Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 19:38:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya daj povej kje najdeš te smeškote ker imaš čisto drugačne kot me ostale. meni se pa isti zdijo.. me nevem,nekje sem jih dol jemala,ni prav stran z smajliji..
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 19:40:07
|
|
|
|
botrca
|
Kak je to zanimivo, da mame nikoli ne vedo da se je v družini kaj takega dogajalo...pa ponavadi traja leta in leta...jaz bi njo tudi .
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 19:41:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Jaz sem pa zdaj 1,5h likala sem bla pridna, a ne? ma ti si čist............. jaz pa sem tak crkjena,da bom se zložila vsak čas.... zdaj pa me čaka kopanje in rihtanje za spanje ..............pa še sama sem..........
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 19:41:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni se pa isti zdijo.. me nevem,nekje sem jih dol jemala,ni prav stran z smajliji.. te pa povej ki...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 19:42:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kak je to zanimivo, da mame nikoli ne vedo da se je v družini kaj takega dogajalo...pa ponavadi traja leta in leta...jaz bi njo tudi . ja to je res čudno,ma raje nebom komentirala sploh takih mam...po moje tak moški niti na zunaj ne funkcionira popolnoma čist normalno.....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 19:42:55
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kak je to zanimivo, da mame nikoli ne vedo da se je v družini kaj takega dogajalo...pa ponavadi traja leta in leta...jaz bi njo tudi . Točno to ja... mame nikoli nič ( kao ) ne vejo...ja pa ja...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 19:43:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni se pa isti zdijo.. me nevem,nekje sem jih dol jemala,ni prav stran z smajliji.. te pa povej ki... ja,če pa nevem,vtipkala sem SMAJLIJI,pa sem tam na nekem forumu dol jemala,nimaj pojma,probaj poiskat,nekje boš že našla............
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 19:43:54
|
|
|
|
botrca
|
Opa, Pandica 2x skoraj isti post, kaj te rač.zeza
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 19:45:43
|
|
|
|
Pandica
|
Jaz tut grem zdaj... Pridem potem nazaj, ko bo mi dete spalo. Upam, da nama danes hitro rata zaspat oz. Zali jaz tak nimam problemov, da zaspim
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 19:46:41
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Opa, Pandica 2x skoraj isti post, kaj te rač.zeza Kje je isti post?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 19:53:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: botrca Opa, Pandica 2x skoraj isti post, kaj te rač.zeza Kje je isti post? jaz ga tud ne vidim
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 19:54:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: botrca Opa, Pandica 2x skoraj isti post, kaj te rač.zeza Kje je isti post? Sorry Saraya je enega napisala ne ti, pomota z moje strani. Lepo porihtaj Zalo, pa držim pesti da ti hitro zaspi. Jaz bom tudi danes šla prej spat, saj nisem nič pop. spala.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 20:23:49
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene,babe! Mi je končno ratalo prit na računalnik. Saraya, jaz pogledam kak, če me že od začetka pritegne. Drugače pa jih ne gledam kaj dosti. Ja, jaz sem tudi zelo vesela,da sem vas osebno spoznala, mi je blo full fajn, pa Maksu tudi.Lea pa je tokrat skozi padla, pa je že užaljena, ker ni bla zraven. Vaše bebice so tudi full lepe!Pa živahne! To mi je full vredi, da se ne bojijo nobenega. Jaz tudi upam, da se še bomo vidle kaj, preden grem rodit.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 20:25:24
|
|
|
|
matcar
|
jaz sem danes v večeru brala zaq onega tipa iz ptuja. Katastrofa, kaj se vse pri nas dogaja. Je drugi FRICL.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 20:54:53
|
|
|
|
Vrtnica79
|
O ve pa že na veliko komentirate saj se sploh ne morem vključit No, da povem še nekaj na temo srečanja ( za vse firbčne ki to čitajo, pridružijo pa se ne ) Matcar lepo te je bilo spoznati . In res vsaka ti čast še za novega , jaz se tako hitro nebi upala podat v te vode. Ampak tako verjamem da bo Lea v veliko pomoč . In Maks je res pridkan da se tako lepo namesti v vozičku in zaspi . Botrca lepo da si se prikazala, ker smo bile zjutraj že v dvomih kaj je z tabo . A si vso robo iz Špara uspela pritovorit domov Jan pa itak angelček- res vedno ko smo skupaj lepo sedi v vozičku in pusti mamici da se v miru načveka in popije kavico . Saraya pa kaj te tebi je......Aneja je tako pridna........lepo je Zalo in Vano čuvala in mali2 sta tako frajersko maširali okoli nje . Marisa pa tudi nič ni jokala, tak da se ne preveč pritoževat. Aja pa v Botrcinim naročju je tudi lepo pasala ( tak da Botrca te je dojenčica čisto raznežila). Pandica ti si pa zadnja, ker mene sploh nisi komentirala v tvojem postu o poročanju . Zala je prava lumpika, ja! Pa kak jo je bilo sram , me sploh ni upala več pogledat. Šmirgla pa te ne, ko je treba nazaj v varno območje. Pa itak da je imela Kitike .
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 21:10:43
|
|
|
|
matcar
|
Mi smo vedno imeli željo imet veliko otrok. Tak,da ni rečeno, da bo pri treh ostalo. Bi še mela kako lepo pupo,kot so vaše,za žulit. Samo to pa ne prej, kot čez 2-3leta, da vsaj ta2 malo zrasteta. Vrtnica,ti boš vrjetno ostala pri dveh? kaj pa pandica in botrca? Vidve bi še lahko imela kakšno ali kakšnega več?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 21:12:38
|
|
|
|
matcar
|
Saraya, kaj pa ti? Bo še kakšen ratal al ostajaš pri dveh? kake kozlarije jaz sprašujem!
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 21:14:14
|
|
|
|
matcar
|
Aja, pa še to sem pozabla! Ko smo se o letih menle. Se mi zdi, da zgledate vse mlajše kot jaz. Kaj te delate, da tako mladostne ostajate?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 21:17:44
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja, pa še to sem pozabla! Ko smo se o letih menle. Se mi zdi, da zgledate vse mlajše kot jaz. Kaj te delate, da tako mladostne ostajate? eh, no meni se ne zdi da ti kaj zaostajaš za nami kaj delamo zvečer se nažiramo
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 21:19:01
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Pandica sori da ti na SMS nisem odgovorila, ni blo časa. Odgovora po žal ne poznam
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 21:20:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja, pa še to sem pozabla! Ko smo se o letih menle. Se mi zdi, da zgledate vse mlajše kot jaz. Kaj te delate, da tako mladostne ostajate? dost...... jaz pa bi rada starejše zgledla,pa mi ne rata...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 21:26:10
|
|
|
|
matcar
|
Bodi srečna, da si videt mlajša!? Če bi se jaz nažirala vsako večer, bi bla kibla
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 21:30:58
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa bi rada starejše zgledla,pa mi ne rata... pa daj no, nena ga seri..............
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 21:35:26
|
|
|
|
Vrtnica79
|
PANDICA IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Najdi sliko delfina ga imaš
|
|
RE: Mariborčanke II. del 29.1.2009 21:38:49
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 PANDICA IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Najdi sliko delfina ga imaš
|
Idealna razlika med sorojencijagodka7Kolikšna je po vašem idealna starostna razlika med sorojenci?1 leto (
11%)

2 leti (
45%)

3 leta (
29%)

4 leta (
7%)

5-8 let (
7%)

Več kot 9 let (
2%)
Število vseh glasov: 396Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!