|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
31.1.2009 17:07:33   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

ja, ti smajlili so res sranjeuser posted image  meni je tudi zaradt tega nekaj štekalouser posted image user posted image

matcar,kaj ti je error povsod pisalo,meni so zablokirale vse spletne strani,vse možno sem delala,pol na koncu pa ugotovim,kje zajec tičiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
31.1.2009 17:12:19   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Saraya, pa saj selnica ni tak daleč. Je pa res, da je kr ugodna cena, sploh za hišo. Počasi se bomo odpravli k tašči po Maksa,ga že full pogrešam.

daleč ni,si pa od avta odvisen .....
pa kaka tišina,jaoo,jam mam rada promet,pa ceste,ne maram tiste tišine,ko ni nikjer nikogar.......kompliciram,neuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
31.1.2009 20:16:07   
matcar
Ne,meni je normalno delalo,edino blokiral mi je vsake tolko cajta. Mi ni strani odpiralo. Pa javlalo je, da ni antivirusa. Pol pa je moj najdo trojanca not. Mi je mogo komplet na novo antivirus naložit,pa tisto ven sčistit,zdaj pa dela spet normalno.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
31.1.2009 20:19:25   
matcar
Ja, mir pa je v tistih krajih pa avto rabiš. Zakaj bi komplicirala? Pač ima vsak svoje. Mene ne moti ne eno ne drugo. Mojega je tudi motlo, ko sma k mojim prišla,ker je tu mir, ni tak prometa za slišat. Pa se je navado!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
31.1.2009 21:30:54   
matcar
Kaj danes pa štrajkate?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
31.1.2009 21:42:26   
arabela*
samo res,kje ste vseuser posted image ??

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
31.1.2009 22:06:33   
matcar
jaz sem tu,druge pa ne vem,kje so

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
31.1.2009 22:07:32   
Pandica

jaz sem tu,druge pa ne vem,kje so

Evo še mene user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
31.1.2009 22:11:16   
Pandica
Sma se z Zalo do 20h potepale user posted image uhh, kako je bilo fajn user posted image smo se babe tako načvekale, moj otrok pa je užival v živalski družbi, ker je itak tak nora na živali, ko njena mami user posted image ima ta prijateljica tut nemško dogo - psičko, pa 2 muci, pa papagaja in se je ves čas z njimi igrala...
Zdaj pa vas grem malo za nazaj prebrat, da bom na tekočem... user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
31.1.2009 22:12:05   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Koliko je to za tebe daleč? user posted image Kam sta to hodla gledat? Koliko km iz mesta? Pa je drugače lepa bajta?

selnica...user posted image

Saj to pa ni tak daleč user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
31.1.2009 22:14:11   
Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Saraya koliko te je najemnina za ono bajtouser posted image  Jaz nimam pojma kake so cene, daj me malo infornirajuser posted image

ni cela,polovica...100m2 250 eur..ni dost,ker ni v centru...

Stara moja to je ja skoraj "zastonj" za tako kvadraturo in še hiša je...
A ti veš, da so garsonjere po 200e naprej, tu pa imaš 100m2 user posted image
Kaka pa je hiša, lepa? Pa noter opremo ali bi svojo imela ali kak?
Aja, pa vedi, da v hiši je miljon krat boljše kot v bloku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
31.1.2009 22:17:18   
Pandica

daleč ni,si pa od avta odvisen .....
pa kaka tišina,jaoo,jam mam rada promet,pa ceste,ne maram tiste tišine,ko ni nikjer nikogar.......kompliciram,neuser posted image

To zdaj praviš user posted image jaz sem bla ista dokler se nismo preselili. Prvo noč tukaj sploh nisem morala zaspati, ker ni bilo prometa in galame user posted image vprašaj me zdaj...
Pa veš kako je za deco fajn, če so v naravi...pa poleti so lahko cel dan zunaj pred bajto, pa jim daš bazen ven pa se kopajo...in še in še...kaj pa v bloku... user posted image
Nič, si v tistem vročem asfaltu user posted image in gagaš od vročine...
Kaj pa tvoj pravi na bajto, ki sta si jo ogledala?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
31.1.2009 22:23:03   
matcar
Lep pozdrav,Pandica! Vidim, da sta se z Zalo imele super. Mi pa smo danes šli po Maksa,končno. Mi je že full manjkal. Sploh ni opazo,da dve muci falita.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
31.1.2009 22:24:24   
Pandica
Kje falita 2 muci? Ja, res sma se imeli super user posted image mi je prav pasalo malo odklopit user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
31.1.2009 22:24:54   
Pandica
Kako pa se je Maks obnašal, ko je tebe zagledal? Te je bil vesel? 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
31.1.2009 22:28:53   
arabela*
pandica,saj vem kako se cene gibajo,spremljam vsak dan...user posted image
Hiša jekar lepa,s tem,da eni že živijo odspodaj,kar pa meni ni preveč všeč....

Glede tišine,pa vem,saj se 3 leta živela v Brestrnici,v okolici nikogar,sam gozd,nobenih sosedov,pa mi je blo fajn.Ampak nebi več.....user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
31.1.2009 22:31:15   
matcar
Ma kaki. Vido je samo atija, mene še pogledal ni. Ko pa smo domov prišli, pa se me je držal,kot klop.
Dala sem vstran dva mačka,je včeraj ena teta prišla iz Pragerskega,ki ima kar 5 otrok in je oba vzela. Mi je dala malo upanja, da bi mogoče lahko rodila po naravni poti. Bomo vidli.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
31.1.2009 22:33:23   
Pandica

pandica,saj vem kako se cene gibajo,spremljam vsak dan...user posted image
Hiša jekar lepa,s tem,da eni že živijo odspodaj,kar pa meni ni preveč všeč....

Ja, to je edino res šit, če so spodaj lastniki. Jaz osebno tut nebi šla v tako. Če že, potem moraš res bit sama za sebe svoj gospodar in lastnik stanovanja / hiše čim dlje vstran user posted image user posted image user posted image
A v Bresternici si tut bla al kaj? Resno, kdaj si pa te tam živela? To sta imela tut hišo v najem al kak? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
31.1.2009 22:35:16   
Pandica

Ma kaki. Vido je samo atija, mene še pogledal ni. Ko pa smo domov prišli, pa se me je držal,kot klop.
Dala sem vstran dva mačka,je včeraj ena teta prišla iz Pragerskega,ki ima kar 5 otrok in je oba vzela. Mi je dala malo upanja, da bi mogoče lahko rodila po naravni poti. Bomo vidli.

Ja koliko pa si te imela mačk prej in koliko jih imaš zdaj?
Kak to misliš, da ti je dala upanje, da bi lahko rodila po naravni poti? Kaj pa ti je te povedala? user posted image A Leo si tut z CR rodila?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
31.1.2009 22:38:09   
matcar
Ja,Leo sem tudi s CR rodila. Ona je rodila dva naravno,tri pa z CR. Njena znanka pa je po dveh CR,rodila naravno tretjega. Jaz sem že Maksa htela naravno rodit,pa se je zakompliciralo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
31.1.2009 22:40:09   
arabela*
pandica,niso lastniki spodaj,ampak od lastnika sestra z družino,je sicer full fajn delovala,lastnik pa prav tako...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
31.1.2009 22:40:22   
matcar
Prej sem mela tri mačke, zdaj pa imam samo še enega. Ta je že 4 leta star, pa ga niti ne bi vstran dala, ker je svetovni maček. Full je priden,onadva pa sta samo sranje delala. Hcala,ki je prišlo,kljub pesku,razbila sta mi kozarce,pa vlazilec zraka,pa da ne naštevam. Mi je prekipelo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
31.1.2009 22:42:28   
Pandica
No, saj boš videla kako bo. Vsekakor ti držim pesti, da ti uspe naravno, če si sama to želiš, če nebo šlo tak bo pač CR, samo, da user posted image ven pride, kajne? user posted image

Mene je tut 1x babica tak prestrašla na CTG, da je mala v prečni legi in, da je to CR, da ne morš po naravni poti rodit, da sem bla cela posrana user posted image user posted image user posted image in sem pol takoj, ko sem šla k G ga prosla za UZ in mi ga je naredil, da je pogledal lego...in je mala že bila v porodnem kanalu spuščena lepo, samo ona babica je misla, da je v prečni legi, ker mi je Zala vedno tak muvala po trebuščku not, da mi je komaj in komaj nastavla CTG user posted image včasih so mi ga po 3 x mogli snemat, sem že pol šihta tam z njimi naredila... user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
31.1.2009 22:42:56   
arabela*

A v Bresternici si tut bla al kaj? Resno, kdaj si pa te tam živela? To sta imela tut hišo v najem al kak? user posted image

ja,celo bajto sva imela v najemu,pa sama sva še bila brez otrok.....
pa v Košakih sva še živela,sicer samo eno leto...user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
31.1.2009 22:44:54   
Pandica

ja,celo bajto sva imela v najemu,pa sama sva še bila brez otrok.....
pa v Košakih sva še živela,sicer samo eno leto...user posted image

Te sta glih kontra vi2 user posted image user posted image user posted image ko sta še bla sama brez otrok sta bila v bajtah, zdaj pa se stiskate v mali luknji user posted image
Zakaj pa sta te vun šla iz one bajte v Bresternici?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?