|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
24.1.2009 23:00:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Nya, sem ti že rekla enkrat a ne, da Luku noro paše oranžna barvauser posted image user posted image

no, pa še enkrat londonski študentuser posted image user posted image

user posted image

tko pa jaz padamuser posted image

user posted image

Kolk je hecen,pa kar srajcko imauser posted image user posted image user posted image .RMRM,tile barvni kombinaciji sta pa ravn po mojem okusuuser posted image (rdeca,oranzna)

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
24.1.2009 23:00:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

.....the end....

Kaj je zdaj to,a za nagrado ker ti mail posiljamuser posted image

So ble slike gor, pa sem jih zbrisala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
24.1.2009 23:00:28   
sasa.vracko

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Kleo - jaz sem v tretji in četrti fazi skupaj! user posted image

Pridna,pridnauser posted image 3
Jaz sem pa tko,ce povem po pravici,3.je v glavi ze kar en lep cas,4.se prakticira,5.bo pa kmal,ce bo druga se nekaj casa samo v glaviuser posted image user posted image    hahahahahahaha

...............sem popravla,ker sem pozabila da jih je 5,sem pisala za 4user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
24.1.2009 23:01:39   
Anonimen
Jst jih nism vidla didlinaa - si skrajšala čas, ndeuser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1779
24.1.2009 23:01:44   
sasa.vracko

Ej, super je tale študentuser posted image user posted image

Jaz sem v fazi 4
4. Zategniti se

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
24.1.2009 23:02:43   
Anonimen

Ej, super je tale študentuser posted image user posted image

Jaz sem v fazi 4
4. Zategniti se

user posted image user posted image user posted image

kake faze????user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1781
24.1.2009 23:04:21   
Anonimen
RMRM,imas mail,firbecuser posted image
Didlinaa,dej dej,ne sopaj,edin ce zgoraj zategujes,da bolj izstopauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1782
24.1.2009 23:04:37   
sasa.vracko
No, babe jaz grem počas v meževo deželo...mater me jezi, zvečer se nikakor ne morem odlept od rač., pol si pa zjutraj vsakič rečem, nocoj bom šla pa prej spat...user posted image  sam vam moram priznat punce, da HURA za tehniko, ker ne vem kok so včasih mamice brez RR zdržale, mene ful v dobro voljo spravte zmeraj! user posted image user posted image user posted image

Nočko, grem mojga zbudit, ko na kavču smrči (smučarija ga je zmatrala user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1783
24.1.2009 23:06:47   
Anonimen
Nya,tebi tudi.mas pa mail...sem ga komaj naslauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1784
24.1.2009 23:07:04   
RMRM

RMRM,imas mail,firbecuser posted image
Didlinaa,dej dej,ne sopaj,edin ce zgoraj zategujes,da bolj izstopauser posted image

bom ju3 pogledala, ker je zdej tist računalnik kjer imam maile zasedenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
24.1.2009 23:07:37   
RMRM
saša.vracko - lahko nočuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
24.1.2009 23:08:34   
Anonimen

No, babe jaz grem počas v meževo deželo...mater me jezi, zvečer se nikakor ne morem odlept od rač., pol si pa zjutraj vsakič rečem, nocoj bom šla pa prej spat...user posted image  sam vam moram priznat punce, da HURA za tehniko, ker ne vem kok so včasih mamice brez RR zdržale, mene ful v dobro voljo spravte zmeraj! user posted image user posted image user posted image

Nočko, grem mojga zbudit, ko na kavču smrči (smučarija ga je zmatrala user posted image )

Ane,RR je user posted image user posted image .
Pa glej da naus tvojga se bolj zmatralauser posted image .Lahko nocuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1787
24.1.2009 23:11:31   
Anonimen

Nya,tebi tudi.mas pa mail...sem ga komaj naslauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  - faza4 - user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1788
24.1.2009 23:14:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image a neuser posted image ,samo men gre bolj nauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1789
24.1.2009 23:18:56   
polly80
čer

saša vračko-kak cukerček je,res se mi fulll dopade tvoj lukauser posted image user posted image user posted image user posted image ,bi ga kar "zafremala" za vitouser posted image

nya-tud patrik pravi sladkorček,pa kako lepo se namaka,mi je kar žal da nisem tega čebrička kupila..res šikannnnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RMRM-tvoj lukas pa tud tak šikan..user posted image user posted image user posted image pa zrihtanuser posted image ,pa kako lepo na stran počesan,iiiiiiiiiiiiiuser posted image

hmm,same dedce limate gor,zdaj pa ne vem,katerega naj za vito zafremamuser posted image user posted image

še dajte kake slikce gor,je tolk fajn gledatuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
24.1.2009 23:19:08   
Anonimen
K bi ve mene vidle, kako res zgledam 7 mesec po porodu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šlauf čez hlače gleda. Danes sem komaj čakala domov, da se slečem še te edine kavbojke, ki so mi kao prav.user posted image Komaj komaj sem zdržala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1791
24.1.2009 23:22:32   
Anonimen

K bi ve mene vidle, kako res zgledam 7 mesec po porodu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šlauf čez hlače gleda. Danes sem komaj čakala domov, da se slečem še te edine kavbojke, ki so mi kao prav.user posted image Komaj komaj sem zdržala.user posted image

user posted image user posted image user posted image kot bi jaz pisalauser posted image user posted image
Samo,dej dej,saj sem vidla tvojo sliko,ko si s tamala,cist suha,edin ce je nisi zretusiralauser posted image .Jaz sem pa res se zredila zadnje 3m cez vse meje,edin v trenerki se lahko zivim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1792
24.1.2009 23:23:55   
Anonimen

No, babe jaz grem počas v moževo deželo...mater me jezi, zvečer se nikakor ne morem odlept od rač., pol si pa zjutraj vsakič rečem, nocoj bom šla pa prej spat...user posted image  sam vam moram priznat punce, da HURA za tehniko, ker ne vem kok so včasih mamice brez RR zdržale, mene ful v dobro voljo spravte zmeraj! user posted image user posted image user posted image

Pa lepo se imejta.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1793
24.1.2009 23:24:31   
Anonimen
kleo - sem ti poslala en mail mal za nasmejat, pa ga pošlji še didlinii, da ne bosta v depresiji

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1794
24.1.2009 23:24:40   
RMRM

user posted image user posted image  nisi edina, če te kaj potolaži.

Jaz se že več kot en teden pripravljam na telovadbo, volje pa od nikoderuser posted image . Sva se s Saro zmenili, da bova skup telovadili, sam kaj ko imam jaz 1001 razlog da pol ne grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
24.1.2009 23:25:15   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image kot bi jaz pisalauser posted image user posted image
Samo,dej dej,saj sem vidla tvojo sliko,ko si s tamala,cist suha,edin ce je nisi zretusiralauser posted image .Jaz sem pa res se zredila zadnje 3m cez vse meje,edin v trenerki se lahko zivim.

Če bi ti vidla kakšna sem bla pred user posted image , bi rekla, da se bom zlomila. Zdaj pa s šlaufem naokoli hodim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1796
24.1.2009 23:25:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

kleo - sem ti poslala en mail mal za nasmejat, pa ga pošlji še didlinii, da ne bosta v depresiji

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
24.1.2009 23:26:00   
Anonimen
jst sm mojga že spakirala v spalnico, zdej grem pa jaz tudi - je postelja že ogretauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1798
24.1.2009 23:26:57   
polly80
kleo,sicer 3 dn prepozno,a sem šele zdaj videlauser posted image ,vse naj nja naj tvoji meri za 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko nočuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
24.1.2009 23:26:59   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

jst sm mojga že spakirala v spalnico, zdej grem pa jaz tudi - je postelja že ogretauser posted image

dobr si ti to zorganiziralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Zagovor diplome- vino?

Zagovor diplome- ob zaključku zdravljica z člani komisije- faks- vino- da ali ne?

da (52%)

ne (48%)

Število vseh glasov: 197

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!