Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pa kakšna lepa kilaža - 3 je moja srečna številka!
Me prov zanima, če moji občutki tud tokrat še zame veljajo! Bo pa še za čakat...

in bravo za tako hiter porod. Lepo se cartajte vsi štirje. Se mi je zdela kar sumljiva včeraj, ko je ni blo nič tle gor.
, ki vas/nas mučijo
, ker se je ta
No, spet ima vneto uho in grlo in zabasan nos.... v bistvu jo zadnjič je samo antibiotik držal pokonci. Ko smo ga ukinili, je pa spet udarilo ven
sem bila pa full jezna, ker ni bilo naše zdravnice in je bila neka starejša pediatrinja, ki je še več kot očitno iz stare šole in ji je za tisto rdečino na vratu kar kortikosteroid predpisala, čeprav je ogromno drugih krem, ki niso kortikosteroidne in zato bolj primerne za malčke.... pa sem se še nekaj puntala z njo, ampak se sploh ni dala prepričat..... mah, sem potem kar napotnico za dermatologinjo prosila, zdej je s kožo itak malo boljše, pa bom raje zdele tja poklicala in jo naročila na pregled....
Spet ne bom vidla lepotičke modrooke