Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Jaz sem nekega dne prišla iz šole, ko mi je oče povedal, da so našega povozili. To je bil šok za vso družino. Slab mesec zatem smo si kupili novega; situacija se je obrnila za 360C. Saj ne, da pozabiš na starega, vendar imaš toliko skrbi in veselja z novim, da so težki trenutki 'lažji' in bolj oddaljeni. Spomini ostanejo. Fajn je, da se zaposliš, vendar preživi s kužkom čimveč časa. Pač tako je življenje...

in zate, da moraš gledat kako se poslavlja.
, ker M še kar ni. Res bedno.Sem šla gledat malo za nazaj svojo 'statistiko'. Tako dolgega naravnega ciklusa nisem že doooolgoo imela , vsaj ne, odkar sem v neplodnostni. In ja, če se že s Fargi nisva mogle uskladiti, bova pa medve veseli razturavale GK...ti bolj plesno, jaz pa bolj glasno....
potrebni močni potresi. Ampak tolk pa bodi fer do sobork, da nas prej malce opozoriš, da stopimo pod podboje....
, ker za mojo majhno ritko ni prostora. Majo že vse sedeže zasedene.
ne bom, ne bom, ne bom,
pečejo,
pred pravim testom. Ampak morata biti pa obe črtici enako močni, ne sme biti ta druga šibkejša od testa, ker potem test ni verodostojen. Tu ni tako, kot pri testu za nosečnost, da je to to že samo, če je ta druga črtica tam, pa čeprav šibka.
. Sem pa že slišala, da tud oulacijski pokaže +.