|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: cuden obcutek:(
28.1.2009 20:57:58   
šnucika
V teh časih ni idealnih pogojev,kdaj in kako imet otroka.Potreben je samo moment in pogum,ko si rečeš...zdaj je čas...pa čeprav veš,da ti pogodbe ne bodo podaljšali,da živiš v podnajemu ali imaš samo 19 let ali pa si "stara" in jih imaš 40.
Kakorkoli obrneš....in vedno se bodo našli ljudje,ki te postrani gledaj,se zgražajo in solijo pamet....

Zato ti lahko samo čestitam za pogum,ki ga imaš pri 19...jaz ga pri 39. nimam več,čeprav je želja po še enem user posted image  velika.

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: cuden obcutek:(
29.1.2009 7:51:13   
kaminek
če se vidva počutita zrela in odgovorna, ptem o tem ni debate, in čestitamuser posted image  user posted image  user posted image , da sta se tako odločila.

vi2 bosta skrbela za otročka in vi2 sta se tako odločila, ne pa en debil....joj, kako sm jezna. in zelo lepo je, da vam sorodniki stojijo ob strani, se vidi, da vaju razumejo.BRAVO!!!!!

ne ozirajta se na druge in uživejta v nosečnosti.....user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: cuden obcutek:(
29.1.2009 15:31:55   
girly
Važno, da sta se odločila tako kot je vama prav! Kaj si drugi mislijo, ni vajin problem. Pravzaprav sploh ne potrebuješ razlagat, da imata stanovanje, da ma tvoj službo,itd. ker to njih prav nič ne briga!Saj ne bodo oni skrbeli za vajinega otroka,ampak vidva! Tako da, najboljši nasvet, ki ti ga lahko dam je: skozi eno uho noter, skozi drugo ven!

Jaz osebno menim, da vsak par sam ve, kdaj je na otroka pripravljen in da sama starost s tem nima prav veliko zveze. Jaz bi na tvojem mestu ravnala enako (še posebej, ker sva se midva dolga 4 leta trudila za najinega user posted image ), spet katera druga drugače. ampak to je odločitev vsake posameznice in jaz ne obsojam ne tistih, ki se odločijo obdržati otroke, čeprav so še zelo mlade, kot ne tistih, ki se odločijo za splav.
Je pa super, da vaju družina podpira in vama stoji ob strani user posted image

_____________________________

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu _sanika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: cuden obcutek:(
29.1.2009 16:44:55   
lino
Pozdravljena souser posted image

Najprej čestitke za pogum in seveda za user posted image .

Tudi sama sem zanosila pri 19 letih. Starši so naju podpirali, čeprav sem sama hodila še v šolo in je bil zaposlen samo fant, stanovanja nisva imela, bila pa sva zaželjena tako pri tašči, kot tudi pri moji mami in moram reči, da sta bili itak obe ćudoviti in sta mi ogromno finančno pomagali.

Sama sem še isto leto končala srednjo šolo s prav dobrim uspehom. Vpisala sem se naprej v višjo šolo in tudi to končala...otrok je bil moja motivacija.

Spominjam se, ko je nekoč, ko sem bila še noseča moja mami sanjala, kako njen vnukec (blontni-čeprav ni ne on in ne jaz blont) tekel čez igrišče, v sanjah je bil star cca 4 leta...moja mami je imela odpoved pljuč in je umrla, ko je bil moj sinek star 2 leti in ko je bil star 4 leta, je bil točno takšen, kot ga je opisala in tekel je po igrišču...Tudi tašča je hitro umrla in moj oče tudi, tako, da je bila prava sreča, da so stari starši še ravno pravi čas uspeli dobiti vnukca. Vse je za nekaj dobro...in otrok je nekaj nejlepšega, kar se ti lahko zgodi.

Sedaj sem stara 30 let in pričakujem 2 user posted image , seveda skupaj s sinkom, ki je sedaj star že 10 let...

Rečem ti lahko samo srečno in pogumno dvigni glavo!!!

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: cuden obcutek:(
29.1.2009 17:58:37   
seny
Lino tudi jaz imam sinčka starega 10 , no aprila bo 11 , julija sem pa rodila punčko.Ravno tako sem rodila pri devetnajstihuser posted image .Lahko bi kakšno rekli na to temo , pa si mal izkušnje delile , če si za ?

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: cuden obcutek:(
30.1.2009 15:26:45   
lino
Seny, sem ti poslala zesebno sporočilo.

Hvala.user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: cuden obcutek:(
31.1.2009 20:35:13   
harley
se mi zdi odlična ideja, da odpremo temo posebej za nas 20-letnice user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: cuden obcutek:(
31.1.2009 23:08:48   
roberta
cestitke tebi in tvojemu fantu za pogum, odgovornost in zaupanje user posted image  

nista premlada, nasprotno, če sta tudi psihično pripravljena na otroka sta potem v fizično "najboljših" letih za otroka. za takšne in podobne opazke trapastih tetic in drugih pametnjakovičev, ki jih na tem svetu gotovo ne manjka, pa ušesa na off ali pa se spomni kak odgovor, ki jim bo zaprl usta, npr.: "ja, nam je lepo, ko smo še mladi in polni veselja do življenja, kajne?"

sicer pa veš, te tudi pri 24 še gledajo kot 9 čudo, če si noseča. vsaj mene so. in tudi jaz sem pri mojih takrat že kar "zrelih" user posted image  letih dobivala take in drugačne opazke, predvsem na to foro: "joj, se vama je ponesrečilo... pri tako mladih letih..."  mislm... da dol padeš.

tako, da veselje nazaj na obraz in se bo to veselje prezrcalilo tudi na lica tistih, ki znajo videti in začutiti drugega. za tiste ostale pa kot rečemo, naj ti ne bo mar!

roberta

(odgovor članu _sanika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?