|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 21:01:02   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
samo to so pa navijači, ti so pa primitivni ne glede na to, od kod so

Spet predalčkaš oz. posplošuješ. Samo zato, ker je nekdo navijač (neke ekipe, nekega športa), še ne pomeni, da je primitiven. Poznam kar nekaj navijačev.


kerensa bom zlobna: če TI poznaš nekaj navijačev, še ne pomeni, da niso primitivni user posted image user posted image user posted image

ok, malo bolj resno.... ko se tolpa navijačev zbere in gre razbit avto, ker ima napačno tablico (MB ali LJ je vseeno) potem je to primitivno in o tem sem govorila.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 21:05:14   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Viole in Green Dragonsi so samo priročen izgovor za to. In četudi bi predpostavili, da je to res, so oboji še vedno kužki proti Bad Blue Boysom. user posted image


pa kaj si se zdej zataknila v tele navijače? če tvoj karnister al kako mu rečeš ni navijač, potem tut nič nočem......

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 21:10:53   
kekec in mojca
Nevenka... če želiš, da se dva pobratita med seboj, mu daj zunanjega sovražnika. user posted image

Ne tako osebno jemat vsega skupaj, no... pa saj se imamo radi med seboj. Valda, da je med nami prisotno rivalstvo, to je povsod, to je v človeški naravi. Ampak, če bi pa morali združit moči, bi pa jih. To smo dokazali že nekajkrat.

In ne govorit o Slovenčkih. Mi smo Slovenci. Narod. SLOVENCI. O Slovenčkih je neprestano govorila ena profesorica, ne bom je imenovala, ki ji manjka nekaj kolesc v glavi.

Saraya je dobro napisala - povsod so slabi in dobri ljudje. Sama imam to srečo, da zaenkrat poznam samo "dobre" Ljubljančane.

Ja, rada imam našo Slovenijo. Če pa bi bil Maribor glavno mesto, bi jo pa imela še rajši. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 21:13:02   
kekec in mojca
če bi kangler skočil iz steklenice in bi vam lahko uresničil 3 želje, bi se spomnili česa?


user posted image user posted image user posted image Joj, prvo, da on ne bi bil več naš župan.

Drugo, da bi za županjo postavili mene.

In trejte, da bi mi dal ministrsko plačo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 21:15:42   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca


Saraya je dobro napisala - povsod so slabi in dobri ljudje. Sama imam to srečo, da zaenkrat poznam samo "dobre" Ljubljančane.


iiiii res? user posted image user posted image user posted image  hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 21:21:19   
Lord Vader
Slučajno sem se sprehajal po forum in sem opazil temo z 9 strani. WOW, prava debata!!!!
Naiven naslov ampak kakšen FIGHT. Da se predstavim, sem Hrvat ki živi v Sloveniji nekaj let. Sovraštvo ki sem ga opazil do nas me je popolnoma presenetilo. Moram povedati da preden sem prišel v Slo, sem bil prepričan da so občutki v Sloveniji do Hrvaške isti kot pri nas. Torej, mislil sem da smo prijateljski narodi (torej ne samo države ampak NARODI). Ko sem opazil kakšni so občutki tu do nas sem bil ŠOKIRAN!!!
Moram povedati da osebno nikoli nisem doživel nobenih nevšečnost, ampak forumi in še posebej mediji in nekateri politiki- KATASTROFA.
Skratka, par let nazaj Hrvati apsolutno niso vedeli kakšno sovraštvo je prisotno v Sloveniji do njih. Zdaj se to ve tudi na Hrvaškem, ampak to ni tema.

Teh 9 strani je pokazalo da negativna čuvstva niso rezervirana ekskluzivno do drugih narodov ampak se sovražite tudi med seboj. Prosim vas da nehate s to iracionalno razpravo ker se zelo sramotite. Mlade mame pa takšno obnašanje do drugih, SRAMOTA!
To da je negdo ljubljančan ali mariborčan je popolnoma nepomembno, pomembno je samo kakšen je človek.



_____________________________


p.s. mi je pa žal da niso še izumili cepiva proti nesramnosti in aroganci. Ti bi očitno potreboval/a konkretno dozo.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 21:35:56   
kekec in mojca
To da je negdo ljubljančan ali mariborčan je popolnoma nepomembno, pomembno je samo kakšen je človek.


Lord Vader, podpišem se pod tale stavek. Res.

Tema o Hrvatih je že druga. Tu je marsikaj nerešenega, mediji znajo napihnit vso zadevo in s tem podpihovat še hujše strasti. Pa ne sodit po forumih... če bereš hrvaške forume, ti včasih postane kar hudo pri srcu, koliko sovraštva do nas gojijo Hrvati...

V bistvu, če res pogledamo, je pri nas veliko medsebojne nestrpnosti... Ampak samo takšne, splošne, preko medijev in žal, večkrat tudi v naših glavah. Ker ko si zreš iz oči v oči s človekom, pa naj bo to Štajerc, Prekmurec, Notranjec, Dolenjec, Korošec, Primorec ali Gorenjec, se usedeš, rečeš kakšno besedo, je situacija čisto drugačna. In postaneš z njim prijatelj.

(odgovor članu Lord Vader)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 22:02:01   
Čupka
Ciao, Vader. Tudi mene ta tema zelo, zelo žalosti. No, ne tema, pač pa komentarji. Ampak veš, to ni samo bolezen Slovencev. To je bolezen človeštva.
Meni ne bo nikoli, nikoli razumljivo, da se nekdo čuti večvreden ker je drugačne barve kože, ker pripada drugi rasi, ker je drugače spolno usmerjen, ker je druge veroizpovedi,... Ampak glede na to, da so trenja in zaničevanja znotraj enega samega naroda, samo zato ker nekdo zjutraj zagleda Dravo, drugi Muro, tretji Ljubljanico in ker je njegova "špraha" za nianso drugačna od druge, je v bistvu vse zgoraj našteto razumljivo.
Hkrati seveda vsi v isti sapi zatrjujejo kako so strpni, kako nimajo nobenih predsodkov, fobij, bla bla bla.....to vse drži dokler se ne pojavi nekdo, ki je čisto majčkeno "drugačen".
Mene to res zelo boli. Hkrati se skoraj sramujem da sem pripadnica belcev, da sem večinoma straightuser posted image , da imam službo in streho nad glavo, da znam brat in pisat,ker nisem debela,.....
Žalostno res. Ampak očitno se ne bomo nikoli spremenili.
Že kot otroka me je bolelo, ko sem prišla na počitnice v moj rojstni kraj, pa so me tamkajšni otroci klicali ljubljanska srajca. Že takrat nisem razumela, zakaj se moram počutit manjvredno zaradi nečesa...

(odgovor članu Lord Vader)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 22:04:02   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca



Drugo, da bi za županjo postavili mene.







user posted image    user posted image    user posted image



_____________________________

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 22:05:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lord Vader

To da je negdo ljubljančan ali mariborčan je popolnoma nepomembno, pomembno je samo kakšen je človek.



user posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lord Vader)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 22:06:29   
Gina
Freycha, preveč sentimentalno jemlješ vse skup. Sama poznam veliko fajn mariborčanov, tako kot ve pišete, da poznate čist normalne ljubljančane. So pa ljudje v mb na splošno precej lokalpatrioti, ki apriori ne marajo ljubljančanov in nanje prevračajo krivdo za svojo "razvitost in gospodarstvo". Ja, to pa mislim in v to sem prepričana. Pa si to razlagaj kakor hočeš. Moj se s tem problemom ne ukvarja, ker se mu zdi zguba časa, razmišlja pa v bistvu podobno kot jaz o ljudeh tam - je pa ponosen na to, da je mariborčan. On tudi ljubljančane kliče žabarji in je ravno tako kot vsi tam ful alergičen na naše lokalne Lj. izraze in našo špreho kot večina Mb., ki jih osebno poznam.
Botrca, hvala za kompliment user posted image (matr, pa glih hvalila sem vasuser posted image , ker v svoji okolici nimam res nobenega takega primerka kot sodiš o nas ti). Žal se tvoja prelepa Postojna (no, zdaj je že lepa, ko so končno Kras podrli) spreminja v ljubljansko špreho na vsakem vogalu. Ko greš sredi avgusta v špar, slišiš enako mnogo tuje govorice, postojnščine in ljubljanščine. Toliko ljudi se preseljuje sem, da je potem morda boljše, da ne hodiš prevečkrat sem na obisk, ker boš preveč trpela ob poslušanju. user posted image  Še dobro da je nam pritepencem notranjščina všeč. Smo bolj prilagodljivi.

Drugače se pa v celoti strinjam z lord vaderjem. Slovenceljni smo en majčkeno zarukan narod, ki nam nihče in nič ni dovolj všeč. Niti domač rod, ki je iz druge vasi par km naprej, še manj priseljenci od kod drugod. Enostavno smo večinoma neprilagodljivi in netolerantni kar se teh reči tiče.Res je, sram nas je lahko in to na celi črti, z mano vred, da sploh debatiram s kom tukaj o teh rečeh. Me je sram, da te reči sploh obstajajo.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 22:09:31   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Lord Vader

To da je negdo ljubljančan ali mariborčan je popolnoma nepomembno, pomembno je samo kakšen je človek.



user posted image



Se podpišem user posted image


_____________________________

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 23:05:26   
botrca
Kje so zdaj moderatorji da zaprejo to temo?

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 23:08:59   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Ribica bo najbrž vedela povedat, da jih ne vsi, je tako? user posted image



Ja ja, z RRjevkami je bilo v MB vedno super!

Sploh na vrtu pri Marogici user posted image  Evo, tega pa v LJ res ni ... nima pes vstopa nikamor, v Kopru pa se na teraso lokala na plazi ne smes. user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 23:10:41   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca


Saraya je dobro napisala - povsod so slabi in dobri ljudje. Sama imam to srečo, da zaenkrat poznam samo "dobre" Ljubljančane.


iiiii res? user posted image user posted image user posted image  hvala user posted image user posted image user posted image


Nic prilizovanja, ti si se ze asimilirala drugje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 23:16:10   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kje so zdaj moderatorji da zaprejo to temo?


Zakaj bi jo pa morali zapret? Saj ni nekega zaljenja, razen parih vrstic no. Kaj vse se je ze pisalo,pa se ni zaklepalo.

Lord Vader - na tvoje pisanje bi rekla pa samo hahaha. Mislim, da je "ljubezen" obojestranska. Preizkuseno. Smo prisli na morje k ze poznani druzini, so nam dali nek apartma (smo bili tam ze tretjic), pa so prisli z agencijo neki kobajagi Nemci in je tista zenska iz agencije cist znorela, da tist apartma pa morajo dobit "stranci", ker oni so si ga pa v katalogu ogledali. Ja kaj smo pa mi drugega kot tujci za njih/vas? In kaj so nasi € drugacni od nemskih? NIC!

No, ampak z oddajalci apartmajev na Pagu in na Krku imamo same lepe izkusnje. In ne boste verjeli - oni so razumeli naso slovenscino, mi pa njihovo hrvascino. Pa smo se vse zmenili!

Ampak, kot ze receno, je to druga tema. Bi potem lahko se o Koroskih Avstrijcih razglabljali. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 23:22:57   
Freycha
Gina saj tudi sem sentimentalna oseba user posted image user posted image user posted image  No, jaz bom tako rekla, v osnovi so me vsi dobro sprejeli, so pa povedali svoje poglede na določene situacije, o katerih se nam ne more sanjat, ker ne živimo tu in nismo tega doživljali........

Se strinjam z Vaderjem, da smo zelo nestrpen narod, pa precej zaprti, nikakor se pa ne morem strinjati, da smo v teh devetih straneh pokazali negativna čustva in da se sovražimo med sabo. Ljudje imamo drugačne poglede in tudi izkušnje in to se je na relativno normalnem nivoju razpravljalo. Nihče ni nikogar nikamor poslal, niti ni imel sovražnega govora nič..... razpravljalo se je o razlikah med geografskimi področji Slovenije, kar se verjamete ali ne dogaja tudi na hrvaškem.... mogoče bo lahko o tem Vader več povedal.

Se mi pa zdi kar malo ponižujoče, da se oglasi "tujec", malo popljuva to naše nestrinjanje, čeprav ne pozna ozadja in zgodovine in vzrokov, navrže ene par (sicer dobronamernih) misli, pa nekateri začnete kar samobičanje.......

saj nihče nikomur nič noče. Jaz osebno imam rada Slovence, ne glede na to, od kod so, to pa še ne pomeni, da ne smem biti do nekaterih kritična ali da ne bi smela zaradi tega pokazati eno drugo perspektivo...

in to je to, kar Slovencem manjka - samozavesti. Pa vse preveč negativno vzamemo........

< Sporočilo je popravil Freycha -- 24.1.2009 23:24:24 >

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 23:23:19   
Meggi
A zdej pa vidim kje so debate. Nikjer nobene. vse tukaj. Ojoj

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 23:34:35   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Lord Vader
Da se predstavim, sem Hrvat ki živi v Sloveniji nekaj let. Sovraštvo ki sem ga opazil do nas me je popolnoma presenetilo. Moram povedati da preden sem prišel v Slo, sem bil prepričan da so občutki v Sloveniji do Hrvaške isti kot pri nas. Torej, mislil sem da smo prijateljski narodi (torej ne samo države ampak NARODI). Ko sem opazil kakšni so občutki tu do nas sem bil ŠOKIRAN!!!


Lepo napisano vendar... ljudje smo skloni posplosevati nase mnenje in ga predstavljati kot splosno. Menim, da je tako tudi v tvojem primeru. Glede na dejstvo, da sem vec kot 10 let prisotna na hrvaskih forumih in newsih zelo dobro vem, kaj in kako se o sloveniji razmislja in misli.

Moram povedati da osebno nikoli nisem doživel nobenih nevšečnost, ampak forumi in še posebej mediji in nekateri politiki- KATASTROFA.  Skratka, par let nazaj Hrvati apsolutno niso vedeli kakšno sovraštvo je prisotno v Sloveniji do njih. Zdaj se to ve tudi na Hrvaškem, ampak to ni tema.


Ne zaostajajo niti hrvaski casopisi ni forumi in nikoli niti niso. Res to ni tema tega foruma, vendar niti ni tema, da na nas na mala vrata obvestis, da je glede na stanje na hrvaskem slovenija dezela sovrastva.

Teh 9 strani je pokazalo da negativna čuvstva niso rezervirana ekskluzivno do drugih narodov ampak se sovražite tudi med seboj.


Etaloni sovrastva so obrnjeni tudi navznoter - se ti zdi? Res tega ni nikjer. Na hrvaskem ne zazigajo avtomobilov, ker le ti imajo slovenske tablice (pozabljivost?); med splitom in zagrebom ne obstaja nestrpnost... ne obmetavajo avtomobile s kamni kar na cestninskih postajah ( tiste z "napacno" registarsko). ma kje pa... to se samo v sloveniji sovrazijo med seboj ...

Prosim vas da nehate s to iracionalno razpravo ker se zelo sramotite. Mlade mame pa takšno obnašanje do drugih, SRAMOTA!


Prisel je moski in zazugal s prstom - matere pa s taksnim obnasanjem.. ja pa kaj si pricakoval od naroda, ki premore toliko sovraznih obcutkov do tvojega miroljubnega dobromislecega, nenasilnega..... in nesovraznega naroda.. ali so mlade mamice kaksna posebna kategorija?

To da je negdo ljubljančan ali mariborčan je popolnoma nepomembno, pomembno je samo kakšen je človek.


Ja, prav tako je nepomembno ali je nekdo hrvat ali slovenec, pomembno je kaksen je clovek. In ti si kot clovek presodil, da slovenci ne samo, da sovrazimo druge narode toliko, da si ti bil sokiran, temvec se sovrazimo tudi medsebojno. Grajas generalizacijo a istocasno se je posluzujes.

In ko naslednjic slisim na radio splitu, da si lahko prebivalci zupanije oddahnejo ker se bliza zacetek sezone, pa bodo policisti kaznovali le tujce, se te lahko spomnim, ker res ne bodo sodili po registarski, temvec po dejanskem prekrsku....

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Lord Vader)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 23:42:26   
Marogica
Misek, super napisano...kot vedno.user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Maribor je mesto brez duše
24.1.2009 23:48:54   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Trg svobode oz. grajski trg je ena in isto.

----------------------
MUŠKA- kdaj si ti bla kaj dol pr nas, v centri user posted image ?
Na Trgu svobode imam Kojaka, ne? Na Grajskem trgu pa Astorio, Grad, C&A, Marpurge, Kruh&pecivo in Kino Udarnik, ne? In, prosim, da ne mešaš več naših trgof med sebi, vrei? user posted image
Je pa res, da med enim in drugim trgom, ni več kot 25m user posted image .



Ej, bejba točno vem ki je kaj, sem tu gor zrasla. In pri taki mali razdalji, sta tota dva trga meni ena ta isto.  Pa še nekaj, si ti Ptujčanka? Pr nas niamo trgof, mamo trge! Vrei zaj?

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Maribor je mesto brez duše
25.1.2009 1:20:17   
Ribica **
No ja, pri nas je tudi Stari in Mestni trg par korakov narazen v Stari LJ, pa to se vedno ni eno in isto user posted image  V vase konce se pa ne bom vmesavala, ker nimam pojma, ce sem ze bila tam, kjer omenjate.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Maribor je mesto brez duše
25.1.2009 9:36:36   
Lord Vader
Ne bom se spuščal v debate ker na forumu itak ni možno doseči konsenzusa, ampak samo ena zadeva.
Jaz ne grajam na generalizacijo ampak glih nasprotno. 
Lahko nekaj trdimo za nekateri narod, skupnost, raso, spol, torej GENERALIZIRAMO ampak pripadnike ocenjujemo INDIVIDUALNO.  Primer; za hrvate lahko rečemo da so prepotenten narod. Res je ampak to ne pomeni da sem ja prepotenten. Za gayeve lahko trdimo da so promiskuitetni ampak ne pomeni da so vsi geyevi promiskuitetni. Za črnce lahko trdimo da so fizično superiorni belcem, ampak spet ne velja za vse. Za ženske lahko rečemo da so bolj emotivne v primerjavi z moškimi ampak to ne velja za vse ženske in vse moške. Za slovence pa lahko ti sam najdeš kakšno značilnost.
Torej v nasprotju z veljavno doktrino; jaz trdim da je generalizacija nekaj pozitivnega in da nam veliko pove, čeprav je osebe potrebno individualno obravnavati.



_____________________________


p.s. mi je pa žal da niso še izumili cepiva proti nesramnosti in aroganci. Ti bi očitno potreboval/a konkretno dozo.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Maribor je mesto brez duše
25.1.2009 10:30:09   
kalbo
ki ga obožujem in mi niti na kraj pameti ne pride da bi živela v Lj ali pa imela Ljubljančana, ker se mi od njihovega govora v želodcu obrača in mi gre na kozlanje.


Tole so pa zelo prijetne in tople besede....kar kipijo od prijaznosti. Očitno je res nestrpnost tako globoko zasidrana da se vam zdi kar nekaj povsem normalnega.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Maribor je mesto brez duše
25.1.2009 10:34:19   
kalbo
Kje so zdaj moderatorji da zaprejo to temo?


Al da tvoje žaljivke zbrišejo?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?