|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
25.1.2009 13:06:50   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Pol pa k tašči na kosilo, ne? user posted image

ne,ker je prehlajena...
bo moj šel iskat k njej kosilo.....

Isti "šmorn" user posted image glavno je, da ne rabiš kuhat ne user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
25.1.2009 13:14:05   
botrca

Hello  user posted image

botrca   bravo za 5 zvedzdic user posted image zdaj pa si kot hotel z 5 zvezdicami user posted image
Meni se je tut Zala zbudila ob 4.46h, je jokala pa sem jo kr k sebi pol vzela, da sma dalje ajale user posted image
Boš danes spet probala dat Jana v njegovo posteljico? Boš vidla, da bo vsak dan boljše...

Ja hotel user posted image ...

Z Janom sva zdaj prišla s sprehoda in ga dala v vrečo, ker mi je glih pred bajto zaspal in sem ga dala v njegovo posteljo. Veste da ve ko mu rečem, da mora Jan v svoji postelji ajat, sam pogleda tja proti njej.

Bom tudi danes zvečer poskusila isto...1x bo že ratalo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
25.1.2009 13:15:25   
Pandica
botrca   končno, si prišla nas pogledat še tu gor user posted image  user posted image  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
25.1.2009 13:16:18   
botrca

botrca   končno, si prišla nas pogledat še tu gor user posted image  user posted image  user posted image

veš, da vedno pridem pogledat samo ponavadi ob tak uri ni nobene. Zala ti spi?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
25.1.2009 13:16:31   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

A si all inclusive? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
25.1.2009 13:17:05   
botrca

A si all inclusive? user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  seveda

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
25.1.2009 13:17:25   
Pandica

Ne, ne spi. Kmalu bomo imeli kosilo, pol pa mislim, da bo šla malo spat, če mi bo ratalo user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
25.1.2009 13:18:08   
botrca
Kak je enim fajn ko ne rabijo kuhatuser posted image . Bravo Saraya za tvojo taščo user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
25.1.2009 13:19:17   
botrca

Ne, ne spi. Kmalu bomo imeli kosilo, pol pa mislim, da bo šla malo spat, če mi bo ratalo user posted image

Kaj ti tudi ne kuhaš sama gori? Nimaš kuhinje?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
25.1.2009 13:19:35   
Pandica
Jaz pa se še zdaj pred kosilom bašem z čokoladnimi napolitankami, pa saj nisem normalna user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
25.1.2009 13:21:06   
Pandica
Grem jest kosilo, njami user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
25.1.2009 13:26:18   
botrca

Grem jest kosilo, njami user posted image

Dober tek...se slišiva pozneje

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
25.1.2009 13:31:24   
arabela*

Jaz pa se še zdaj pred kosilom bašem z čokoladnimi napolitankami, pa saj nisem normalna user posted image

jaz sem se torte nažrla...,nič se mi ne da....user posted image je tečna,kot običajno,smrekico grem do konca razdret......

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
25.1.2009 15:00:29   
matcar
Jaz sem takoj za srečanje! Smo že enega z nosečkami imela in je blo svetovno. Je še boljše, kot na forumu, v živo.
Jaz sem pa dopoldan imela karambol z računalnikom, je nekaj blo narobe, pa je moj mogo porihtat, zato me ni bilo. Pa sem šla dol k starim, ker skupaj v bajti živimo, da smo kosilo naredli.
Pol smo se najedli in sem z Maksom šla spat, zdaj pa sem že pokonci. Gremo malo k tašči na kofe,še pride svakinja moja tja. Tak da bomo pol malo čvekale, zvečer.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
25.1.2009 15:56:00   
Vrtnica79
Helou čvekice, jojjjjjjjj kje se me pustile..................ste pa mele neke težke debate včerajuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
25.1.2009 15:58:06   
Vrtnica79

Kak je enim fajn ko ne rabijo kuhatuser posted image . Bravo Saraya za tvojo taščo user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .

ja, itak da bi menjala taščo za tvojo, Sarayauser posted image

pa Pandica tud luksuz pičiuser posted image

eh, eni pa moramo sami zase poskrbetuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
25.1.2009 16:04:18   
Vrtnica79

Ste videle, da imam peto user posted image ... user posted image  user posted image  user posted image   ...  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde hitro se javite če ste za srečanje po dolgem času?

ja seveda, samo tak veste kje meni bolj pašeuser posted image

Vrtnica79  kje si? user posted image

Sem bila za štedilnikomuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
25.1.2009 16:51:15   
botrca
Vrtnica79 ki ti najbolj paše srečanje?

Ja eni moramo bit za štedilnikom user posted image  user posted image  user posted image , pa kaj češ. Tudi jaz bi menjala svojo taščo za bilo katero drugo, ker to kar imam jaz nima noben, pa ne bom zdaj o tem ker nima smisla.

Matcar pridi kaj potem, ko se načvekaš s svojo taščo in svakinjo.

Pandica kam si pa ti poniknila? Spiš?

Saraya kako si pa ti in user posted image ? Je še tečna? Ma kaj imam samo jaz tak občutek ali se je pri vseh začelo obdobje tečnarjenja?

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
25.1.2009 16:56:14   
Vrtnica79

Vrtnica79 ki ti najbolj paše srečanje?

Ma nebom zdaj komplicirala. Odločite se pa bom vidla če pridemuser posted image .

Za v mestu tak vem da vam ni za parkirat, če pa bi že prišle sem pa bi se lahko v Citiyu dobile da se lahko naši škratki malo igrajo tam v igralniciuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
25.1.2009 17:19:31   
Pandica

smrekico grem do konca razdret......

Kaj ti še imaš zdaj smrekico al kaj? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
25.1.2009 17:20:24   
Pandica

Pandica kam si pa ti poniknila? Spiš?

Samo sem res malo z Zalo zalegnila user posted image , kak je pasalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
25.1.2009 17:21:49   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ma nebom zdaj komplicirala. Odločite se pa bom vidla če pridemuser posted image .

Za v mestu tak vem da vam ni za parkirat, če pa bi že prišle sem pa bi se lahko v Citiyu dobile da se lahko naši škratki malo igrajo tam v igralniciuser posted image

A City pa ni v mestu? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1747
25.1.2009 17:23:40   
Pandica

Drugače pa se podpišem pod to user posted image

Zmenite se, pa bom vidla, če mi odgovarja prostor in ura, potem pridem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1748
25.1.2009 17:23:55   
botrca

smrekico grem do konca razdret......

Kaj ti še imaš zdaj smrekico al kaj? user posted image

Mogoče ni imela čas jo razdret, nea zezaj user posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
25.1.2009 17:26:25   
botrca

Drugače pa se podpišem pod to user posted image

Zmenite se, pa bom vidla, če mi odgovarja prostor in ura, potem pridem user posted image

A ti tudi? Kaj zdaj boste vse komplicirale? Neeeeeeeeeeeeee...bit take, ni lepo ko smo skupaj? Pa zdaj se že tak dolgo nismo videle.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?