ce bo druga se nekaj casa samo v glavi ...............sem popravla,ker sem pozabila da jih je 5,sem pisala za 4
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 24.1.2009 22:56:14 >
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:49:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že našla.
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
.....the end....
< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 24.1.2009 22:55:59 >
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:52:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Kleo - jaz sem v tretji in četrti fazi skupaj! tegale ravn ne razumem . Jaz sem pa tko,ce povem po pravici,2.je v glavi ze kar en lep cas,3.se prakticira,4.bo pa kmal,ce bo druga se nekaj casa samo v glavi O čem vidve to?
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:56:45
|
|
|
|
RMRM
|
Nya, sem ti že rekla enkrat a ne, da Luku noro paše oranžna barva no, pa še enkrat londonski študent tko pa jaz padam
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:57:21
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Kleo - jaz sem v tretji in četrti fazi skupaj! tegale ravn ne razumem . Jaz sem pa tko,ce povem po pravici,2.je v glavi ze kar en lep cas,3.se prakticira,4.bo pa kmal,ce bo druga se nekaj casa samo v glavi O čem vidve to? jaz tud ne vem, pa bi rada vedla
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:58:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa .....the end.... Kaj je zdaj to,a za nagrado ker ti mail posiljam
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:58:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Nya, sem ti že rekla enkrat a ne, da Luku noro paše oranžna barva sej veš, kak sms sem pošiljala ko se je rodil, ne no, pa še enkrat londonski študent hahaha tko pa jaz padam mene bi lahko prepričala, da tko pozira - ni kej, se zna izvlečt iz situacije
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:59:32
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Nya, sem ti že rekla enkrat a ne, da Luku noro paše oranžna barva no, pa še enkrat londonski študent tko pa jaz padam kaj je srčkan naš tud zna tkole past
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:59:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, super je tale študent Jaz sem v fazi 4 4. Zategniti se
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Jeste meso?Da. (
92%)

Ne. (
8%)
Število vseh glasov: 9865Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!